Jag brukar oftast visa loppisfynden jag gör på instagram men gör denna gång det även på bloggen. Burkar, porslin, brickskål och så något till utelivet. En soffa i rotting men dynorna lät jag få stanna kvar. Jag tänker att ett par kuddar bakom ryggen och kanske en kvilt på sitsen får räcka. Eller som den är, vi får se!

/M

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Måste tipsa om de ursöta hörlurarna som kommer härifrån. Både fina och smidiga. 

Som den nojiga mamman jag är är jag supernoga med hur högt hon får ha på volymen och bara en kort stund. Men är man en tjej med spring i benen kan det vara skönt att sitta ner en stund ibland också och lyssna på Astrid Lindgrens sånger i mobilen!

/M

Likes

Comments


..i vackra gamla kannor är bland det bästa jag vet! Då gör det inte något att den är krackelerad och kantstött. Möjligtvis gör det den ännu finare! Att den åldrats med värdighet!

/M


Likes

Comments


Det är så behändigt att klicka hem kläder i brevlådan istället för att åka iväg och prova tycker jag. Allt har sin tjusning förstås men jag föredrar det så de flesta gånger. Hittade en söt topp till mig på rean och ett par värmande tofflor, mina gamla är sönder och kastade sedan länge.

Plus lite påfyllning till Filippa inför våren, jag lägger undan urvuxna kläder till henne varje vecka nu! Hon växer så det knakar och kommer själv och visar tröjor och byxor som är för korta i ärmarna. Gillar det där konceptet köp 3 betala för 2 så nu har jag beställt lite till henne också. Det blir lite pastelligt!

Denna gången blev det från Lindex .

/M


Likes

Comments


På ÖoB hittade jag denna ljusslinga på batteri med timerfunktion för 79 kr vilket jag tyckte var ett bra pris. Hörde också att den finns även på Rusta och där även i grått och rosa tror jag. Hängde denna i hallen nere där det inte finns något eluttag och vips blev ett mörkt hörn mycket mysigare! Inte behöver jag tänka på att släcka den heller utan den sköter sig själv, perfekt!

/M


Likes

Comments


Ja, så kom den, vinsten hos Trendenser i samarbete med Solhem Inredning. Jag vann ju den ursöta barnsoffan, tänka sig! Vi fyllde den med utklädningskläder under sitsen och så lite piff så var den klar för provsittning. Tummen upp säger jag och Filippa, tummen upp femhundra gånger om!

Tusen tack igen!

/M

Likes

Comments


Andra kanske går till fotografen ibland för att föreviga sina små. Jag fotar själv, inte för att jag anser att jag är en bra fotograf men det är lätt gjort och sedan framkalla det eller de man vill ha. Detta kort ska upp på väggen på en soon-to-be-six-year-old med en väääldigt lös tand som ligger på sniskan i nederkäken!

/M


Likes

Comments


Tack till er som deltog i tävlingen om en februaribox från loddo.se Tyvärr deltog inga här på bloggen men på instagram så vi säger grattis till Vicktoria Bjäreklint som vann!

Vill du testa lådan med produkter för hela hushållet så får du 20 % rabatt onsdag-söndag med koden hol16. Lådan kostar 99 kr och kommer varannan månad men man kan avsluta när man vill utan bindningstid. Se mer på www.loddo.se

/M


Likes

Comments


Här har skett ett skåpsbyte för ett litet tag sedan. Skåpet på bilden ovan minns ni väl? Det fick vi gratis av en dam och jag målade om det. Tyckte det var sååå fint men det visade sig att inte rymma särskilt mycket vilket jag inte hade med i beräkningarna. Tyvärr! Glaset var så vackert så det var jättesynd. Men blir inte alltid som man tänkt sig och inget jag hade med i beräkningarna när vi hämtade det.

Så jag la ut det till försäljning och så tog det tre timmar så var det sålt! Plus att tre personer köade ifall det inte skulle bli hämtat. Skönt att det kommer till nytta hemma hos någon annan!Istället har jag gett upp tanken på ett vackert gammalt skåp i gediget trä. De är rejält sällsynta här uppe i norra Bohuslän och när man väl hittar dem kostar de lika mycket som en billig skruttig bil. Så jag satsade på att hitta ett skåp som liknade det andra skåpet vi har som jag tycker mycket om som vi köpte i en lokal butik för rätt många år sedan men som inte finns kvar att köpa. Det är i gediget trä med trähyllor. Det nya maskinproducerat med glashyllor men liknar varandra och harmonin funkar mer än väl tycker jag. Ska bara köpa samma knoppar som till det gamla skåpet så de matchar ännu mer tänkte jag.

Nu har jag fyllt dem med porslin och de slukar massor men jag har mycket plats kvar för fler loppisrundor!

/M


Likes

Comments