Idag är det min födelsedag och jag tänkte berätta lite om hur min dag har varit.

Dagen började med att jag vaknade klockan 04:30 och var helt klarvaken så jag låg kvar i sängen tills klockan 06:00 och tänkte på lite olika saker.

Brukar egentligen åka till jobbet klockan 07:00 men eftersom att jag var uppe klockan 06:00 idag så då åkte jag till jobbet klockan 06:30 istället och på vägen till jobbet så köpte jag även lunch med mej.


På mitt jobb så kan man välja vilken hund man vill gå med när man fyller år och denna gång hade jag valt att gå med Tusse som är vår nyaste hund och som även tycker om att vara i knät.


På Lördag ska jag åka hem till mamma och pappa för att fira och få pressenter.

Då jag jbobade idag så blev det inte så mycket pressenter som sagt.

Ett paket låg det i brevlådan när jag kom hem och det är alltid roligt att få något lite i alla fall när man fyller år och på Lördag så kommer jag få mer pressenter och då kommer det även bilder på pressenterna.

 

Det här låg i min brevlåda när jag kom hem idag

 

Av:EmmaLikes

Comments

Klev upp för en liten stund sen och det första jag känner när jag kliver upp ur sängen är att jag har ett mindre migränanfall på gång och det kan jag säga att det verkligen inte roligt så jag hoppas att det ska gå över så snart som möjligt.

Onsdag idag då och som vanligt så är Onsdagarna min ledig dag mitt i veckan och jag har inte något speciellt planerat idag och när man dessutom ska behöva råka ut för ett migränanfall så orkar man inte så mycket heller.

  

Imorgon fyller jag som sagt år och eftersom att jag jobbar imorgon så kommer jag nog inte att få några presenter men jag ska åka hem till mamma och pappa på Lördagen den 2/3 och fira.

Jag tänkte nog åka hemifrån vid klockan 14-15 någon gång där i mellan och sen kommer jag inte vara tillbaka i min lägenhet fören klockan 21:00 kanske eftersom att jag ska se på en fotbollsmatch som börjar klockan 18:30 mellan Liverpool - Tottenham och där jag då hoppas att Tottenham ska vinna matchen.

 

Av:Emma


Likes

Comments

Hallon - Brynnbär

Bättre - Bätter

Knuffa - Bôtte

En kopp kaffe - En kôpp kaff

Mesig - Feschli

Fesk -Fisk

Fågel - Fôggel

Halt - Glingt

Småmynt - Grôdschel

Pegg - Gôlfbôllsôpphôllôr

 

Av:Emma

Likes

Comments

 

Australiens Flagga

 

Australiens Stadsvapen

 

Australiska Dollar

 

Operahuset i Sydney

 

Järnvägsspår i Australien

Okänd plats

 

Natur i Australien

Okänd plats


Av:Emma

Likes

Comments

Jag kommer att starta två nya kategorier på Bloggen.

Mina två nya kategorier på Bloggen kommer att handla om två länder som jag är väldigt intrsserade av och det är alltså följande länder Australien och Danmark.


Australien har jag aldrig besökt och Danmark har jag besökt tillsammans med min mamma 1 gång.

Det betyder alltså att jag kommer använda mej mycket av fakta som jag hittar på internet.

Jag kommer även att söka fakta i böcker om Danmark som jag har hemma.

Tyvärr så har jag inte några böcker om Australien ännu men hoppas kunna köpa det med tiden.


Jag kommer även att lägga upp bilder från respektive land.

Jag kommer att Blogga om dessa ämnen ibland men jag ska försöka att skriva i alla fall minst några inlägg om varje land i månaden och hoppas att folk ska gilla det dom läser.


Av:Emma

Likes

Comments

Skriver ett inlägg om dagen nu på Bloggen.

Idag var det alltså första dagen på jobbet efter påskledigheten.

Vanligtvis så brukar jag inte jobba heldagar på Tisdagar och Torsdag förtillfället pga att jag fixar lite annat dom dagarna så brukar bara jobba halvadagen då men denna vecka blev det ändrat och jag ska jobba heldaga både Tisdag och Torsdag denna vecka.


Idag fick jag var  och gick med Sixten och Greta på promenaderna även fast jag hade nackspärr och jag tyckte att det gick bra och i fall jag skulle behövt hjälp så hade jag kunnat sagt till personalen som jobbade att jag behövde hjälp.

Jag fick även ett påskägg av jobbet eftersom jag inte var där förra Torsdagen så fick jag det idag istället och det gick lika bra det med.

 

  

Av:Emma

Likes

Comments