I juni satt Jag och Mamma och kollade på resor. Vi ville ha en resa med sol och bad och massa utflykter. Lättare sagt än gjort. Men tillslut så hade vi bokat en resa till Gambia.och för ca två veckor sen kom vi hem därifrån. Det var en lång flygresa men värt det Under veckan gjorde vi fyra utflykter, Krokodil parken där man fick klappa krokodiler, Monkey park där vi fick mata aporna, Båttur på en biflod till gambia där allt man såg var mangroveträd, Och sist men inte minst Safari i Senegal. Så här är en bildbomb från resan!

En resa till Gambia är en upplevelse och ska man åka dit är november en perfekt månad att åka i, men man ska stanna längre än en vecka då! Denna resa var en upplevelse

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

helgen spenderades i Östersund där vi hälsade på vår underbara vän som pluggar till sjuksyster där. fredagen vart lugn med lite dricka och massa snack om vad som hänt under tiden vi inte setts. lördagen vart det utgång och söndagen spenderades med att kolla film och äta massa godis.

en sån här godiskruka är ju standard när man flyttar så såklart hade vi förberett en sån. vi satt på flygbussen och fixade ihop denna!

Likes

Comments

En så bra text! hittade denna någonstans och den var så himla fin!

Likes

Comments

Postad i: tattoos

Tre timmar under nålen.. Det känns! Satan vad den sista biten gjorde ont, Men Sinnessjukt nöjd och längtar tills den är klar!

Likes

Comments

Postad i: vardag

En bra onsdag som levererade sol och tre rätters middag i gamla stan med underbart sällskap. Kvällen började med en drink vid vattnet innan vi fortsatte vår promenad till gamla stan där det var dags för middagsmys!

Likes

Comments

Klicka på bilden kommer du till mathem där jag beställde dessa!Jag vill ha en enda varm sommardag till, bara för att kunna njuta av dessa godingar! Köpte mixpaketet där man får alla fyra smaker. Tråkigt att ha många av en smak! Smakerna som finns är Pina Colada, Mojito, Strawberry daiquiri och Margarita

Likes

Comments

Postad i: resa

Känns som det var igår semestern började och nu är den över och tillbaka till verkligheten med jobb och massa annat! Semestern var välbehövlig och helt utmattande. Det vart skönt sommarhäng, utekvällar, roadtrip till öland med massa stop på vägen hem bland annat i västervik där det var superfint! Min favoritbild tagen av bästaste När vi klättrat ner och satt oss på en rauk på öland! Sista semesterhelgen spenderades med att titta på stockholm cruising och barhäng. Hade massa andra bilder också men eftersom jag är klantigaste människan på jorden tappade jag bort min telefon i helgen.. 3 gången på mindre än 2 månader tror jag..men sån är jag! Allt löser sig tillslut


Likes

Comments

​smink by aylin.

Kvällen startar i jakobsberg med sminkning och chillhäng. Resten av kvällen kommer spenderas på en bar och patricia där dom har ett evenemang och kickar igång pride. Eftersom vi missar pride paraden var detta ett perfekt tillfälle för oss att fira pride! 

Likes

Comments