5 kesän luottovaatetta, jotka sopii myös syksyyn

5 kesan luottovaatetta, jotka sopii myös syksyyn
5 kesan luottovaatetta, jotka sopii myös syksyyn

Yritän aina vaateostoksilla löytää vaatteita, jotka ovat mahdollisimman monipuolisia. Sellaisia, jotka sopii useampaan vuodenaikaan.

Nyt kun ollaan pikkuhiljaa siirtymässä kesän helteistä vähän viileämpiin päiviin ja varsinkin iltoihin, korostuu oman vaatekaapin monipuolisuus. On hyvä löytyä muutama sellainen vaate, jonka käyttöä pystyy jatkamaan kesästä syksyyn.


Ajattelinkin jakaa teille muutaman vaatteen, jotka vuodesta toiseen sopii kesän lisäksi myös mainiosti syksyn pukeutumiseen. Niin myös tänä vuonna. Jokaiseen kohtaan lisäsin myös tavan muuntaa vaate syksyyn sopivaksi.

Näissä vaatteissa kuvioinnilla tai värillä ei ole väliä, kunhan ne sopii sun omaan tyyliinViisi kesän basic vaatetta, joita voi käyttää myös syksyllä


Nappipaidat - mikä tahansa nappipaita mustien suorien housujen kanssa.


Sortsit - Nahkaiset, farkku tai vaikkapa puuvillaiset. Sortsit sopii hyvin alkusyksyyn, kun päivisin on vielä melko lämmin. Helppo tapa muutttaa sortsi - toppi asu syksyyn sopivaksi on lisätä siihen kevyt takki kuten pidempi trenssi tai ylisuuri farkkutakki.


T -paidat - yhdistettynä leveälahkeisiin farkkuihin ja olalle heittäisin vielä pehmeän neuleen.


Neulemekko - Neulemekot on näistä ehkä se monipuolisin vaate, johon voi yhdistää ylisuuren neuleen tai nahkatakin viileämpinä päivinä. Se muuntuu helposti myös hameeksi tai topiksi.


Midihame - Midihame asu muuntuu helposti syksyyn sopivaksi, kun vaihtaa sandaalit nilkkureihin ja valitsee yläosaksi topin sijaan ohuen pooloneuleen.Toivottavasti nämä vinkit auttaa sua löytämään uusia asukokonaisuuksia tulevaan syksyyn jo olemassaolevista vaatteistasi.

Ensikertaan,

xx Tiina

Tykkää-merkinnät

Kommentit