5 syysvaatetta, joita et voi omistaa liikaa

5 syysvaatetta, joita et voi omistaa liikaa
5 syysvaatetta, joita et voi omistaa liikaa
5 syysvaatetta, joita et voi omistaa liikaa

On olemassa muutama vaate, joita ei voi koskaan omistaa liikaa. Valitsin tähän listaan 5 tähän vuodenaikaan sopivaa syysvaatetta. Nämä vaatteet voi vaihdella, riippuen siitä millainen tyyli sulla on, mutta halusin listata oman tyylini mukaisesti muutaman yksilön, jotka oon huomannut käytännöllisiksi ja itselläni eniten käytetyiksi.


Silloin, kun jokin vaate tuntuu erityisen omalta ja mukavalta päällä, hankin niitä itselleni usein monessa eri sävyssä, mallissa ja kankaassa. Ja tämä tapahtuu usein tiedostamattani. Päädyn vain usein katselemaan samanlaisia vaatteita ja lopulta huomaan vaatekaapissani olevan ekstra paljon esimerkiksi bleisereitä. Jos jokin vaate tuntuu erityisen hyvältä päällä, näyttää se myös muille hyvältä, koska olet itsevarma ja luonnollinen ja se tietysti näkyy myös ulospäin.


Uskalla siis ostaa useampi kappale lempi vaatteestasi, vaikka se olisikin täysin samanlainen, koska todennäköisesti käytät myös suosikki vaatteita enemmän ja kun omistat niitä vaikkapa kaksin kappalein, niin sulta löytyy aina puhdas vaate valmiina käyttöä varten.

Oon huomannut myös, että kun vaatekaapista löytyy suosikkivaatetta useassa eri sävyssä ja mallissa, ei tule ostettua läheskään niin usein hutiostoja, koska kaapissa on paljon vaatteita, joita oikeasti käytän.
5 Vaatekaapin peruspilaria, joita et omista koskaan liikaa


Bleiserit - Maanläheisissä sävyissä, ruutukuosissa ja ilman kuosia, eri pituuksissa ja erilaisissa kankaissa. Bleisereiden suurkuluttajana haluan omistaa niitä jokaiseen tilaisuuteen sopivan yksilön.


T-paidat - Valkoiset, mustat ja ruskeat, olkatoppauksilla ja ilman, erilaisilla kaula-aukoilla ja kankailla unohtamatta printtipaitoja. T-paidan päälle on helppo lisätä niin bleiseri kuin trenssi tai villatakkikin. Yhdistämällä t-paidan juhlavaan alaosaan, saat asusta rennomman ja niin myös arkeen sopivan. T-paitoja tulee ehkä myös pestyä useammin, joten ne myös kuluu käytössä nopeammin, joten siinä vielä yksi syy lisää omistaa useampi suosikki teeppari.


Neuleet - Koska neule sopii melkeinpä asuun kuin asuun, on niitä hyvä löytyä kaikissa omiin vaatteisiin sopivissa sävyissä ja muutamassa eri mallissa. Valitsen neuleen ylle aina kun haluan tuntea oloni ekstra mukavaksi. Neule sopii myös hienompaan asuun, kun sen yhdistää vaikkapa nahkahameen ja korkkareiden kanssa.


Suorat housut - Omistan tällä hetkellä muutaman yksilön, mutta keksin helposti montaa erilaista mallia, joille olisi vielä käyttöä. Tällä hetkellä hakusessa on kerman, mustan tai beigen sävyiset housut, joissa vyötärön alta kangas on hieman rypytetty ja vyötärö itsessään on korkea ja lahkeet leveät. Suorat housut on aina muodissa, vaikka erilaisia malleja tulee ja menee trendien mukaan. Jos sulla on siis hakusessa klassiset suorat housut, jotka kestää aikaa, pitäisin itse silmällä mustia, hyvin istuvia housuja, joissa on suorat lahkeet korkealla vyötäröllä. Muista olla tarkkana kangasta valitessa.


Poolopaidat - Valitsen poolopaidan, kun haluan näyttää ekstra hyvältä pienellä vaivalla. Jokin tämän paidan mallissa tekee siitä niin hienostuneen ja tyylikkään näköisen. Hyvin istuvina sekä oversized malleissa, toimii aina. Poolopaita on myös helppo kerrospukea syksyisin ja talvisin, mutta se sopii erinomaisesti myös sellaisenaan yläosaksi vaikkapa midihameeseen yhdistettynä.

Mikä on vaate, jossa sä viihdyt parhaiten?xx Tiina

Tykkää-merkinnät

Kommentit