#nouwinfluencer

Hei skjønne!

Håper dere har hatt en fin onsdag. Etter å ha levert barna i barnehagen kjørte jeg inn til Oslo for å møte Mr K for lunch. Som dere vet er det bursdagen hans idag, og han hadde i den anledning booket bord for oss på restaurant Palmen på Grand Hotel for å feire. Med god mat i vakre omgivelser ble det en selvskreven suksess. Jeg kan virkelig anbefale det stedet, om dere er ute etter en matopplevelse utenom det vanlige. Vi har store planer om å samle familien der en helg for afternoon tea, det tror jeg skal bli veldig koselig.

Beklager for den dårlige kvaliteten på bildene, men jeg klarte dessverre å glemme og putte minnekortet inn i kameraet, og da kommer man ikke langt.. Er det mulig å være så virrete? Jaja, mobilbilder får duge enn så lenge ;)

Nå er det fyr i peisen, vin i glasset og tente lys i hjemmet. Entrecôten er lagt i pannen, og nå skal vi bare nyte. I kveld er det mannens kveld ;)



Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

#nouwinfluencer


Hei dere!

Heldigvis er formen mye bedre idag. Jeg er fortsatt ganske uggen, men ikke verre enn at jeg får unnagjort det som er på to do listen. Idag har jeg vært mye på farten, det har vært en del å fikse, for i morgen er det bursdagen til Mr K. Vi skal feire med lunch på restaurant Palmen på Grand Hotel, bare oss to. Jeg gleder meg sånn, det er ikke ofte vi har tid for oss selv som par, så dette passer utmerket nå. Antrekket er lagt frem, og gavene pakket inn. Jeg er så spent på hva ham kommer til å synes, forhåpentligvis så faller de i smak.

Idag har jeg kjøpt inn friske blomster til huset. Det er en luksus jeg bare må ha. Friske blomster gjør så mye med et hjem, alt blir på en låte lettere og freshere. Vanligvis pleier jeg å handle inn blomster på fredager, jeg liker å markere starten på helgen med friske blomster og rent sengetøy, litt ekstra stas;)

En ting jeg har hatt lyst til å prøve lenge er å bake en regnbuekake. Jeg har mange venninner som er utrolig flinke til å bake, de baker de vakreste kaker, så dette vil jeg også prøve meg på. Typisk for meg er at jeg tror at jeg kommer til å naile det på første forsøk, haha jepp, jeg er overhode ikke blyg der.. Jeg får bare sette igang, og så får vi se hvordan det går..

Likes

Comments

God morgen!

Det som skulle bli en god start på uken, ble det rake motsatte. Utover kvelden i går begynte jeg å føle meg mer og mer uggen og kvalm. Det ble vel totalt 4 timer søvn i natt, etter X antall ganger til toalettet, og jeg er fortsatt ganske shaky. Hvorfor måtte dette komme nå? Idag er derfor eneste planen å få unna noen mail som må gjøres, og pakke meg ned i dyner og sove.

Jeg har ikke tid til å være syk nå, det er så alt for mye som må gjøres, og mange spennende avtaler som venter denne uken. Jeg må, må, må bli frisk!

Nå som formen ikke er helt på topp måtte jeg lage noe som er snilt for magen, og som jeg forhåpentligvis klarer å holde nede. Smoothiebowls er både næringsrikt og godt, så denne passet perfekt idag.

Oppskrift:

- Stangselleri
- Eple
- Banan
- Mango
- Grønnkål
- Eplejuice


Alt er laget på slump, jeg hiver oppi det jeg liker, og resultatet pleier å bli ganske brukbart.

Forhåpentligvis gir dette seg raskt.

Jeg kommer sterkere tilbake imorgen!

Likes

Comments

#nouwoutfit


God kveld dere!

I skrivende stund har jeg krøllet meg sammen oppi sofaen, og laget meg en stor kopp med grønn te. Jeansene er byttet ut med en myk kashmir dress (og ja, jeg kan flytte inn i denne), og Mr K har tent opp i peisen. Roen har senket seg.

I dag har vi trosset snøkaoset, og tok turen inn til Oslo for å møte min søster for brunch. Jeg kan ikke få nok av surdeigsbrødet til Åpent Bakeri! Godt brød er noe av det beste jeg kan få, men dessverre er ikke kroppen like enig.. Jeg har en lei tendens til å begynne å klø, og ansiktet hovner opp (haha ja jeg vet, det er litt merkelig), så jeg prøver å begrense inntaket av bakervarer. Likevel virker det som om kroppen aksepterer surdeig bedre enn vanlig gjærbakst, det var da enda godt.

Nå skal jeg ta kvelden her, og imorgen venter en hektisk uke.

Ønsker dere alle en fik kveld!

Likes

Comments

#nouwoutfit

God lørdag fine dere!

Det er så godt med helg. Late morgener med film i sengen, felles frokost og god tid, når ingen ting haster. Det er luksus. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle sette så stor pris på tid, men mye skjer med en selv etter man får barn. Hverdagslivet er en kabal, tidspunkt du må rekke, frister du må følge, alt blir et jag etter klokken. Når helgen kommer kan man bare puste ut, roe ned og bare la tiden gå. Det føles så godt. Etter jeg fikk barn har jeg blitt mye mer bevisst, bevisst på nuet. Man må nyte tiden her og nå, for tiden går så fort, og plutselig, før du vet ordet av det så flyr den avgårde.

Idag møtte vi noen gode venner av oss for lunch i byen. Vi hadde booket bord på Olivia Tjuvholmen, et veldig barnevennlig sted med god mat og god stemning. Jeg har hatt en cravings på pizza hele uken. Skulle ikke cravings gi seg etter fødsel? Hos meg sitter det fortsatt i haha, plutselig er det som om hele kroppen går i en modus, og bare MÅ ha noe. Typisk nok er det som oftest sjokolade, eller et eller annet usunt, huff.

Nå sover barna og vi skal snart begynne på middagen her. Litt sent er det nok, men jeg synes det er så koselig med sene middager.
Nyt kvelden dere!

Likes

Comments

Ikke dårlig å kjøre matchende jakker? ;)
Har ikke vist fram denne søtnosen før, vår lille pomeranian Chloé. Hun skulle i utgangspunktet hatt veldig mye mer pels, men hun har på uforklarlig vis dessverre mistet hele yttercoaten, så nå er det bare underullen eller "valpepelsen" igjen. Vi får hele tiden spørsmål om hun er valp, men denne madammen er hele 9 år! Og fortsatt like sprek. Hun har vært igjennom utallige undersøkelser hos veterinær, for å prøve å finne ut av hva som forårsaker pelstapet, men de finner ingen svar, og konklusjonen blir som alltid; en frisk og rask hund. Det kan vi ikke klage på.

#nouwoutfit

Idag ble jeg med min kjære Mr K innover til byen, jeg har noen ærend jeg må få unna idag, og det nærmer seg bursdag til en viss herremann.. Jeg så for meg en koselig biltur inn, hvor vi bare skulle snakke (gjelder å makse hver barnefrie situasjon), men jeg sov hele veien! Småbarnslivet altså, søvn er definitivt en mangelvare.

I kveld venter et glass rødvin og armkroken til Mr K. Mor trenger å lade ut batteriene..;)

Likes

Comments

Hey earlybirds!

Eller, kan vel kanskje ikke si det nå som klokken er 11. Idag er jeg et eneste stort gjesp, og det skal mang en kaffekopp til for å vekke liv i dette trøtte fjeset. Dagen idag startet bare så alt for tidlig. Med 2 små gullunger er det ikke uvanlig at dagen starter før solen titter fram, og da er det bare å henge med. Selv om det kan være litt tøft til tider, og søvn er et fjernt kapittel, er det ganske koselig å starte morgenen før alle andre har stått opp. Det blir på en måte noe helt eget, en ro som er vanskelig å beskrive. Det er bare oss, stillheten og solen som snart titter frem.

Idag må jeg få unna en del jobb, det er mye som skjer om dagen og mange baller i luften. Selv om jeg ikke kan si så fryktelig mye nå så kommer det til å bli veldig spennende, jeg gleder meg til å kunne dele mer med dere!

Likes

Comments

Happy valentines dere!

Har dere noen spennende planer for dagen? Det har ikke vi hah! Neida, i utgangspunktet hadde vi store planer for dagen. Min kjære Mr K hadde booket bord på palmen på Grand Hotel for lunsj siden han skulle bort i møter på kvelden, men dessverre ble det kansellert da han fikk en møteinnkalling i siste liten. Så nå sitter jeg her alene på Valentines day, spiser sjokolade og ser på Narnia.. Haha, litt av en feiring. Egentlig ganske koselig i grunn, man skal ikke kimse av en god film og sjokolade, alt blir bedre med sjokolade..

Så istedenfor å reise inn til Oslo for lunsj satte jeg snuten mot Drammen for å handle inn kostymer til karneval for barna. Minstemann er ikke store gutten, så det var ikke så enkelt å finne kostyme til så små barn, men jeg fant et elefant kostyme som jeg tror kommer til å bli kjempe søtt på.

Over på noe helt annet, jeg klarte nesten å kjøre meg fast idag! For de av dere som lurer, så har jeg ikke hatt lappen så veldig lenge enda (ja jeg vet, jeg startet sent haha), noe som gjør at jeg er livredd for alt som heter parkering og rygging.. Stort sett så går det veldig greit, men med stor bil og parkeringsnerver resulterer det i en noe stresset Henriette.. Huff! Jeg hadde parkert på uteparkeringen foran Gulskogen senteret, og da jeg kom tilbake fikk jeg ikke bilen ut! Det var helt umulig. Samme hvor mye jeg rygget, svingte og ordnet fikk jeg ikke nok plass til å svinge bilen. Heldigvis var det en barmhjertig sjel som kunne hjelpe meg, men jeg må innrømme at jeg følte meg rimelig teit bak rattet. Jeg vet ikke hvorfor, men hver gang jeg fomler litt med parkeringen føler jeg at "alles øyne" er på meg, og at samtlige tenker "jaha ja, kvinner bak rattet..", og da blir jeg enda mer stresset. Nå høres det ut som om jeg er en veldig stresset person, men det kan jeg garantere at jeg ikke er, jeg er stort sett veldig laidback. Etter mye om og men kom jeg meg tilslutt ut haha, om enda noe svett ;)

Likes

Comments

Flere enn meg som begynner å bli en smule lei av kald, norsk vinter? Nå. Er. Jeg. Så. Lei! Gi meg sol og sommer nå!

Neida, joda, alt har sin sjarm.. og lite slår frisk fjelluft og ski under beina, men akkurat nå kjenner jeg at jeg begynner å få litt nok av denne kulden. Da gradestokken viste -13 (ja dere leste riktig!) idag tidlig var det bare å pakke seg inn i en god ullgenser og pels, og levere barna i barnehagen. Det er litt av en kabal man skal legge for å klare å holde orden på 2 små om morgenen ( 1 og 2 år), med luer, dresser, tøfler og matpakker. Så jeg kan vel si at simultankapasiteten har fått seg en real oppsving etter jeg fikk barn.

Nå venter et møte inne i Oslo, og deretter skal jeg møte mamma for lunch på Theatercaféen. Det er og blir vårt stamsted, vi går aldri lei haha.

Likes

Comments