Hennie

Hei og god kveld! Idag er det første påske-feriedag, det kommer til å bli så deilig med noen dager fri nå :) I morgen tidlig allerede (!!!!) reiser jeg til London, og mesteparten av påskeferien kommer jeg til å tilbringe der! Det kommer til å bli såå spennende, jeg har aldri vært i london før og jeg gleder meg supermasse. Jeg elsker å reise utenlands og oppleve nye ting!! Vi blir borte i fire dager, jeg kommer såklart til å legge ut masse bilder når jeg kommer hjem igjen :)

Ha en nydelig lørdag, har du vært i London før?


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Heisann. De siste dagen har jeg slitt med influensa, så i dag og i går holdt jeg meg hjemme fra skolen. Formen er ikke helt på topp enda, men jeg føler meg hvertfall bedre enn jeg følte meg igår :) Det ble desverre ingen Oslotur på meg. I og med at jeg ikke er i form i det hele tatt, hadde jeg nok aldri orket å gå rundt i Oslo i hele dag..

Uansett- Nå har jeg bare slappet av og latet me i hele dag, Så det er nok snart på tide å komme meg opp av senga :) Om jeg orker i kveld skal jeg til Emilie, som faktisk har blitt smittet av meg. Siden vi ALLTID drikker av samme flasker burde vi forutsett at det kaaaanskje var en liiiiten mulighet at hun også kunne få influensa... Derfor skal jeg og Juni til hun slik at vi kan spise pizza og være syke sammen :)

Håper alle får en fin dag videre! <3 Vi blogges!

Likes

Comments

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en femten år gammel jente, jeg bor på skedsmokorset. På fritiden rir jeg på hesten min Breki, og er med venner. Jeg har også en veldig stor interesse for alt som har med bilder å gjøre. Før hadde jeg en blogg på blogg.no, der har jeg blogget i omtrent to år. Jeg sliter med sykdommen M.E (en utmattelsessyndrom), som jeg kommer til å forklare mer om ganske snart :)

Bloggen min kommer for det meste til å handle om hverdagen min med sykdommen M.E, mote og egentlig ganske generelle ting som skjer i hverdagen til en fjortis..Likes

Comments