ANNONSE: SPONSET PRODUKT

Catch the moment

Jeg har lenge ønsket meg et Instax kamera - og endelig er det mitt. Jeg skulle så gjerne ha hatt det med meg både til Thailand og London for å virkelig kapre øyeblikkene, men det får vente til neste reise og jeg gleder meg masse til å pakke det med meg i reisevesken. Enn så lenge blir jeg å kapre minnene og øyeblikkene her hjemme. Bildene blir så mye mer ekte, vi snakker kun et knips, null redigering og du har kapret øyeblikket. Mer sjarmerende blir det ikke spør du meg, jeg har også et fint oppheng som skal komme opp på veggen, hvor jeg tenkte plassere bildene som blir tatt med mitt nye Instax.

Det er jo også noe med det å kunne se tilbake på ekte polaroid bilder og ikke bare gamle instagram og facebook bilder. Mitt skal hvertfall få bli med på både ferier, festivaler og alt som er verdt å få med på et papir.

Too cute.. 

Nei dere, nå gleder jeg meg til å ta dette i bruk, henge på veggen, legge i en minneboks og lage meg fotoalbum. Virkelig ta vare på minnene med fotopapir. Har du et instax kamera, eventuelt hvordan har du valgt å ta vare på minnene? Du kan også få tak i ditt HER ellers så er det mange fotobutikker som selger disse kameraene. Det er etter min mening virkelig verdt investeringen, og disse koster heller ikke så mye.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

INVITERT

Versace Dylan Blue

På torsdag var det duket for lanseringsmiddag for Versace Dylan Blue, den nyeste duften til Versace. Det ble en vellykket kveld, med utrolig god mat, godt i glasset og veldig god stemning. Føler meg veldig heldig som får være med på slikt og jeg koser meg alltid like mye i slike selskap. Vi fikk servert en 9 retters middag, det har jeg aldri vært med på før så synes det var litt stas denne gangen, maten var fantastisk og jeg var mett lenge etterpå. Vi fikk servert en del sjømat, svin og fantastisk dessert, og til alt drakk vi passende vin. Må ærlig innrømme at hodepinen kom en tur på fredags morgen, men var verdt det.

Bordet var kjempe fint dekket, og ved hver plass stod den nyeste duften. Da jeg luktet den ble jeg veldig overrasket og den falt i smak på sekundet.

Jeg er helt imponert over kokkene, så godt mat, godt planlagt og hele opplevelsen ville ikke blitt den samme uten så dyktige mennesker på kjøkkenet.

Når jeg tenker på Versace tenker jeg på mamma, dere vet den rosa diamant krukken? Hehe, hun har brukt den i alle år og jeg har bundet merket til det. Denne duften derimot er en jeg absolutt kommer til å bruke selv, en litt tyngre, sensuell duft og det er slik jeg liker det. Har du fått luktet den enda? Hvis ikke burde du gi den et forsøk.

Likes

Comments

Weekend mode on

Goood lørdag fine, flere enn meg som synes det er fantastisk med helg nå? Jeg har hatt en utrolig fin uke, med mye på agendaen - men som mange vet er det slik jeg liker det. Flere dager denne uken har jeg vært så heldig å fått frokost levert på døren også igjennom Frogner House, en utrolig koselig oppmerksomhet. Hvis du noen gang har planlagt et opphold vil jeg virkelig anbefale og unne seg en frokost på sengen levert av Wb samson. Planene for dagen er også klare, og det er godt å ha en planlagt lørdag, jeg får en venninne over på overnatting også skal vi i en bursdag senere på kvelden.

Todays agenda:

Go out for a walk and buy a cup of coffee

A little blog work and mail

Clean my apartment

Get my makeup done 

Birthday party, wine & dine

Den maten her var bare helt fantastisk, egentlig er jeg veldig dårlig på å spise frokost tidlig, jeg liker gjerne å ha vært våken et par timer før dagens første måltid inntas. Men etter å faktisk ha spist frokost i det jeg har våknet, så merker jeg at dagen, humøret og kroppen føles bedre, så det er rett og slett noe jeg må bli flinkere på!

Wish you all a great weekend! 

Likes

Comments

ANNONSE

Frogner House Apartments

Endelig har jeg kommet ordentlig på plass i den fine leiligheten, jeg har prøvd å filme et lite klipp til dere noe har skjedd med videokameraet mitt, og den hopper stadig ut av fokus. Men jeg er på saken og tenkte iløpet av uken og filme inn en "one day in my life" video. Åh, jeg koser meg så mye i leiligheten, plassen, sengen, beliggenheten og alt gjør det helt perfekt og jeg trives skikkelig godt. Blir utrolig rart og trist å skulle flytte her ifra også, man blir så glad i stedet og føler seg virkelig hjemme. Ellers går dagene til jobb, planlegging av hva som skjer fremover og jobbing med blogg poster, instagram osv. Håper dere alle har hatt en fin uke så langt.

Likes

Comments

Contains affiliate links

adlink

Winter Days

Plutselig var man i kulden, må kle seg i lange bukser og større kåper. Kjenner jeg lengter litt tilbake til både Thailand med sol og varme og London der våren begynte å komme. Men jeg klager ikke, det å komme seg midt i byen, kan tusle rett ut døren for å kjøpe seg en kaffekopp og bare nyte dagene er ganske greit det også. Selvom formen min de siste dagene ikke har vært helt på topp har jeg klart å kose meg i leiligheten, varm drikke, litt serie titting og senke skuldrene. Jeg er veldig sjeldent syk slik jeg har vært nå, jeg har hatt skyhøy feber, hoven hals og hostet så mye at jeg er støl i magen, haha. Men er på bedringens vei og idag kaller jobben igjen! Jeg burde vel egentlig vært hos legen, men det er noe som alltid får meg til å ikke gjøre det, veldig dårlig uvane.

Wearing

COAT: HERE

BAG: CHANEL

PANTS: BIKBOK

SKO: DINSKO


Jeg trives virkelig midt i byen, og kjenner at spontaniteten i meg spirer - det å komme seg ut døren for å treffe en venninne eller to er ikke lengre et ork, og jeg kan så og si tusle bort til alle møter og eventer noe som passer meg midt i blinken. Jeg er så glad for at jeg har fått bo litt i en av leilighetene til Frogner House, og hvis du trenger en liten ferie, skal leie et sted i oslo eller bare trenger et sted å bo for en periode ville jeg sjekket ut siden deres HER for det er og har vært helt fantastisk!

Nesten glemt at det er fredag også jeg, når man blir liggende inne og borte fra jobb følger man ikke helt med på dagene lengre - haha. Men helgens planer er ikke store, jeg jobber både idag og imorgen før det er duket for senterfest med jobben etter endt vakt. Håper det blir en hyggelig kveld med god stemning og litt godt i glasset om kroppen godtar det. Ellers håper jeg dere alle får en super helg og nyter!

Wish you all a great Weekend

Likes

Comments

Det er blitt helt sosialt akseptert å si til tynne jenter "du må spise mer" eller "spiser du ikke noe? Du er jo så tynn", men det er ikke lov å si direkte "nei nå må du slutte å spise, du er jo så feit". Samtidig har jeg lagt merke til at samfunnet synes det er greit å håne tynne, men ikke større rett til ansiktene deres. Jeg føler at det er mer mobbing når det kommer til undervektige enn hva det er når det kommer til overvektige, hvertfall i mine øyne og på sosiale medier. Hvorfor, hvorfor skal vi være så jævelig opptatt av dette? Jeg skjønner ikke hvorfor det har blitt greit og slenge ut kommentarer om kroppene til de som er tynne eller godt trent. Folk bare slenger det ut uten å en gang tenke over de som faktisk er på eks bildet. Bare se for dere hvor mye bråk det hadde blitt om det hadde blitt gjort det samme med de som er overvektige? De som sitter det og kommenterer slike kommentarer håper jeg virkelig vet svaret på hva en perfekt kropp er, og at vedkommende har den kroppen selv, siden de kan si så forferdelige ting.

Jeg ønsker virkelig å gi en applaus for de tynne, de som sliter med å legge på seg. Som spiser og spiser, uten å klare gå opp så mye som et gram i vekt. De som ikke tør å vise seg i bikini på sommeren fordi de føler beina stikker ut. I det siste har det vert så mye fokus på at tynn er ut. Men former, det er fint og flott! Og spesielt det at MENN, ja de liker former. Jeg hadde en periode hvor jeg benyttet badevekta for hver eneste mulighet jeg hadde, første jeg gjorde var å se etter en vekt hvor jeg var på besøk hos folk. For hjemme hos meg, har ikke foreldrene mine ønsket å ha en vekt i huset, de har ikke ønsket at vi skal kunne veie oss for å se hvor mye vi veier, eller at det med vekt i det hele tatt skulle være et tema. Enda så var jeg desperat etter å gå på vekta- Fordi jeg så inndelig ville gå opp i vekt. Plutselig etter en litt vanselig periode i livet, raste jeg ned i vekt. Ikke fordi jeg ville slanke meg eller gå ned i vekt, men jeg klarte faktisk ikke spise nok. Jeg prøve få i meg mat, hele tiden men kroppen ville ikke. Magesekken min hadde virkelig krympet, og jeg ble kvalm etter alle måltider. Jeg forstod ingenting, hvorfor orker jeg ikke mere mat? Hvorfor raser jeg ned i vekt? Jeg ville jo aldri slanke meg. Nå var jeg klar over det, og jeg jobbet virkelig med meg selv for å spise nok mat. Folk begynte og si ifra til meg at jeg har blitt så tynn, at jeg må spise mer og om jeg ikke spiser? Det skapte et så stort press på meg, det var IKKE gøy. En dag ble det så mye at jeg rett og slett gikk rett i gulvet på skolen, og våknet på sykehuset. Da skjønte jeg, DET HER FUNGERER IKKE!! Jeg fikk aldri noen diagnose, og jeg ville ikke sette et ord på hva det var som egentlig gikk så galt, for jeg ville jo ikke ned i vekt. Men helt ærlig, så tror jeg det var en form for spisefortyrrelser. Nå trener jeg, spiser normalt og er greit fornøyd med meg selv og kroppen min! For hvis du ikke klarer være fornøyd med deg selv, da går det ofte galt. Men det er vel feil og si det også? At jeg er fornøyd med kroppen min? Er vel ikke akuratt og dømme noen om en skryter av bra innsats, og det er nok veldig få som føler seg krenket om man på en saklig måte skryter av prestasjoner eller utseende.

Jeg kan ikke følte på den følelsen, at i det jeg poster et litt mer lettkledd bilde av meg selv, så skal jeg ha dårlig samvittighet for å gjøre det, fordi jeg vet at det finnes så mange der ute som mener at jeg da er med på å skape kropspress? Fordi det finnes så mange der ute som har mere på kroppen enn det jeg har? HALO, aksepter deg selv. Ingen vet hva definisjonen på hva perfekt er, vi må lære oss og akseptere kroppene våres, det har jeg gjort. Jeg er like fantastisk jeg, selvom ribbeinene mine kan synes innimellom, og midjen min er smal - men jeg vil da ikke høre det, jeg har et speil på rommet mitt, et speil i gangen og et speil på badet, vi ser det, vi undervektige, vi normale og vi overvektige, vi ser det selv, trenger ikke få høre det. Jeg synes vi må tenkte mere før vi utaler oss. For hvorfor skal det være greit for en person og si til meg at jeg er for tynn, når jeg føler det blir helt feil å si tilbake at vet du hva, du er for stor! Elsk kroppen din med valker og elsk kroppen din selvom ribbeinene stikker ut! Kropp og utseende har blitt en ond, ond boble, en slags besettelse, imens selvtilitten til oss kvinner synker, øker ventelistene på på klinikker for kosmetisk kirurg. Jeg mener hvertfall det at det er folkeskikk og ikke presse folk ned i dritten, eller kritisere for deres levemåte? Kom gjerne med eksempler på å dømme folk på en positiv måte. Men i mine øyne har ordet "dømme" blitt et negativt ladd ord. Jeg mener alle er perfekte som de er, om du er undervektig, tynn, normal, overvektig, lang, lav eller høy. DU, ja DU har den perfekte kroppen, virkelig ta det til deg. Hvis du kan lære deg å tro på det selv, skal du se at du vil få det så utrolig mye bedre med deg selv og din egen kropp. Det finnes ikke et svar på hvordan den perfekte kroppen ser ut. Vær heller snill mot deg selv.

Dette innlegget skriver jeg ikke for å såre noen, jeg skriver bare det jeg mener og uansett hvordan jeg formulerer på det så er det noen som blir såret, men se realiteten folkens, hvorfor er man sjalu? Hvorfor hater man mennesker som er såklat "perfekt" og eller har suksess? Vær glad for hvordan du ser ut og hvordan du er, hver glad for andre. For DU er mer enn bra nok!


Likes

Comments

Som kanskje mange allerede vet, så er jeg veldig glad i å teste ut nye produkter når det kommer til skjønnhet og sminke. Jeg liker å finne nye favoritter selvom jeg alltid har noen "all time favorites" men ved å prøve ut nytt, kommer det alltids noe nytt på favoritt hyllen også. For en stund tilbake fikk jeg teste Estee Lauder sin over night repair som virkelig har gjort susen for huden min, og etter dette var jeg bare nødt til å gå til innkjøp av noen flere produkter fra Estee Lauder. Så jeg tenkte det var på sin plass å dele de med dere nå som jeg har fått testet de ut for en periode.

Estee Lauder Day Wear

En fantastisk god krem nå når det er så kaldt ute, denne tok jeg med meg da jeg var på reise til Thailand, og tenkte den ville være perfekt når jeg skulle hjem igjen til kulden, og gjett om den er. Føler huden får den fuktigheten den trenger av kremen, og huden blir silkemyk og ikke minst glødende. Jeg lurer litt på om kremen blir for fet for meg midt på sommeren, men i halvåret vi er i nå er den helt perfekt!

Double Wear Fundation

Denne har jeg vist dere tidligere, og jeg går ikke lei. Utrolig fin dekkevne, lett å jobbe med og ikke minst så sitter den godt på huden. Denne er også en slags "vinter favoritt" men det hender jeg bruker den på solvarme dager hvor jeg ønsker litt mer dekk og glam. Ellers liker jeg å gå ganske så lett sminket om sommeren, rett og slett la huden puste og la huden ta til seg solstrålene den kan. Men som tidligere nevnt, er det en stor favoritt igjennom hele året.

Advanced Night Repair

Dette serumet skrev jeg et innlegg om for ikke så alt for lenge siden, og har vært en fin redning for huden min. Jeg trodde virkelig ikke på at det fantes noe "mirakelkur" men denne har virkelig gjort jobben sin. Eneste ulempen er at den ikke er så drøy i bruk og prisen er ganske stiv, men for min del var det virkelig verdt pengene. Kjøpte også med meg en ny på flyplassen i den største størrelsen, så forhåpentligvis så vil den holde en godt stund.

Micro Essence

Denne er helt ny for meg, men jeg er så glad for å ha testet den ut. Den gir virkelig huden næring og energi, og huden føles silkemyk og gir masse glød. Føler også den fjerner litt sminke rester etter du har renset huden. Så jeg bruker rett og slett en bomullspadd etter jeg har vasket ansiktet. Deretter påfører jeg night repair før jeg går i seng.

Likes

Comments

SPONSET OPPHOLD

God søndag dere! Åh, nå kjenner jeg at skuldrene er senket og jeg storkoser meg i leiligheten til Frogner House. Søndagen har vært veldig lat, og jeg våknet selvfølgelig forkjølet idag, potte tett og vondt hals, men er vel tiden for det nå. Da ble det kaffe på sengen og underholdning på pc skjermen en godt stund før jeg startet søndagen.

Igår var det duket for bursdagsfeiring til en venninne og kvelden ble en suksess, jeg koste meg fra start til slutt og ble kjent med nye mennesker, noe jeg setter stor pris på. Jeg vet ikke med dere, men søndager er for min del hellig. Det er sjeldent store planer en søndag og det er den dagen i uken jeg slapper ordentlig av.

Home when you're not

Søndagen idag hadde ikke vært det samme om jeg ikke hadde fått flyttet inn til oslo i denne fine leiligheten, føler alt egentlig bare hadde blitt stressende. Så det er veldig godt å ha et sted å kunne slå seg ordentlig til ro, finne meg selv og bare nyte. Nå er det duket for middag med moren min og lillebror da de er invitert til middag og for å se hvor jeg holder til. Ellers skal søndagskvelden brukes til litt avslapning og hjemmespa. Ønsker dere alle en fin fin søndagskveld, klem!

Likes

Comments

Tent at vi har entret kapittel 2 av 12 allerede, jeg synes ikke det er lenge siden det var jul og januar måned fløy forbi meg med mye reising og en full agenda hver eneste dag de dagene jeg var i norge. Nå er i i en ny måned og det er veldig mye som er nytt og spennende nå. Jeg har som sagt flyttet, og bare det er jo en endring og litt å sette seg inn i. Selvom jeg ukentlig har vært i byen føles det som noe annet og bo her. Jeg gleder meg til å se hva den kommende måneden har å by på, og jeg ser frem til hver minste lille ting som skal skje i Februar.

10 Things i want to do in February

1. Jeg skal ikke reise noe i Februar, ikke som er planlagt - men med spontaniteten vet man jo aldri. Jeg skal derimot planlegge kommende reiser for resten av året og sette meg litt mål for hvilke steder og byer jeg vil besøke i 2018.

2. Jeg skal unne meg noen hyggelige kafe besøk både med venninner og alene med pcen, litt deilig med kontor dag på kafe innimellom.

3. Jeg skal utfordre meg selv med videoblogger og håper dette er noe jeg finner ut at jeg virkelig liker. Det er noe jeg selv liker å se på, så hvorfor ikke starte ordentlig selv? Det gir også dere muligheten til å bli enda bedre kjent med meg, og ikke bare i tekst og bilder.

4. Jeg skal lytte til kroppen når den er sliten, noe jeg vanligvis ikke er så flink til. Og med det innfører jeg spa søndag i hele februar - hvor deilig?

5. Fokus på blogg og instagram, det er jo noe jeg synes er kjempe gøy å holde på med, men den siste tiden har det vært mye, og det har falt litt bort dessverre. Slik ønsker jeg ikke at det skal være, og jeg tror februar skal bli en fin og ny start her inne også.

6. Jeg skal gå turer, heller ikke alltid ta bussen når jeg skal fra a til b. Heller ta beina fatt, så nyte den friske luften og bevege litt ekstra på kroppen.

7. Når vi snakker om å bevege på kroppen, skal jeg som tidligere prøve å komme meg på trening 3-4 ganger i uken så lenge agendaen godtar det, haha.

8. Jeg skal komme 100% inn i leiligheten, fremdeles holde på med litt flytting fra den gamle, blant annet får fjernet alle møbler, klær osv. Så det skal bli godt å bli ferdig med i løpet av måneden.

9. Arrangere en skikkelig jentekveld, jeg elsker å stelle i stand så hvorfor ikke diske opp med middag og hygge for jentene og nyte en fin kveld sammen.

10. Gjenbruk er toppen, og jeg skal få oppdatert tise, selge unne masse klær og gi bort masse klær. Under flyttingen var det veldig enkelt å sortere bort ting som ikke lengre blir brukt, og å kaste plagg som er brukt 2-3 ganger blir rett og slett for dumt. Så å få tømt klesskapet ordentlig er virkelig et mål for den kommende måneden. Da kan jeg også unne meg nytt med god samvittighet.


Likes

Comments

@henriettehonsrud

Selvom bloggen har vært dårlig oppdatert de siste ukene har derimot Instagram fått mye oppmerksomhet. Der vil jeg nesten gi meg selv en klapp på skulderen for at jeg har klart å holde gåen med så mye reising og mye i tankene. Men det har rett og slett vært mye enklere å ta et bilde å legge ut enn det har vært å skrive tekster på bloggen. Før var jeg mye strengere med at alle bildene som ble publisert på Instagram, pga kvaliteten og alt skulle være tatt med speilrefleks, nå derimot har jeg fått skikkelig sansen for mobilbilder og kan bli minst like fornøyd med det, og det gjør at jeg også publiserer litt oftere enn vanlig, for kamerarullen på mobilen er proppet med bilder og jeg ligger alltid et steg foran, og det føles godt! Vil også gjerne følge noen av dere på Instagram, så legg gjerne igjen kontoen fin nedenfor.

Likes

Comments