Havregrøt er kun laget av to ingredienser, havregryn og melk, så det er super lett å lage! Samtidig holder det metthetsfølelsen mye lengre enn mye annen mat.

Jeg pleier alltid å ha noe på havregrøten, så den ikke blir så kjedelig! I dag tok jeg ett eple, strødde litt kanel og sukrin over også. Andre ting jeg pleier å ha er banen eller mye gode bær😋😋 nam!! Dette burde alle starte hverdagen sin med.

God tirsdag!
-Henriette

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei igjen dere!
Jeg tenkte å dele yndlings smoothien min med dere. Denne smoothien drikker jeg faktisk hver eneste dag! Hehe.

Dere trenger:
Skogsbær halv pakke
1 banan
Ett glass Biola
Litt appelsinjuice
2 store spiseskjeer med kesam

Etter jeg har blandet dette avslutter jeg med å ta litt chiafrø, havregryn og en scoop med proteinpulver og blander inn sammen med smoothien. Dermed blir den fort mer næringsrik! Om dere har en skje kokosolje ville jeg også tatt med dette så det blir mer mettende, og kan bli sett på som et måltid. 
Så er verdens beste smoothie klar for å drikkes, naaam😋😋

Likes

Comments

Endelig er ting på riktig vei igjen med treningen, resultatene begynner å komme og ja, da kommer motivasjonen fort rundt hjørnet også! Mestringsfølelse må være den beste følelsen jeg vet om. Sette deg mål og bare gå for det! Det er noe som er viktig når det gjelder alt her i livet. Ha mål, men også delmål underveis i prosessen som er små mål som skal hjelpe deg for å åpne det store målet. 

Målet mitt for denne perioden var å komme tilbake og ta like mye i knebøy som jeg gjorde før jeg tok en liten pause fra treningen. Målet mitt er å komme tilbake på 120kg, men denne ukens delmål var å klare 110kg, noe jeg faktisk klarte!! 😄

Likes

Comments

Jeg hadde ALDRI, absolutt aldri sett for meg at jeg var personen til å gjøre dette, men her sitter jeg. Jeg som alltid har syntes det har vært så tåpelig med de som hadde blogg, og hvem som orket å bruke tiden sin på dette. De siste dagene har jeg gått rundt å tenkt tanken selv, hva med å starte en blogg? Jeg har hatt mindre motivasjon de siste månedene med treningen og ikke minst kostholdet mitt, i tillegg har jeg hatt mye rundt meg som heller ikke har vært bra. Så motivasjonen har vært fullstendig bortreist. Derfor tenkte jeg også dette var en fin måte for meg å starte opp igjen, og selv få inspirasjonen tilbake ved å dele og høre andres meninger.

Jeg tenker at det viktigste er at dere først blir bedre kjent med meg!

Jeg går siste året mitt på Wang Toppidrett, der jeg spiller håndball. Dagene har bare blitt lengre og mye mer hektiske med årene. Likevel er det nå jeg bestemmer meg for å sette i gang en blogg, ironisk nok(hehe). Jeg trives godt med håndball, og har spilt det i 11 år. Det jeg alltid har gledet meg mest til er de dagene hvor vi har egentreningen eller sommeren der vi står fritt til å trene og gjøre akkurat det vi selv ønsker. Der jeg kan løpe og trene styrke på egenhånd. Hvorfor jeg liker dette er fordi man ser utviklingen mye fortere enn i håndball, man føler og ser resultatet fort på kroppen. Det må være det aller beste! Jeg håper det vil være fler enn bare jeg som får inspirasjon av denne bloggen.

Nå gleder jeg meg bare utrolig mye til å komme i gang!

:) Henriette

Likes

Comments