Heej!!!
Bara en dag kvar på den här veckan som jag har spenderat på praktik, min första vecka och det känns så skönt att vara igång med den.

Jag trivs jättebra & det rullar på verkligen! Men ska bli väääldigt skönt med lite helg också<3

Helgens planer är lite blandade då jag bara ska ta det lungt hela fredagen & kolla på idol? (Inte sätt på superlänge) men de blir nog kuul. Sen lördag är det fest med klassisarna & det ser jag fram emot !! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej<3
Dagens planer har varit väldigt spontana då jag började dagen med stan med pappa som skulle klippa sig & jag som hade några ärenden bland annat hitta en party topp vilket gick sådär :/ sen bestämde jag & Kajsa oss för att ha en sleepover så såå blev det, natti

Likes

Comments

// alla bilder är tagna från Pinterest 

Likes

Comments

Heeej,
Nu har jag börjat mitt sista höstlov??? Hur sjukt är inte det men väääldigt behövligt. Mina planer inför veckan är väldigt få (ska mest ta det lungt ) men har iallafall planerat in en fest på fredagen som då är en halloween fest som ska bli kul & ska äntligen catcha upp med saknade Josefin då <3 somsagt så blir det mest att ta det lungt men det är helt okej det med!

Likes

Comments

// alla bilder är tagna från pinterest

Likes

Comments

Heeejsan, jag är en tjej som pluggar handel tredje året på gymnasiet och är där med 18 år gammal. Jag vill starta upp en blogg då jag känner att det här kommande året kommer bli ett sjukt roligt år (student bland annat) och kunna ha bloggen som ett minne. Jag vill också dela med mig utav mina intressen som är kläder & smink. Hope you enjoy ;-)

Likes

Comments