Livet kom emellan,

Men nu är jag så taggad på blogg, liv och framtiden! Det händer så många spännande saker inom den närmsta tiden att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Huset går sakta men säkert framåt och allt blir så fint. Är supernöjd med alla detaljer och alla val som jag har lagt oändligt många timmar på. Förhoppningsvis blir detta vårt drömhus och förhoppningsvis kommer vi bo länge, länge där. Har verkligen varit och petat i varje detalj! Första tanken var att vi inte skulle göra någon förändring alls men nu inser vi att inget är kvar från standard nivån. Så kan det gå! Ska visa bilder på allt när jag har lite mer tid.

Förutom husbygge och flytt så hamnade jag i en 30-års kris vad gällande min karriär. Har länge känt att jag skulle vilja göra något nytt (är gymnasielärare) och känslan förstärktes efter julledigheten. Så nu ska jag hoppa på en mäklarutbildning. Är så taggad! Utbildningen är en uppdragsutbildning så jobb på en mäklarfirma är redan klart. Hur fantastiskt?! Utbildningen sträcker sig över 17 månader så i augusti är alltså planen att arbeta 50 % som gymnasielärare, 25 % som mäklarassistent och läsa utbildningen (distans med x antal träffar i Stockholm). Är så taggad! Assistentjobbet kommer alltså övergå till en fastighetsmäklartjänst när jag är klar. Är så stolt att jag ringde mäklarfirman, övertalade dem om att jag kommer bli en grymt bra mäklare och fick denna utbildning + tjänst!

Nu är det alltså fullt ös på alla plan! Älskar't!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments