Hej, tänkte dela med mig en super god banan bröd jag gjorde förra veckoslutet. Super enkel och god! Du behöver:
- 2-3 bananer (hällst ganska mogna)
- 3dl havremjöl (du kan göra själv av havreflingor i en blender)
- 1dl kokosolja eller olivolja
- 1/2 dl mjölk
- 2 ägg
- 1/2 tsk kanel
- 1/2 tsk kardemumma
- honung så mycker man tycker
- ifall man vill kan man lägga mörkchoklad eller nötter i degen men jag lagade inte.

Blanda alla ingredienser ihop. Lägg degen i en brödform och lägg i ungnen på 165 grader i 50-55 min.
Rekomenderar verkligen att testa de här!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej! För ungefär en vecka sedan fick jag hem klänningen jag beställde till abi kryssningen som är nästa vecka. Klänningen är från nelly.com (länk till klänningen) Klänningen finns även i svart om någon är intresserad. Det var inte meningen att jag skulle köpa nya skor men hittade såå fina klackskor. Ifall jag inte orkar hela kvällen gå med de här byter jag till platta skor. Men de här är också bra till studenten som är på sommaren. Skorna är från spirit store i Jumbo.

-Henrika

Likes

Comments

Hej! Idag var jag på spa med min pojkvän. Vi hade på måndagen beställt en spa dag i flamingo spa tills idag. Eftersom det var en vardag så va dit typ igen så det var så skönt och lugnt. Gillade även ”vuxna” sidan. Man fick vara i lugn och ro utan skriknde barn. Efter några timmar på spaet for vi och äta till Fafas. Vi gick lite i butikar och var på kaffe till starbucks också. En jätte lyckad dag helt enkelt! Såndana här dagar behöver jag mer!
-Henrika

Likes

Comments

Hej! Nu har jag äntligen lite mera tid och får till och med fixat ett inlägg. Har just avklarat min prkatik o ch har nu ledigt i en månad. Läser nog på skrivningar hela den tiden men ändå skönt med lite slappare tider. Har nu de senaste dagarna bl.a. Tränat, jobbat, lagat mat och där var det typ. Det har även varit såå fint vänder i två dagar, man blir genast på så mycket bättre humör när solen är fram. Får hoppas på likadant väder imorgon!

-Henrika

Likes

Comments

Hej! Hade en super lyckad kväll igår med tre kompisar. Vi pkte vid kl.20 till Helsingfors för att ha en liten tjejkväll. Vi for till en bar som hetter bar cón som var ett jätte fint ställe, rekomenderar. Ända negativa var att musiken var ganska högt och stället var fullt med människor så man hamna skrika för att höra varandra. Jag tog bara ett glas vitt vin. Vid midnatt började man bli lite hungrig så vi for en sväng till mc donalds och åkte sedan hem.
-Henrika

Likes

Comments

Hej! Skönt med veckoslut äntligen. Jag är så slut när man måst vakna 5:20 för att fara till 7 på jobb. Denhär veckoslute får jag också lite avvika från min diet och äta lite godis. Godis är sååå mycket godare när man inte äter det så ofta! Skall också vara med en kompis idag, vet inte ännu vad vi skall göra kanske fara till huvustaden på en drink ifall vi orkar. Hoppas ni har en bra veckoslut!
-Henrika

Likes

Comments

Hej! Började den 1.1 en sk diet. Jag köpte från nätet en tränings schema och kost plan. Jag köpte Vshred eftersom de hade en super bra rea vid års shiftet så passade på att köpa den då. Schemat har mycket information så det tog någon dag före man var på kartan, men nu fungerar den hur bra som hällst. De har även en fb sida där de svarar på dina frågor och har härtills fått svar på alla mina frågor. Maten har jag hamnat lite ändra pga min sjukdom och kan inte äta allt som står på schemat. Träningarna är super effektiva och man märker att man har gjort något. Dieten tar 90 dagar och är nu inne på dag 22. Är så exalterad för att se resultaten i slute på dieten. Har nu gått ner 1kg i fett som är super. Mitt mål är inte att gå ner i vikt snarare upp eftersom jag vill ha mer muskler och mindre fett och det är hur min diet och tränings schema är uppbyggt. Jag lägger upp ett till inlägg när det gått en månad för att se sedan hur det går.

-Henrika

Likes

Comments

Fick en förfrågan någon vecka sedan att göra en TMI tag. Har gjort den för många år sen så tänkte att det skulle vara roligt och göra en uppdaterad version. Och eftersom inget spännande händer i mitt liv just nu, mina dagar ser ungefär ut såhär: vaknar, far på jobb, tränar och far o sova så tänkte att dethär är bättre än inget inlägg alls. Har lite ändra på frågorna eftesom vissa är så tråkiga frågor som ingen bryr sig om.

1. Vad har du på dig just nu? - gymshark tights, cubus hoddie och topp.

2. Någonsin varit kär? - Ja

3. Någonsin haft ett jobigt brake up? - Nej

4. Hur lång är du? 167cm

5. Hur mycket väger du? ungefär 60 kg

6. Turn on? - god doft, bra klädstil, snäll och bryr sig.

7. Turn off? - dålig hygien, störande beteende eller hur jag nu skall föklara det, men så där störande och tror för mycket om sig själv.

8. Några tatueringar? - Nej men har iallfall en planerad. Skall gå och beställa en tatuerings tid!

9. Några piercings? - Ja i öronen har jag 6st och en navel piercing.

10. Vad irriterar dig mest? - Människor som är sena, det är okej om man är 5-10 min sen men allt över det HATAR jag. Och människor som kör långsamt, liksom vad är porblemet är gaspedalen sönder eller?

11. Vad är din störsda rädsla?- Jag har fortfarande min fobi för magsjuka som jag har haft hela mitt liv.

12. Vill du ha barn i framtiden, hur många? - Har förut villa det men nu kan jag inte se min framtid med barn, tycker de är bara störande o osmarta o bara ivägen. Kanske jag ändrar mig, vem vet.

13. Hur ser ditt liv ut om 5 år?- Om 5 år är jag 23 år. Jag tror att jag bor i en lägenhet med min pojkvän och pluggar, kanske har ett jobbokcså. Jag hoppas att jag har en egen hud då redan.

14. Senaste programmet du såg? - Wahlgrens värld.

15. Senaste saken som fick dig att gråta?- Ja kommer faktiskt inte ihåg fö gråter typ aldrig. Men på mitt jobb tar ja vissa saker lite tungt som kan göra mig lessen för stunden.

16. Senaste meddelande du skicka?- Vike tid börjar de elr vet du ännu??

17. Till vem skickade du det?- Till en gruppchat med mina kompisar.

18. Är du bra i skolan?- I gymnasiet är jag inte så bra, det kan dock bero på att jag inte rikigt bryr mig om det så mycket. Men på min yrkesskola är jag helt bra.

19. Hur länge tar det för dig att göra dig redo på morgonen? - Om jag skall till kl.7 på jobb så tar det ca.30 min men om jag börjar senare så ca.45 min.

20. Hur länge tar det för dig att duscha? - 5 min om jag inte skall duscha håret, annors 10-15min.

21. Plats du vill besöka? Skulle så gärna vill åka till USA eller Thailand.

22. Vem var din första förälskelse?- Jag kommer fatsikt inte ihåg men tror att det var nångon i dagis/lågstadieom sådant räknas, haha!

23. Vad är ditt sjäntecken? -Tvilling

24. Favorit klädmärke?- av märkeskläder så gant och av de billigare märken så gina tricot, cubus, bikbok.

25. Var bor du? - I Finland i en stad utanför H.fors.

26. Dumpat någon?- Nej

27. Blivit dumpad?- Ja

28. Vad gillar du mest i dig själv?- min humor, haha? o kan vara empatisk och jag förstår bra människor.

29. Vad ogillar du mest i dig själv?- jag måste ha kontroll över ALLTING får panik annors. Kan väll vara bra i vissa fall men inte alltid.

30. Beroende av något?- Min telefon typ och träning (på ett bra sätt tough) och kaffe!

31. Har du någonsin fått en fortkörningsböter?- Nej har farksikt inte fått något böter änn.

32. Favorit serie?- Har så ,ånga men Greys anatomy är nog som nummer 1, syke och salkkarit som är två finska serier är också en av mina favoriter sen är också orange is the new black högt på listan.

33. Ut och festa eller mysväll?- Myskväll, jag dricker inte så ofta så det är extremt tråkigt att gå ut nykter.

34. Hur gammal är du? - Jag är 18 år och fyller 19 i juni.

35. Vilka instrument spelar du? - Jag spelar piano, eller jag spelade piano i 5-6år. Men nu har det inte blivit så mycke av men bruakr alltid nu och då spela lite.

36. Senaste gången du sa att du älskar någon?- Idag

37. Favorit färg?- på kläder svart, grå, vit och marin blå. På inredning grå, vit och guld detaljer.

38. Största lögnen du sagt?- Det vet jag faktiskt inte, har inte ljugit om något som skulle vara något så stort.

39. Har du någonsin varit med i ett fysiskt bråk?- Ja, med min bror när vi var små, haha!

40. Vilket föredrar du sommar eller vinter?- Sommar alla dagar i veckan. Jag hatar när det är kallt.

41. Är du en morgon eller kvällsmänniska? Skulle så gärna villa vara en morgonmänniska men jag har såååå svårt att stiga upp före 10 på morognen, Så jag är en kvällsmänniska.

42. Är du blyg?- Har varit jätte blyg när jag var yngre men är faktiskt inte lika blyg mera. Mitt yrke har också hjälpt mig med att våga tala med människor mera och vara mer öppen.

43. Vilket är ditt dröm yrke?- Läkare, har velat bli det sen jag var 5 år.

44. Vad är det pinsammaste minnet du har?- Har gjort en hel del pinsamt eftersom jag är så klumpig. Men en gång gick jag ensam i trapporna i skolan och så råkade jag på något sätt trampa fel så jag föll ner för trapporna, hahah! Och det här har inte hänt bara en gång!

45. Ditt första jobb?- Barnvakt hos grannen. Men mitt helt första riktiga jobb med avtal osv är på ett sjukhus där jag var som en vårdare,

46. Har du någo dåliga vanor?- Tror inte det.

47. Vad är din favorit kläderålagg?- Älskar klänningar för dom är så bekväma men man ser ändå bra ut.

48. När drack du dig första gången full?- 17 år var jag väll.

49. Senaste sporten du spelade?- Om gym räknas så det, annors när jag var på dans på måndagen.

50. Vilka sociala median använder du?- Ig, fb, snapchat o det är typ det.

Likes

Comments

Rock-zara jeans-dr denim skor-dinsko väska-kommer inte ihåg märket

Hej! Var igår i Helsingfors och gick runt i stan. Jag skulle inte själv ha någo men följde med med min pojkvän. Vi var även i ikea en sväng, därifrån köpte jag dock några ljus, haha! Idag är det då min sista jullovs dag och imorgon börjar praktiken. Är inte sådär hämst taggad men får hoppas på att det är ett roligt ställe.
-Henrika

Likes

Comments