Jobbar sex dagar till. Sen blir de åka av! Sol, bad, nära, borta, sent, varmt och kallt. Herrejösses vad jag vill vara ledig nu. Nu är de iaf dryga månaden jag skrev sist. Undra varför jag trodde att jag skulle bli ett snille i bloggvärlden, jag har verkligen ingenting att skriva om. Jo jag skulle ju kunna göra som alla andra, skriva om när jag tränat och vilka delar av kroppen som får resultat, lägga upp bilder på allt mellan himmel och jord. Vad jag shoppat och ätit. vilka platser jag besökt och inte. Vem som snackat skit om vem och vilka som ska skaffa barn eller gift sig, jo listan kan ju göras lång. Men nej, istället dyker jag in här en gång i sekelskiftet och uppdaterar för den som vill veta. Säger de jag vill. Skriver av mig typ. Men har inga roliga utspel att redovisa. Eller jo! Va ute i fredags, fröken duktig tyckte tequilan verkade lockande och dansade in i natten med nära och kära. Tror att minnet börjar svika mig kring 01 en är de blankt, fröken dyngfull fick bäras hem, bli avklädd, magpumpad över vasken i köket och bäddas ner för vila kring 03. kul va! Ni kan nog räkna ut att lördagen spenderades i soffan med neddragna persienner och film. yidiyada, more to come...

 

Ciao!                       

                                                                 Kickan och Jag :)

 

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 

Men på allvar, skärpning! Va är de, över ett år sen jag skrev? Typ! Sedan sist jag uttalade mig har jag hunnit bli gudmor till världens sötaste lilla grabb, blivit singel två ggr (sista gången vart de på riktigt och nu har jag levt singelliv i 7 månader),  jag har haft kanske 5 hårfärger och längder och har ytterligare en flytt på gång.  Jag flyttar förhoppningsvis igen nu under sommaren. I know, (kan jag sluta upp med att flytta hela tiden), rastlös tjej! Men nu ska jag ju tillbaka till mitt fina Sundbyberg, sa ju de! Behöver en ny start och de kan ju inte bli bättre än med en ny lägenhet då, med bara mig själv och vovvi att tänka på. Juste jag har skaffat mig ett extrajobb oxå, på en bar, dyngkul! Så jag har typ jobbat sen i februari, inte gjort mkt mer vettigt, gått från de ena jobbet till de andra. Ser så sjukt mycket fram emot denna sommar! Knappt ens om jag tänker efter så minns jag när jag hade en singelsommar med tjejerna sist, måste vart typ 2007 (?) :/ Massor med bus ska vi hitta på!

Har småbörjat min semester med att ha tagit ledigt varje fredag heeeela sommarn, sen blir de tre veckor ledig från slutet på Juli, inget inplanerat riktigt, känner att detta ska bli den spontanaste av sommar nånsin!

Ja, vad mer har hänt sen sist, Wilde har hunnit bli 2,5 år gammal, en av mina äldsta och bästa vänner har fått en liten bebis. Träningen rullar mer eller mindre på som vanligt.  Anyhow, de va väll de. Dyker väll upp en uppdatering här inom snar framtid, men ja lovar inget ;) SKEPP O HOJ!

 

Likes

Comments

Prövar att skriva från mobilen..

Likes

Comments

Herre va länge sedan jag skrev, höst förbi, våren på ingång jul och nyårsstök i skymundan. Och jag flyttar nästa lördag, otroligt kul att äntligen fått igenom mitt FYR-partsbyte, jävlar i mig själv gosse vilket pyssel de har varit. Wilde har hunnit bli hela 1 år och mitt samboliv knackar på dörren, weeii vad jag längtar. Vet inte om jag skrev de tidigare men jag slänger karln och hund under över axeln och flyttar till en tvåa i Solna. Lämnar tyvärr vackra Sundbyberg för att slussas tillbaka där jag vuxit upp. Men man vet aldrig, känner jag mig själv rätt kommer jag till Sumpan igen fram över. Jobbet går sakta men framåt, någon som ska sälja sin lägenhet? Jag fixar mäklare ;);)  Funderar på lite utvecklingsmöjligeheter men inge jag vill gå in på än, kanske berättar nångång.

För övrigt vill jag bara säga att jag tror jag har dom finaste av vänner. Japp så är de! Nu ska jag iväg o trimma upp min slappröv i bassängen! Tack och bock!

Likes

Comments

Har känt mig lite less på det mesta sista tiden, mycket motvind. Men nu satan hoppas vi att allt går vägen, håller på att byta upp mig i lägenhet, äntligen! Nya bostaden kanske t o m blir bostadsrätt och de vore ju de bästa! Än så länge är det pappersfix som gäller, förhoppningsvis skriver jag på nya kontraktet i slutet av denna vecka eller i början på nästa. CANT WAIT! Som jag kämpat och hållt på, opålitliga och oseriösa människor finns de gott om, de vill jag lova!

Jobbet rullar på som de brukar, upp och ner, marknaden ser ju ut som den gör idag så nu är de trögt med andra ord. Skaru köpa lägenhet så göre NU! Nu är de verkligen fyndtider för dig som köpare.

Lustigt att jag alltid glömmer bort vad de är jag vill skriva i skrivandets stund, återkommer! CIAO!

Likes

Comments

Nått jag inte gillar är oärliga människor, människor som ljuger för både sig själv och för andra. Förutsägbara människor är också skittråkiga. Människor som klagar, gnäller, tycker och har åskiter men inte säger de rakt ut, vad fan är de(!) hur ska man kunna utvecklas som människa om man inte säger och gör som man själv vill? Är man feg? Rädd för konsekvenser? Rädd för va den andre ska tycka om man gör si och så? OPEN UP PEOPLE! Den enda som mår dåligt av de är ni själva. och sluta ljug.

Likes

Comments

 

 

If you dont smile
If you are not positive
It doesnt matter, just be sexy.

Likes

Comments

Jag tror inte på "leva lyckliga i alla sina dar", nä jag gör faktiskt inte de. De är ju fullkomligt omöjligt. Hur fan ska de gå att vara lycklig 24 timmar om dygnet i ett förhållande? Eller äns i övriga vardagen... Den som lever i 24 hour of happyness, de receptet vill jag ha!

Hur ska man veta va lycka är om man aldrig upplever olycka? Är du lycklig? Är jag? Ingen aning faktiskt. Hur vet man de? Den senaste tiden har olyckan kommit ifatt lyckan litegran. Mycket går emot mig... Kanske är de för att jag inte är van med att inte få som jag vill och önskar... Känner lite hur jag säger emot mig själv. Om de ska vara så här knepigt att få ett förhållande att funka vill jag inte veta hur de är att vara gift, då måste man nästan kämpa ännu mer. Önskar man slapp kämpa. Är de meningen att man ska behöva de? Kan man inte bara leva två personer som älskar varann, vara varandra till lags, och aldrig vara osams? Jag har nog sett för mycket på film. Allt låter bättre i mitt huvud. Jag känner mig inte som en galen bitch, jag tycker bara att rätt ska vara rätt..? Eller har jag fel? BAAH! jaja oförståeligt inlägg I know, huvudsaken är att jag förstår, fast jag inte gör de...

Likes

Comments

Jag börjar bli så där stressad igen som jag kan bli ibland. jag känner av de på smärtor i magen, dåliga matvanor och dålig hy. De är mycke nu, alla fyller år, stressar upp mig inför semesterplanering, pengarna tar slut för livet leker i solsken, jag tänker inte längre än näsan räcker. Jag hinner inte med min uppbokade kalender. Juste ja ska flytta oxå, glömde säga de.. packa packa packa. jobba jobba jobba , hinner inte me nått efter jobbet då jag antagligen är för trött eller allt är stängt. Jag har inga kläder, inga skor. ÖNSKAR JAG VANN EN MILJON och 2 extra dygn ledigt. Kostar att ligga på topp brukar jag säga när mina vänner gnäller hehe. Men jag är lycklig, jo jag är de!

Ska bli superskönt att flytta till större, börja om på ny kula. Självklart ska karln min flytta med. Nytt kapitel. Min lillebror fyller år idag ( jag har förträngt alla födelsedagar i maj o juni, för de är så många.) 16 år blir han, herre va tiden går. Middag på HardRock, hem o lämna pyret och bussen till stan. Imorgon ska ja (roligt nog) upp kl 05.00 (!!!!) ska åka på konferense med jobbet till Göteborg, ska blir sjukt kul dock! Hemma lördag eftermiddag (bakfull), blir att antingen fortsätta dynga ner sig eller ha lite kvalitetstid me karln då han åker bort på söndag i två veckor. Återstår att se.och sen är de helt plötsligt söndag igen. Next på schemat är tre födelsedagar till (!!!) och gröna lund i nästa vecka, där emellan ska ja jobba. PUH! Jag är lycklig :) i Juli kanske jag kan koppla av. Ne nu är de back too work, lite att pyttsa med idag!

HARE!

 

Likes

Comments