5 tapaa näyttää tyylikkäältä talvella - lämmöstä tinkimättä

5 tapaa nayttaa tyylikkaalta talvella - lammosta tinkimatta
5 tapaa nayttaa tyylikkaalta talvella - lammosta tinkimatta
5 tapaa nayttaa tyylikkaalta talvella - lammosta tinkimatta
5 tapaa nayttaa tyylikkaalta talvella - lammosta tinkimatta

Ollaan saatu tänne Keski-Suomeen lunta ja pakkasta ja toivon, että samanlainen sää pysyisi ainakin joulun ajan. Jotenkin lumi piristää tätä muuten niin pimeää vuodenaikaa todella paljon ja tuo ainakin vähän lisää valoa päiviin.

Nyt kun ollaan siis saatu tännekin jo hieman talven tuntua niin halusin jakaa teille muutaman helpon vinkin siihen, miten voi näyttää tyylikkäältä myös pakkasasteissa ja pysyä samalla lämpimänä.

Ainakin itselle pukeutumisessa on aina tärkeintä käytännöllisyys, mukavuus ja sään mukaan pukeutuminen, mutta haluan myös näyttää hyvältä ja pitää oman tyylini säästä riippumatta.

Oonkin huomannut, että pakkasilla turvaudun aina mahdollisimman simppeleihin lookeihin ja valitsen kaapista ainoastaan vaatteita, jotka lukeutuvat itselleni vaatekaapin kulmakiviksi. Jos huomaan tylsistyväni omiin lookeihin niin helppo tapa tuoda piristystä talviasuun on valita päälle muhkea, lämmin statement takki ja sen alle kerrostaa vaatteita.

Alle listasin 5 tärkeintä vaatetta / asustetta, jotka on hyvä löytyä jokaisen naisen talvivaatekaapista.

Kaikki alla mainitsemani vaatteet lukeutuvat taas kerran kategoriaan ajaton ja nämä löytyvät sinulta todennäköisesti jo nyt omasta vaatekaapistasi.


5 tapaa näyttää tyylikkäältä talvella


1. Suorat housut tai farkut - Suorat housut on aina tyylikäs vaihtoehto mutta talvisin ne ovat myös erittäin käytännöllinen valinta, koska niiden alle mahtuu hyvin sukkahousut, legginssit tai muu kerrasto pitämään lämpöä. Liian leveät lahkeet päästää kylmää ilmaa iholle kun taas liian kapeat housut voi tuntua epämiellyttävältä jalassa jos alla on jo toiset pitkikset.

2. Neuleet - Oma suosikkini tällä hetkellä on poolokauluksinen neule mutta mikä tahansa muu lämmin neule sopii hyvin. Neuleen alle laitan itse aina vähintään topin ja todella kylmällä ilmalla valitsen alle kerraston tuomaan ekstra lämpöä.

3. Hieman ylisuuri ja lämmin takki - Oli se sitten tällä hetkellä trendikäs, muhkea untuvatakki tai vaikka pitkä villakangastakki, tärkeintä on, että sen alle mahtuu myös neule eikä takki kiristä päällä senkään jälkeen. Tärkein kriteeri talvitakkia ostaessa on itsellä ajattomuus ja että se on oikeasti lämmin päällä.

4. Iso kaulahuivi - Tänä talvena oon ollut erityisen innoissani pinnalla olleesta kaulahuivi trendistä, koska oon aina tykännyt pitää kaulahuiveja ja mitä isompi ja muhkeampi huivi on, sen parempi. Ja tänä talvena trendi on juurikin edellä mainittu! Ison kaulahuivin paras ominaisuus on sen monipuolisuus. Saat kiedottua sen halutessasi viitaksi ympärillesi, useamman kerran kaulan ympärille suojaamaan kasvoja tai voit taiteilla itseäsi miellyttävän solmun kaulalle.

5. Kerrasto - Tärkein vaate talvipukeutumisessa, kun haluat pitää itsesi myös lämpimänä, on ehdottomasti kerrasto.


Omistatko sä jo kaiken yllä olevasta listasta?

Ensikertaan,

xx Tiina

Tykkää-merkinnät

Kommentit