Det kanske inte låter som något stort men för mig är det stort. Jag har läst ut en bok på 222 sidor. Att läsa böcker har alltid varit en passion för mig men det senaste året har det inte fungerat för mig. Jag har läst en sida, tappat bort mig, börjat kolla runt på telefonen, lagt undan boken för det har gett mig mer ångest att jag inte kan läsa längre.

Men idag, jag har läst ut en bok. Jag minns kanske inte 90% av boken men jag är så stolt över mig själv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att ha en vänskap med en tjej när man är tjej är en självklarhet, men att ha en vänskap med en kille är antingen enkelt eller komplicerat. Varför kan man inte bara kunna vara riktigt bra vänner men inte att inte tillkommer några komplicerade känslor eller inslag av svartsjuka av någon annan part i livet?

I vilket fall är jag tacksam över alla mina vänskapsrelationer jag har haft och har i mitt liv. Jag önskade bara att det inte skulle vara komplicerat.

Likes

Comments

​Att kolla igen gamla bilder man har tagit är känslosamt. Känner en tyngd att om allt skulle försvinna så skulle en bit försvinna. 

Likes

Comments

Idag skrev jag på pappret som har varit en stor del av mitt liv och nu är det nedräkning tills det är avslutat och ett nytt kapitel börjar.

Likes

Comments

​Idag är den 1 månad kvar tills jag lämnar staden jag växte upp i till att flytta iväg och skapa mig en ny vardag.

Likes

Comments