6 helppoa tapaa stailata jo olemassa olevia vaatteitasi

6 helpppoa tapaa stailata jo olemassa olevia vaatteitasi
6 helpppoa tapaa stailata jo olemassa olevia vaatteitasi

Oon blogin myötä oppinut ottamaan kaiken hyödyn irti mun vaatteista ja pyrin siihen, että käytän kaikkea mitä vaatekaapistani löytyy. Toisia vaatteita tulee tietysti käytettyä enemmän kuin toisia, mutta jottei mikään jäisi täysin käyttämättä oon löytänyt muutaman keinon, joilla saan luotua uusia asukokonaisuuksia tai ainakin freesattua paljon käytössä olevia.

Nämä vinkit on myös avuksi silloin kun et haluaisi aina ostaa jotakin uutta, kun kaikki omassa kaapissasi kyllästyttää. Joskus pienet muutokset onkin todella isoja.


Miten pysyä luovana kaapistasi jo löytyvillä vaatteillasi


1. Yhdistele kahta eri tyyliä keskenään - juhlava hame yhdistettynä hieman särmikkäämpään yläosaan (kuten bändi t-paitaan) tai urheilulliset legginssit yhdistettynä bleiserin kaveriksi.


2. Stailaa yksi vaate kolmella tavalla - Yhdistä yhteen mekkoon erilaisia yläosia neuleista nahkatakkiin.


3. Yhdistä takkeihin vyö - Mulla on ollut muutaman vuoden ajan ylisuuri neuletakki, joka on myös todella raskas. Keksin tänä kesänä kokeilla vyötä neuleen kanssa ja hei, siitä tuli uudelleen mun lemppari vaate!


4. Rakenna asusi lemppari vaatteen/asusteen ympärille - Aloita valitsemalla jokin vaatekappale jonka haluat pukea yllesi ja rakenna asu sen kappaleen mukaan. Näin saat käyttöön myös vähemmän käytössä olevia asusteita ja vaatteita.


5. Pidä vaatteita ja asusteitasi esillä - Tietenkään tämä ei aina ole mahdollista mutta jo esimerkiksi se, että henkaroit vaikkapa osan yläosista ja pidät osaa kengistä näkyvällä paikalla, auttaa. Kun vaatteet on esillä on niitä helpompi myös sovitella keskenään yhteen.


6. Lisää suosikki asukokonaisuuteen uusi elementti - Oon käytännössä asunut tämän kesän näiden kuvien asussa, mutta kun lisäsin kokonaisuuteen valkoisen bleiserin tuntui asu kuin uudelta. Aina ei siis tarvitse vaihtaa kaikkea, vaan pienillä jutuilla voi saada paljon aikaiseksi.


6 helpppoa tapaa stailata jo olemassa olevia vaatteitasi
6 helpppoa tapaa stailata jo olemassa olevia vaatteitasi
6 helpppoa tapaa stailata jo olemassa olevia vaatteitasi

Ihanaa viikkoa jokaiselle,


xx Tiina

  • FASHION

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anneli
,
Magee asu😉
Hervisionbytiina
Hervisionbytiina,
JuliaHeikkinen
JuliaHeikkinen,
Tosi kiva valkoinen bleizeri 😍 Ja hyviä vinkkejä omaan vaatekaappiin!
nouw.com/juliaheikkinen
Hervisionbytiina
Hervisionbytiina,
Kiitosja ihana kuulla🤎
nouw.com/hervisionbytiina
,
Hi! Hope everything's okay with you.
I would like to get in touch with you regarding a collaboration.
If it sounds interesting, email to [email protected] and I’ll tell you more.
Have a great day! / Ida, BGA