Maileg - butikens numera största leverantör sedan en tid tillbaka. Och då gäller det att fylla på emellanåt. Som idag! 

Lite nytt och en del påfyllning men det exploderade i inboxen idag av beställningar så passa på ni också - just nu har jag nämligen slutspurten på REAN! Ängeln hann jag inte lägga in i butiken utan förbokades upp av så många men den kommer på nytt i mitten av november så förboka gärna!

Och gårdsbutiken är alltså INTE öppen på lördag 31/10 utan vill du komma ser du kommande öppettider i webbutiken.

kram/Mia


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Halloween är inte riktigt min grej egentligen, känner mig väldigt främmande för att pynta med spindlar och spindelnät när man kan få det på naturliga vägen. Nä, skämt åsido så har vi inte brytt oss alls och jag hade egentligen inte tänkt göra nåt åt det i år heller förrän jag såg att de pysslat lite i skolan. Och när jag såg pumpor på Ica så tänkte jag, varför inte? Det är ju ett lagom stort pyssel oavsett om man gillar Halloween eller inte eller inte riktigt förstår vad det är när man bara är fyra år.

Så jag överlät det där karvandet med glädje till maken som nog tyckte att vi kunde vänta några dagar men se det tycker inte dottern. Ska det göras nåt ska det förstås göras på momangen. Och det tog inte så lång tid, jag hade förberett genom att skriva ut en guide och sparat ner en bild att rita och skära efter. Vips så har vi ett lysande monster på altanen!

Vill ni också testa? Här hittar du en smart guide till den perfekta Halloweenpumpan!

kram/Mia


Likes

Comments


Jag gillar detaljer. Lite rart och vackert på en ram som levt ett långt liv innan jag tog över den. Lite skavd och lite ärrad men ack så vacker!

kram/Mia


Likes

Comments


Ja, det där med att plastbanta hemmet är ju jätteknepigt och svårt. Jag tycker att det är för bedrövligt att man ska behöva gå omkring och tänka på vad man köper för att det kan finnas gifter i. Det är ju inte klokt! Borde ju vara självklart att allt ska vara giftfritt.

Jag försöker att göra vad jag kan i Filippas rum men det är ju inte lätt. Leksaker i mängder och en del plast förstås. Lego till exempel! Men då förvarar vi den i alla fall miljövänligare i en gammal trälåda och dockkläderna ligger i en annan. Man gör så gott man kan! Det är bättre att försöka än att inte försöka alls. Och snyggt blir det!

Från det till nåt helt annat: OBS! Egentligen skulle gårdsbutiken ha varit öppen på lördag men detta är INSTÄLLT! Se övriga öppettider här.

kram/Mia

Likes

Comments


30 miljoner barn befinner sig nu just nu på flykt i Europa och övriga världen. Som alltid i katastrofer är det barnen som drabbas hårdast. UNICEF finns på plats med katastrofinsatser både i de konfliktdrabbade länderna, i flyktinglägren och på flyktvägen. Men, behoven är fortsatt stora. Rädda barns liv, ge en gåva på unicef.se eller sms:a LIV till 72900 för att skänka 100 kronor. Du kan också swisha en gåva till barn på flykt, nummer 123-024 00 36 (rekommenderad summa: 100 kr).

I samband med Unicef som bloggare för varenda unge

kram/Mia


Likes

Comments


Ja, det börjar likna lite mormorsfönster här hemma faktiskt! Men jag har några blommor till att införskaffa, får bli en annan dag!

kram/Mia


Likes

Comments


Hallen, i ljus alltså, tack vare fönster åt ett par håll och glas i ytterdörren! 

Snart är den tiden förbi på ett tag nu när vintertiden är på g på söndag. Ni glömmer väl inte? Sommartid - skruva fram klockan/ställ fram utemöblerna .. Vintertid - skruva tillbaka klockan/ställ tillbaka utemöblerna. Lätt som en plätt!

kram/Mia


Likes

Comments


Till de berörda som drabbades av det hemska dådet i Trollhättan idag. 

Kram/Mia


Likes

Comments


Ja, alltså, det är inte så värst ofta jag kommer iväg på bio numera. En gång om året kanske? Max! Men jag skulle inte ha nåt emot att se någon av dessa filmer även om jag får vänta tills de kommer ut på C more.

Fler filmtips?

kram/Mia


Likes

Comments


Det hör inte till vanligheterna att det kommer in så mycket färg här hemma. Så jag förvånade mig själv när jag handlade nytt till fönstren och det blev lite grönt. Både på blomstren och på krukorna. Härligt tycker jag och går fint ihop med allt vitt och det trärena skåpet. 

Vanligtvis brukar det bli vitt eller grått men jag tyckte det vore lite fint med grönt om de gröna årstiderna här hemma. Jag har så ont om krukor så det var verkligen inte en dag för sent. Och så härligt med lite mormorsfönsterkänsla när det blir lite lummigt värre! 

kram/Mia


Likes

Comments