Jag skulle vilja Tack Australien med detta Blogginlägg.

Okej nu kanske många tänker vaddå tacka Australien?

Jag skulle vilja tacka Australien av den orsak att sen jag började bli intresserad av Australien som jab blev runt Påsken så har jag mycket lättare att kolla på bilder på spindlar på datorn , mobilen och surfplattan och det har jag aldrig kunnat gjort förut eftersom att jag varit jätterädd för spindlar och jag tycker fortfrande inte om spindlar men att jag vågar kolla på bilder på dom när jag läser om Australien är ett väldigt stort kliv för mig och jag känner mej väldigt stolt över måste jag säga.

Jag vet inte hur jag skulle reagera i fall jag skulle åka till Australien någon gång i mitt liv och skulle träffa på en stor spindel.

Det kommer jag bara få veta i fall jag någon gång åker dit i mitt liv.

   

Av:Emma

Likes

Comments

Tänkte att jag skulle tipsa om en hemsida som kan vara bra om man Bloggar och som jag även brukar vara inne på ganska ofta för att kunna få ider till vad jag ska Blogga om när jag känner att jag inte kommer på vad jag ska skriva om på Bloggen och förutom tips på inlägg så kan man hitta mycket annat där som kan hjälpa en med sin Blogg.

http://www.starta-blogg.se/ Klicka på länken så kommer ni till sidan.


Det går även att få nyhetsbrev via e-post från hemsidan i fall man skulle vilja det.

Jag brukar få nyhetsbrev ibland till min e-post.

 

Av:Emma

Likes

Comments

Då har jag blivit av med lite disk som nu står och torkar i diskställningen.

Jag har fortfarande lite disk kvar som måste diskas men jag får vänta med det lite tills denna första disken är torr annars blir det så trångt med all disk.

Klockan 18:00 ska jag laga mat och denna dag blir det köttbullar och pasta som jag ska göra matlådor av.

Jag vet inte riktigt om jag ska äta köttbullar och pasta eller om jag värmen min köttfärspaj som jag har i frysen.

Skulle jag inte vilja äta köttbullar och pasta så är det ju bara att frysa in det och spara tills någon annan gång istället.

Jag är dock inte så bra på att komma ihåg att jag måste ta fram lådorna från frysen så att dom hinner tina lite så oftast blir det att jag måste hålla på och värma dom när dom är djupfrysta vilket inte brukar smaka så bra i alla fall inte enligt mej.


Får kanske börja med att det sitter i lapp på kylskåpet där det står"Ta Fram Matlåda" problemet då kan vara att jag inte kollar på lappen eller att jag kanske kollar på lappen men sen gör något annat och glömmer att ta fram matlådan i alla fall.

Jag inte detta i ryggmärgen att jag ska ta fram matlådan så om jag kanske börjar komma ihåg att göra det så går det kanske av farten sen.


Då har jag varit och slängt lite soppor också så nu kanske den första disken är torr så att jag kan plocka in den in lådor och skåp efter att jag skrivit klart detta inlägg.

Jag passade även på att hämta posten när jag ändå var ut och slängde soppor.


Av:Emma

Likes

Comments

Jag tänkte egentligen att jag skulle sova några timmar efter att jag hade meddelat jobbet om att jag blir hemma idag men tyvärr så blev det inte så eftersom att solen kom fram och många vet säkert att det kan vara jättesvårt att somna om i fall rummet är fyllt av ljus som lyser in och nu kanske några tänker att jag ska försöka göra det så mörkt som möjligt i rummet och det kanske skulle fungerat om jag haft ett sova rum men nu är det så att jag har allt i samma rum i min lägenheten och då är det lite svårt att göra det så mörkt så jag får försöka sova lite senare på eftermiddagen innan jag ska laga mat klockan 18:00 och idag så tänkte jag göra pasta och köttbullar.


Jag har egentligen aldrig gillat solen och värmen vilket kanske låter lite märkligt eftersom att jag nu blivit väldigt intresserad av Australien men samtidigt så tror jag att man nog ska kunna vänja sig vid det mesta och jag klarar redan av att se bilder på spindlar på datorn i några minuter vilket jag aldrig klart förut och i Australien finns det verkligen mycket spindlar så måste nog vänja mig vid dem i fall jag ska kunna komma ditt någon dag i mitt liv.


Av:Emma

Likes

Comments