Sista dagen i april då. Valborg. Fast eftersom både jag och maken jobbade så märks inte den här aftonen av så mycket. Inte alls faktiskt men kanske vi kan kika på en film ikväll, vem vet.. Och lite god kvällsmat. Inte dumt det heller. Innan jag somnar i soffan...

kram/Mia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


​För en tid sedan köpte vi nya lampor. Tripodlampan som stod här tidigare hade vi haft i många år nu och den hade fått sig en törn en gång så den hade sett sina bättre dagar. Och i vilket fall som helst var den en kvarleva från den tiden vi inredde i New Englandstil vilket var länge sedan vi gjorde nu. Numera bor och lever vi lantligt här på gamla åkrar mellan skog, berg och hav. 

Hursomhelst är jag supernöjd med den nya golvlampan med matchande bordslampa - en svag touch av -50/60-tal som passar perfekt i vårt lilla sextiotalshus!

kram/MiaLikes

Comments


Lite baksugen är jag idag men vi passar nog istället på att ta oss ut jag och Filippa. Än skiner solen och baka kan vi ta en regnig dag! Hoppas solen skiner på er också!

Kram/Mia

Likes

Comments

Fantastiskt trevligt och smidigt att kunna mobilblogga måste jag ju säga!

Hallojsan, god kväll!

Idag har jag, medan dottern gungade högt och länge, gjort rent trädgårdsmöbler. Och jag tokfyndade söta små trädgårdsmöbler till barn i helgen för nästan inga pengar alls. Behövde både tvätt och målarfärg men vad gjorde det?

Och i rabatterna blomstrar det, tyvärr har även maskrosorna tagit fart också, bland det tråkigaste jag vet!

Kram/Mia

Likes

Comments

Morgonrufs i hår. Pyjamasfötter. Köket badar i morgonsol. Söndagsmys.

Snart kommer en kund för att hämta varor i min lilla butik men jag tänkte först kika in för att visa nya mattan som kommer härifrån. Visst är den fin! Älskar blåvitt!

Kram/Mia

Likes

Comments

Tänkte bara tipsa om att ni kan även följa mig på instagram där jag visade upp denna ballerina häromdagen. @hemochlycka heter jag där förstås!

kram/Mia

Likes

Comments

Så har vi då blivit med ny möbel och nu idag kom den på plats. Tre starka karlar krånglade in den genom grinden, uppför altantrappan och in genom altandörren. Tror faktiskt inte de svor en endaste gång! ;-)

Den kommer inte att målas faktiskt, jag gillar brytningen mot det vita och att det står inuti var den stått någonstans. På den lokala "Bensin- och barservering". Men lite kvarstår med låset fast jag har piffat lite och börjat fylla det trots det. Såklart!

Kram/Mia

Likes

Comments

Ja där kom verkligen värmen. Från nästan minus på mornarna till försommarvärme på dagarna är det svårt att klä sig. Tror vi har hela spektrat med kläder hängandes på förskolan - från vinteroverallen till utekofta och solkeps plus sollotion!

Varma promenader, vackert väder, sol och lite blomsterplock. Plus gungeligung och räfsande i pallkragar i trädgården förstås! Ser ni husen på andra sidan åkern? I ett av husen där, i utkanten av området, bor vi.

Förresten - kan det vara blåsippor vid vägkanten månne? Det har jag inte sett sedan jag var liten, i Bohuslän är de ju fridlysta och sällsynta!

Kram/Mia

Likes

Comments


Det känns ju ärligt talat lite fånigt att prata belysning nu när vårsolen har kommit och vi vridit klockan så vi upplever ljuset lite bättre. För ni har väl också njutit av vårsolen eller försommaren idag? Men jag gör det ändå!

I köket blev det inte riktigt full pott vad gällande belysningen på den här sidan. Vi satte en lampa vi hade i våra gömmor, tillfälligt, i väntan över hur vi ville ha det. Jag visste ju att det inte skulle förslå men det fick duga så länge och det har ju onekligen varit väl mörkt över bänken.

Vi har väl, efter 1 1/2 år, kommit fram till att det vore bra med några spottar under hyllan i alla fall. Vi har till och med sett ut några på Ikea till ett bra pris. Svårare än så blir det nog inte. Inget vi prioriterar eller sätter in just nu när sommaren bjuder på ljuset lite extra men förhoppningsvis till senhösten/vintern. Det känns ändå skönt att ha kommit fram till ett beslut!​

kram/Mia


Likes

Comments