Höstmys med Signify


Med klockomställningen till vintertid runt hörnet (27 oktober skruvar vi tillbaka en timme) så är det ju extra viktig med bra belysning. Men inte bara den där nödvändiga utan även den mysiga!

Nu har jag något i boet som jag inte ens visste att det fanns. En ny lampa från Signify (Philips) på nattduksbordet som kan lysa upp mitt sovrum i 16 miljoner färger! Men jag är mest nöjd med de olika temavarianterna såsom relax, read och dimmed. Ja, lampan går att variera på massa sätt. Som att dimra ljuset och att använda den som läslampa. Smidig är den att ta med sig också! Men fiffigast tycker jag nog är att man styr den via mobilappen Hue och att man kan ställa in den så den tänds när man ska vakna. Hur fiffigt?

Och så är jag så nöjd med utebelysningen Hue Lightstrip som också styrs via appen Hue, också den har 16 miljoner färger att välja bland. Jag föredrar den klassiskt vita ute men såklart är det kul om man kan välja färg efter tillfälle och dag. Rött på julafton till exempel! Eller rosa på Filippas födelsedag - eller vilken färg hon nu föredrar.. Jag valde att sätta ljusslingan på altanräcket och det gör att den lyser upp rabatten, en oväntad effekt som jag blev extra nöjd med. Jag hade inte räknat med det men det blev en positiv överraskning! Tänker mig också att den passar året om, till myset på altanen en julikväll men också som en skön belysning i vintermörkret!

/M

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men gud vad smart och bra tips du kommer med!! 😃 <3nouw.com/emmaengstrom
hemochlycka
hemochlycka,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229