Fy sjutton vilket väder! Här på västkusten står regnet som spön i backen och tidvis ändrar det form till regn. Just nu lite uppehåll. Nä, var tog våren vägen?

Jag har inte köpt några helgblommor men tar en gammal bild och så får det symbolisera helgmys. Lite tända ljus och lite gott i magen!

/M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Jag gillar kontraster! Att vitt är vackert har jag tyckt i många år men det blir ännu vackrare om man adderar något som bryter. Och grönt är fint inte bara såhär års utan hela året. En enkel växt tycker jag kan göra otroligt mycket!

/M

Likes

Comments


Jag glömmer visa nere ofta vet jag. Så jag har dröjt mig kvar i källaren i några inlägg som ni kanske märker. Jag har försökt ta bort källarkänslan så gott jag kan. Både väggar och golv blev vita för att ljusa upp den, tidigare var det murrigt -60/70-tals färger från förra ägaren.

Mormors trasmattor som jag älskar och jag hoppas hon hade uppskattat att de används. Så sköna att gå på på kalla golv och är så fina färgklickar mot det vita. Skolplanscher på väggarna. Skåpet rymmer porslin vi sällan använder, korgen varma sköna tofflor, det stora skåpet skor, vantar och mössor. Och den nya möbeln vid dörren är än så länge tom faktiskt men kommer säkert få hysa smart snart!

/M

Likes

Comments


Yes, här är den, skrytväggen i vårt hem. Eller väggarna kanske, den går liksom över ett par. En blandning av familjemedlemmar som gått ur tiden, släkthem, bröllopskort och - förstås - Filippa! Kommer utökas ju längre tiden går och ju äldre vi blir. Och det är väl det som är tjusningen!

/M

Likes

Comments


Jag hade två påskris, ett uppe och ett nere, gillade att ha det på plats när kunder kommer och DHL/Posten/Schenker-grabbar kommer till min lilla butik . Och för oss själva också förstås. Men så tog påsken slut för det här året också och pyntet plockades ner. Fast jag lät kornellen stå kvar, den var så grön och fin och snart blommar den!

/M

Likes

Comments


Ni minns kanske möbeln jag fyndade för 75 kr? Inte klokt egentligen och jag är SÅ nöjd med den. Att den står i hallen nere precis som den aldrig gjort annat och passar in perfekt. Och får plats med både det ena och det andra, förvaring som är så skönt att ha!

/M

Likes

Comments


De börjar nicka lite så jag ska nog titta över dem lite men vilken pastellklick den tillför rummet! Den ger hopp om våren som lyser med sin frånvaro idag med regn och blåst, tror till och med att det åskade loss en smäll tidigare under dagen!

/M

Likes

Comments


Hittad på loppis. En omrokad i möbler i sovrummet. Eftersom jag tyckte byrån var så fiffig och aldrig sett någon sådan förut. Översta lådan är ingen låda utan har en skiva över. Antingen kan man sitta och skriva sina kärleksbrev där eller så fäller man upp skivan och vips så har man förvaringsutrymme för sina smycken eller smink. Och i den uppfällda skivan sitter en spegel. Om Filippa vill ha den när hon kommer i tonåren och ägnar mycket tid till hår och ansikte får hon den tänkte jag. Fiffigt med sina accessoarer under! Men än så länge har jag tagit den och plockat ned lite av varje som kan tänkas behövas. Men den som helst sitter där är, jo, just - Filippa!

/M

Likes

Comments


Den söta kaninen hittade jag för ett tag sedan på loppis och tyckte den var så söt. Fint påskpynt inne på Filippas rum!

/M

Likes

Comments