LIVET, I SKOLBÄNKEN

Igår fanns det mycket att fira så det gjorde vi! Var på Taket och Zamenhof och drack rosé i flera timmar, så himla mysigt. Man fick ju passa på att ta tillvara på vad som kanske var sommarens sista ordentliga kväll.. Deppigt men sant, det har alltså hunnit bli september nu? Varför går alltid sommaren så galet snabbt medan vintern känns som en evighet? Jag undrar verkligen. Är sommar-människa ända in i själen, har väldigt svårt att trivas när det är kallt och snö (bor man möjligtvis i fel land då eller?). Dock så kan hösten vara lite mysig när man kan börja tända ljus och ha stickade tröjor och sånt. Peppen blev ju åtminstone större inför denna höst nu när jag faktiskt ska börja plugga igen, känns helt overkligt och så himla pirrigt inför första skoldagen. Spelar ingen roll att man är vuxen nu, en första skoldag är alltid lika nervös som när man skulle börja ettan och skulle packa ryggsäcken, köpa pennskrin, block och suddgummi. Vad ska man ha på sig? Vem ska man prata med? Vart ska man sitta? Tänk om jag snubblar och ramlar in i klassrummet? Tänk om jag försover mig? Ni förstår ju. Skräckblandad förtjusning kan man nog kalla det tror jag.

Gillar

Kommentarer

LIVET

Long time no see.. Men vet ni? Spontant har jag kommit in på en utbildning här i Göteborg!! Var inte tanken från början men så dök möjligheten upp som en blixt från klar himmel. Den börjar redan på tisdag och det är onlinemarknadsföring på Medieinstitutet vilket är något jag mer och mer känt att jag dragits till yrkesmässigt, det ska bli såå spännande! Tillbaka till skolbänken igen alltså, det trodde jag nog faktiskt inte. Livet tar så konstiga vändningar ibland och jag hänger inte alltid med känner jag. Jag kan vara ganska impulsiv, ibland är det bra och ibland är det dåligt. Men den här chansen dök upp nu och jag tänker, varför inte? Man vet aldrig, det kanske blir det bästa beslutet jag någonsin tagit? Våga satsa för att vinna som det så fint heter! Det får firas med lite vin ikväll tror jag.. Får man studentpris på vin nu..? 

Gillar

Kommentarer

LIVET, MAT

Freeedaaag gänget!! Så härligt!!

I onsdags kom Stina (min älskade lillasyster) äntligen hem efter att ha varit två veckor i Italien, så skönt att ha henne hemma igen!! För jaaa, "hemma" är ju äntligen samma stad för oss, har fortfarande inte förstått att det är sant riktigt! Igår firade vi litegrann genom en god lunch och bubbel på Bellora och på kvällen var vi på Cafémagasinet följt av Lounge(s) så det blev lite senare än förväntat helt enkelt, så kan det gå ibland! Ikväll väntas en ordentlig myskväll med Stina och Oscar med tacos, godis och film, ska bli så galet skönt med en riktig sådan kväll. Imorgon ska vi grilla hos Jasmin och så får vi väl se vart kvällen tar oss!

Ha en härlig helg <3

Gillar

Kommentarer