Ny beställning påväg hem...

Solglasögonen har ja inte beställt men passar bra till ändå :)
Puss o kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna veckan är den sista veckan jag går i skolan på särö skola. Denna veckan kommer vara så himla chill så det är inte sant. Idag till o börja med så var 9:an vid snäckestrand och bara göttade oss o grillade lite. Tre timmars dag me klassen. Sen efter det så drog ja in till Liseberg med mitt underbara gäng ifrån bildal! Underbara människor asså! Så efter de va det träning och det var det. Men asså nu låter det som att denna dagen har gått som på räls men asså ni skulle vart med i morse asså!!! Vi började kl 10:00 så då tänkte ja ta bussen till skolan som går 9:22, så ja cyklar till bussen i god tid o sen så märker ja att den tiden på skolbussen kommer bara måndagar och torsdagar! Så ja får ju Enna kuta hem för o hämta busskort o bara dra som satan till den kommunala bussen och åka till skolan på de sättet. Men då så på vägen så tappar ja min keps och det gjorde ju inte så att man fick minde panik för klockan va ju ändå kanske 9:27 o den går 9:28... Så när ja kommer upp till hållplatsen så ser ja inte nån buss och klockan var kanske 9:31. Men då ser ja en bilmodell som ja känner igen o ja tänkte- asså om det är den reg- skylten som ja känner igen så kan ja få åka med. Så ja vinkar som en idiot typ för o kolla om det är den rätte personen och bilen stannar direkt. Då är det min farfar som kommer i den bästa timingen som finns och är påväg hem till min pappa så han kunde ju köra mig till särö utan stress liksom. Asså det kallar ja tur i oturen! :D
Btw- imon är de film festival i skolan som de kallar det... Men vi ska liksom typ kolla på en film som e kanske 2 timmar så festival skulle inte kalla det. Men Aaa men det e ändå chill för vi kollar film. På torsdag ska vi spela fotboll 9;orna mot lärarna. Det gör alla 9:or på vårterminen. Därefter ska vi äta lunch me lärarna o på fredag så händer det!!!!! JAG SLUTAR SKOLAN!!!!!!!!!! ASSÅ DET ÄR HELT SINNES ASSÅ!!
Jag börjar gymnasiet i höst?!?!!?? Asså Whaaat? Det e Enna inte klokt!!
Ha de!🙋🏼
P&K

Likes

Comments

Var på Marstrand med klassen fredag till lördag och vi bodde på soldathotellet vid Marstrands fästning. Fantastiskt roligt hade vi tycker jag och detta var liksom det sista som hela klassen gör tillsammans utanför skolan så det blir verkligen något man kommer minnas.

När vi alla var som snyggast!

Likes

Comments

Skrattat✅
Blev blöta✅
Panik & rädsla✅
Åkt nåt nytt✅
Lika roligt med crewet som alltid✅✅

Extra:
Efter Liseberg så träffades vi igen hos en av kompisarna gör och bada i hans pool och därefter drog vi hem till en annan kompis o sov över!

Puss & kram

Likes

Comments

Nämen tjenare igen! Nu e det så va att från i torsdags till idag har det vart långhelg så då passade man på o vara på Liseberg tre av dessa dagarna. Samma crew var med på de tre dagarna men inte alla varje gång. Varje gång har det var precise lika roligt och det blir alltid nya minen för livet. Något nytt varje gång vi var där också. I torsdags var det premiär efter två år för mig att åka Helix som ni vet om ni följer mig på Instagram och har läst tidigare blogginlägg. Så det var väldigt stort för mig och det vill jag tacka er så himla mycket för! Går inte o tacka nog men det vet ni redan.
Men idag var ett sjukt stort kliv in i livet för lilla mig...
Jag gjorde två premiärer på samma dag!!! Hallå, man kan ju nästan tro att jag är sjuk! Jag vet inte hur länge den har funnits men efter alla år jag iallafall har vart på Liseberg så äntligen åkte jag kanonen och uppsvinget. Asså ärligt talat! Till o börja med o tala om kanonen... För de första så de där hjärtslagen man får höra innan man drar iväg i världens fart, de är inte helt okey asså. Man får ju ba ännu mer panik va i kroppen! Och nu tänker ni " men det är ju själva grejen med de ", Aaa, jo tack jag själv fattar det också men för de tycker ja inte de är okey för man mår enna inte så bra när man sitter där. Men det var rolig iallafall så den kmr jag åka igen!
Sedan den där uppsvinget! Till och börja med var det JAG som sa till min kompis " jag lovar att jag åker uppsvinget..." Sen varför kom jag inte helt ihåg men det var väl säkert att vi hade snackat om att jag skulle åka den men ja vågade inte så klart i början men efter denna dagen har jag åkt den nu två gånger?!!? HEREGUD vad högt man kommer! Asså man får ju panik där med och jag har höjdskräck också! Jaja gjort är gjort. Men ärligt talat! All cred till er som jag har vart med på Liseberg för ni är så himla bra på att övertala personer!! Nu i efterhand när jag liksom gillar de attraktionerna så kan jag ju säga att jag kanske faller lite där i de situationerna för grupptryck men asså ni är sjukt bra på o övertala mig! Det roliga är liksom att jag innan jag har åkt t.ex helix eller uppsvinget så säger "jag att aldrig någonsin i mitt liv kommer du få upp mig i den! Lycka till med det!" Sen idag så kan jag liksom åka helix flera gånger i rad!

Nu blev detta inlägget sjukt långt men ja ville bara tacka er som vart med mig på Liseberg dessa dagarna för sjukt roliga, fantastiska, oförglömliga, böta, skrikande och skattfylda dagarna med er!
Puss o kram!

Invigde mina nya Adidas skor på Liseberg

Likes

Comments

Igår var jag på Liseberg med ett fantastisk underbart gäng! Mycket skratt, vinster, skrik, blev blöta och lite tårar på det. Så det kalla jag en lyckad dag och jag vet inte hur vi skulle ha gjort den dagen bättre än igår... Jag vet inte men kan man göra saker bättre än bäst? Det kanske man kan... Jaja.
Jag åkte in runt ett tiden med en kompis och sedan när vi kom till Liseberg så kom resten av " Crewet". Så vi var sex stycken tillsammans igår. Mina favoriter igår som jag åkte var nog Balder, Kållerado, Flumeride, Spinrock, Chang hai ( vet inte hur den stavas ) och lisebergshjulet. Detta åkte vi då med mig under hela dagen. Super roligt var det, vi åkte kanske kållerado tre gånger och av de två fick jag vattenfallet på mig.
Senare mot slutet av dagen när vi skulle åka hem så ville killarna hinna åka Helix en gång till och jag ba... Gör ni det! De har försökt få upp mig i den under precise hela dagen men det gick inte så bra så jag satte mig vid fönstret och kollade när de åkte och jag blev faktiskt väldigt sugen på att åka den....!! Så när de kom tillbaka efter att ha åkt den så ville de ha upp mig i den igen och jag sa då att jag va lite intresserad för och åka den men ja tveka som in i bänken.. Men jag gick med in efter ett långt snack men Gud vad min puls gick upp! Asså jag tror aldrig jag har vart i en sån situation där jag har varit så nervös så jag nästan känner att jag kommer typ hyperventilera eller svimma. Men en som jobbade där, hon ba- jag kan kolla din bygel två gånger om du vill så du känner dig säker. Jag ba o.. Okey...
Sen helt plötsligt var det försent för då hade jag åkaren och jag menar det nu när jag säger att jag var typ i chocktillstånd! Asså jag kunde knappt prata med de omkring mig.
Asså jag är fortfarande lite i det att jag fattar inte att jag, Moa Lipika Hermansson, tjej på 15 år åkte helix?!!?!!???? Whaaaat?!!
Men det jobbigaste med mig är också så att när jag prövar nya saker som jag gillar efteråt så ska det vara då när man ska hem direkt efter så man kan inte åka igen.
På riktigt nu, jag tackar er killar som var med igår på Liseberg över att ni fick upp mig i den! Jag tackar er otroligt mycket över det! Jag kan inte tacka er nog faktiskt! Och tack för en sjukt roligt dag med er!
Hoppas ni vill åka dit igen:)
Nu har ni bevis här på bloggen! Jag lovar att nästa gång vi åker dit tillsammans igen allihopa så åker jag kanonen!
Puss o kram!


Justde! Lite längre upp skrev jag att det blev mycket skratt, vinster och massor av saker och tårar...
Hum... Jo.. Eh jag tappade min mobil i marken när jag skulle ta ut pengar och Aaa ni vet....
Ha det gött!

Likes

Comments