Fått in en liten gran i stugan! Så mysigt när det doftar granbarr😍 tänkte den skulle få vara helt ren från kulor, glitter och lampor! Den är så fin som den är. Står i en gammal zinkhink som i sin tur står på en liten dyna av grått fårull.
Att få sitta framför brasan med raggsockor och kika bort mot min lilla gran, gör så att mina julkänslor kryper allt närmre!🎅🏼❤️🌲

//​​​​​Henny

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har ni gamla böcker hemma som ligger och skrotar? Plocka fram dem och låt dem vara en del av inredningen!

Här har jag valt att vika bladen in mot mitten. Blir fint och effektfullt att ha som prydnad i den lantliga inredningen.

//​​​​​Henny

Likes

Comments

Att slå in paket är väl ingen konst i sig, men att göra det där lilla extra gör såå mycket. Det är både roligare att ge bort och få när det ligger lite omtanke och kärlek bakom.
Just dessa paket har jag slagit in i vanligt brunt papper, använt hampasnöre runtom. Och som en liten extra dekoration har jag gjort små pappblommor av vita kaffefilter.
Mycket simpelt och enkelt men blir himla fint. Man kan ju givetvis även tänka sig att använda bruna kaffefilter.

Hur gör man?
: ta kaffefiltret och klipp bort botten och den räfflade sidan. Behåll filtret dubbelt och klipp överkanten lite vågig. Veckla sedan ut filtret så det blir dubbelt så stort. Vecka successivt ihop filtret in mot mitten och forma till en blomma. Som avslutning, fäst en bit snöre runtom blommans stjälk. Superenkelt👏👍🌟

//​​​​​Henny

Likes

Comments

När man inser att man inte har några krukor eller hyasintvaser får man hitta på något annat! Tog små gamla koppar😍 blev riktigt gulligt och juligt tycker jag!

//​​​​​Henny

Likes

Comments

Endast strukna en gång! Inget slipande eller grundfärg behövs. Från mörkbruna till kalkstensgrå! Den matta ytan som färgen ger känns rustik och lite lyxig. Färgen jag använt är köpt på bauhouse

//​​​​​Henny

Likes

Comments