hejsan svejssn i lingon skogen!!! jag har SPENNANDE ny heter för er. JAG Å PETRA SKA PÅ DISCO!!! på fredag så är det disco i lockarpskolan där jag går. Det ska bjudas på läsk. Det har jag aldrig drukit så det kommer bli super skoj!!!

jag och Petra på discot hihi!! här ska vi diska loss till pit bul och min idol K€SHA!! hoppas simon frågar om vi ska dansa...

hej svejs!:)<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej bloghis nu är jag med min vän Petra

Vi pratar bloggar. Hon har gett mig några tips om bra bloggar som jag ska börja följa. Petra bjöd på jettegoda hallongrottor. Jag och Petra är bra kompisar. Petra ska äta mat hos mig vi ska äta kassler och potatis. Det ska bli gott för min mamma är kock. Kika järna in på Petras blogg hon är grym på recept:Love her❤️

Tipsa om bra bloghar❤️

Likes

Comments

​Idtället för att vara i skolan och ha svenska så är jag hemma för vi börja om tio minuter. Jag bor nära skolan så jag kommer nästa alldrig sent.

Likes

Comments

hej bloggen nu ska jag sova för att det är sent men vi har sovmorron imorgon och det ska bli sönt för då kan jag sova. Vi börjar 5 över 8 iställe för 5 i och det känns så bra. Imorgon efter skolan ska jag vara med min bästis Petra när hon ska klippa sitt hår och sedan ska jag på ridträning och jag hoppas att jag får rida min favorit, Janny.

Det är inte Janny på bilden utan en bild från google som jag gillade! Godnatt englar!!

Likes

Comments

Lär känna mig. Hej jag heter Henny,12 år, Malmö, gillar hästar, innebandy 4evah,bästavenn=Petra, Emilia och Sofia

Jag ska blogga om livet, hästar och bakning!!!! Kolla gärna in mina bästisars bloggar de har ochså börgat blogga idag!!!

Likes

Comments