Senaste loppisfynden är dessa - 8 böcker för 25 kr och en kakburk för 45, som hittat!

Kram/Mia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Så blev det fredag och helg igen. Och jag är jättetrött efter veckan som gått. Jag har fått lite mer info om kommande läkarbesök och undersökningar för våra missfall och det är en del att smälta samt överväga. Sånt som tar på krafterna uppenbarligen. Samtidigt som vi bara sett maken en (1!) eftermiddag den här veckan och de där ensamma dagarna med hus, jobb, Filippa och mycket tankar sliter.

Tur då att det äntligen är helg och maken landar här hemma senare under kvällen!

Kram/Mia

Likes

Comments


Gillar att fönstershoppa både i fysiska butiker (om än blir det väldigt sällan) och i nätbutiker. När jag har tid. Det kostar inget även om man kanske mer än gärna skulle vilja handla.

Hittade ett alldeles underbart halsband, se stora bilden, som jag tycker är perfekt som doppresent. Därför satte jag ihop ett litet kollage när jag ändå var igång, lite tips till fina presenter till någon liten kanske?

kram/Mia

Likes

Comments


Ojojoj vilken rysare igår, grattis till Måns och till Sverige! Så kul, ESC i Sverige nästa år alltså!

Pingstaftonens kvällsmeny såg ut såhär, mycket smarrigt måste jag säga och tack till pappa som får upp dessa ur havet och stoppar i frysen!

Kram/Mia

Likes

Comments


Allra bästa tidningen om ni frågar mig kom igår. Med den, sol ute och lite blommor inne fick jag lite sommarfeeling. Borde vara på gång snart eller vad säger ni?

Kram/Mia

Likes

Comments


Nu tror ni väl att vi ska ut och resa. Nä, det har vi inte gjort på länge och kommer inte göra heller, huset tar all vår tid och våra pengar och det är så det ska vara i renoveringstider. För oss i alla fall, jag har inget sug efter resor faktiskt. Inte alls, jag njuter fortfarande av att ha köpt vårt hus och resandet får bli längre fram i tiden.

Nä, här i familjen är det maken som står för resandet. I jobbet alltså. Och fram tills för någon dag sedan åkte han till Mallorca för att jobba. Har ni hört, vilken lyckogubbe va?

Och när han kom hem fick snuttan en liten present och så skulle det visas lite bilder på mobilen. Fast gubben var trött så han i princip somnade på sängen medan dottern, ja, ni ser ju.. Måttligt intresserad.. ;-)

kram/Mia


Likes

Comments


Ännu en före-efter på köket mot vardagsrummet sett, den del där vi har vårt matbord. Tidigare hade föregående ägare bord i både köket och matrum men vi valde att bara ha bord därute medan vi fick mer arbetsyta i köket.

Pärlsponten är numera vit, parketten i vardagsrummet är lackad och golvet i köket är utbytt. Och utbytt, ja, hela köket är ju faktiskt helt utbytt. Men den bilden tar vi en annan dag..

Kram/Mia

Likes

Comments


Sitter med en fyraåring i knäet framför datorn som är lite krasslig och hemma från förskolan. Försöker få till ett snabbt blogginlägg tänkte jag men det går sisådär med nån som klappar mig på kinderna, drar bort mina händer från tangentbordet och tjattrar totalt oavbrutet. Och eftersom hon lärt sig säga RRRR så måste man ju träna på det också. :-) Rrrrabarrberrr!

Hursomhelst ville jag visa lite vardagslyx. Rabarber från mammas o pappas trädgård i väntan på att våra egna ska växa till sig. Jag har hackat ner dem i småbitar och fryst in dem för sommarens bakande. Ska bli smaskens hoppas jag!

Nu ska jag och tjatterfia läsa och sjunga lite, hej svejs!

kram/Mia

Likes

Comments