På med hörselkåporna och greppa tag i pennan. Efter ett gympass så ska jag nu spendera dagen sittandes med detta, - data och statistik. Information ska tryckas in!

Känner mig lite smått förvirrad över den här kursen för tillfället, matematikkunskaperna från gymnasiet ligger gömda långt in i minnet. Plus att mycket nytt också ska tryckas in. Men nu kör vi!

Likes

Comments

Jag kan vara ett riktigt planerings freak. Tänker hela tiden och vill helst hinna med allt och lite till, sanningen är att jag övertänker det mesta. Mitt huvud kan liksom snurra på kvällarna för jag vill så mycket och har försökt planera allt. - Jag har därför länge funderat på att skaffa mig en mindfullness målarbok, så att jag enklare skulle kunna slappna av. Sedan i somras under mitt sommarjobb på The Body Shop så dök denna upp. Överlycklig blev jag!

Detta lilla kitt var mitt handbagage under vår tripp till Spanien.

Likes

Comments

Vi kör ett litet frukosttema i de två första inläggen, jag älskar ju trots allt frukost. Denna morgon var det en chiapudding som serverades med kokos, banan och toppad med blåbär och lite grädde - kanske låter konstigt men det är skitansgott.

Låt mig visa resultatet!

Veckans blommor var självklart även en fin detalj i min lilla frukoststund. 

Likes

Comments

Det var måndag morgon och jag kickstartade denna höst med en Smoothie bowl!

Idéen om att äta smoothie med sked gjorde genast hela smoothie-trenden mycket godare (och finare).

Här har vi en skål med:
Avokado
Mango
Blåbär
Banan
Mandelmjölk

Och mums vad gott det var!

​Denna höst är full av inspiration och jag känner mig så taggad på att ta tag i livet och alltid göra det bästa av varje dag!

Likes

Comments