5 helppoa ja edullista tapaa muuttaa kesävaatekaappi syksyyn sopivaksi

 5 helppoa tapaa muuttaa kesa vaatekaappi syksyyn sopivaksi
 5 helppoa tapaa muuttaa kesa vaatekaappi syksyyn sopivaksi
 5 helppoa tapaa muuttaa kesa vaatekaappi syksyyn sopivaksi

Syyskuu on täällä ja tässä vaiheessa varmasti moni meistä on jo kiinnittänyt huomionsa syksyn muotiin. Pohditaan, mitä kauden trendejä haluaa omasta kaapista löytyvän ja mitä kaikkia klassikko vaatteita jo omistaa. Sellaisia, jotka voisi ottaa tänä syksynä uudelleen käyttöön.


Tänään haluan jakaa muutaman vinkin, joiden avulla sinunkin on helppo muuttaa kesäinen vaatekaappi syksyyn sopivaksi. Nämä vinkit sopii erityisesti teille, jotka haluatte tehdä sesongin muutoksen vaatteisiin mahdollisimman helposti ja edullisesti mutta pysyä silti tyylikkäänä ja ajan hermolla.


Alle siis listasin viisi omaa suosikki tapaani muuttaa vaatekaappi kesän jäljiltä syksyyn sopivaksi ja niinkuin mainitsinkin, nämä ovat myös edullisia tai jopa ilmaisia toteuttaa riippuen siitä omistatko jo valmiiksi niissä mainitut vaatteet ja asusteet.


Mutta ennen kuin mennään vinkkeihin, kannattaa käydä omat kesävaatteet läpi yksi kerrallaan ja kun olet päättänyt mitkä vaatteet pääsevät odottamaan ensi kesää vaatekaapissasi ja mitkä ehkä lähtevät kierrätykseen tai kirpparille on aika kaivaa kaapista edellisen syksyn luottovaatteet.5 helppoa tapaa muuttaa kesä vaatekaappi syksyyn sopivaksi
Pitkät mekot ja hameet -


Kesän jäljiltä pitkät mekot ja hameet sopivat juuri nyt täydellisesti asuiksi kun lisäät vaikkapa bleiserin tai bikerin tuomaan lämpöä.


Kerrosta -


Lisää paidan päälle trenssi ja kiedo vielä olkapäillesi neule tai lisää bleiserin päälle pitkä syystakki. Kerrospukeutuminen tuo mielenkiintoa asuun kuin asuun ja ainakin itselläni siitä tulee mieleen muotiviikoilta tutut kuvat kadulla kävelevistä trendsettereistä, jotka ovat kerrostaneet asujaan mitä mielenkiintoisimmilla vaateyhdistelmillä.


Nilkkurit -


Jos et vielä omista sellaisia, suosittelen investoimaan laadukkaisiin nikkureihin. Hanki yksilöt, jotka sopivat juuri omaan tyyliisi ja elämäntapaasi. Oli ne sitten nilkkurit koroilla tai ilman, pidemmät saappaat tai vaikkapa bootsit,tässä on syksyn yksi tärkein asuste ja voit käyttää niitä vuodesta toiseen. Erilaisten kesävaatteiden käyttö aikaa pystyy helposti pidentämään syksyyn vaihtamalla sandaalit bootseihin.


Ruutukuosit -


Mikä kuvaisikaan enemmän syksyä kuin vaikkapa ruutukuvioiset housut tai takki?Mustat sukkahousut -


Helppo tapa muuntaa vaikkapa kesäinen sortsiasu syksyyn sopivaksi lisäämällä siihen ainoastaan mustat sukkahousut.
Teille, jotka ette vielä tienneet, osallistun syyskuun aikana Nouw.comin järjestämään blogihaasteeseen. Sisältöön haaste ei tule vaikuttamaan mitenkään muuten kuin, että julkaisen tämän kuun aikana useamman postauksen viikon aikana.


Luvassa siis paljon vinkkejä tyyliin liittyen ja tällä viikolla teemana jatkuu vahvasti syyspukeutuminen, joten pysykää kuulolla. Seuraavan postauksen julkaisen parin päivän päästä torstaina.


Ps. jaan paljon myös omia asukuviani sekä tyylivinkkejä Instagramissa, josta löydät mut nimimerkillä @tiinaannelimarianna, tervetuloa seurailemaan.


Nyt on teidän vuoro, kertokaa kommenteissa parhaat vinki syyspukeutumiseen.

xx Tiina


Tykkää-merkinnät

Kommentit