God tirsdag :-)

For ikke så lenge siden så var jeg i gran canaria på et sted som heter amadores! Veldig fint sted spesielt siden vi var der rundt juletider og da hadde de hengt lys på alle palmene i byen som gjorde byen enda mer koselig. Siden vi var der i november/desember så var det ikke på det varmeste men litt sol fikk vi.

Har du vært i amadores?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Heihei

I Milano så var vi inni i en kirke som var helt fantastisk fin!! Måtte stå i lang kø for å komme inn men det var absolutt verdt det!! Hvis noen skal til Milano så anbefaler jeg sterkt at dere er å ser den kirken! Så det ble til at vi måtte ta litt bilder der

Likes

Comments

God kveld fra Milano

Dagen idag har gått til enda mer shopping, vi spiste en god frokost så gikk vi til byen for å shoppe enda mer. Vi har filmet litt idag så tenkte å lage en liten vlog fra denne turen.

Hvordan har dagen deres vært?

Likes

Comments

God onsdag!

Igår landet vi i Milano, bestevenninne min og jeg. Når vi hadde ankommet så satt vi oss for å spise middag og ta et glass vin, så dro vi bare til hotellet og sovnet! Idag har vi fått kikke i denne fantastiske byen, shoppet og spist en god lunsj! Nå skal vi stelle oss for å spise middag, ha en fin kveld videre

Har dere vært i Milano før?Likes

Comments

​heihei 

Nå er høsten her, og elsker tanken på høsten. Sitte inni i et hjørnet og bare kikke ut på at bladene faller ned fra trærne mens jeg drikker en god varm kaffe kopp. Liker tanken på at det begynner å bli kaldere for liker tanken på å begynne å gå med varmere klær. Så idag tok broren min med meg på en liten fotoshoot ute som jeg ble veldig fornøyd med. 

​Er dere glad i høsten? 


Likes

Comments

GOD ONSDAG!

onsdagen min ble tilbrakt i fineste Oslo. med min fineste venninne. Vi har spist lunsj i finværet og brukt tiden på å shoppe. Deilig å kunne få dratt litt unna hjembyen for å kikke litt også. Denne dagen har vært en strålende dag, man merker fort at det å shoppe i varmen kan bli litt vanskelig, men det stoppet ikke oss.

​håper alle hadde en strålende onsdag!

Likes

Comments