Ja, så var detta år nästan till ända. 2014. Första halvan var väl rätt ok. Men andra, sista halvåret var bland det värsta jag varit med om. Om inte det värsta.

Vi blev påkörda. Och den 19-åriga tjejen rammade oss i hög fart såpass att bilen blev skrotad.
Vi fick missfall.
Och sedan ett missfall till.

En krock och två förlorade barn inom loppet av tre månader. Det önskar jag inte någon.

Men - trots att det fortfarande gör ont så försöker jag tänka positivt. Ett nytt år. Nytt blad. Vi ska göra det bästa av det bästa. Lite renovering, mycket familjeliv, jobb och lite utflykter. Filippa ska fylla 4. Spännande inköp till butiken.

Gott Nytt År kära vänner och stort TACK för att ni följer mig!

? Mia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsNåt jag tycker om är dotterns egenhändigt dekorerade pepparkakor som hänger i köksfönstret! Det där är mammastolthet och det vackraste som finns!

? Mia

Likes

CommentsJa, här hemma har vi fortfarande jul, granen står så grön och grann (så länge den inte börjar barra förtvivlat) och pyntet hänger där det hänger. Fram till trettonde får det vara kvar, har jag gjort mig besväret att plocka fram allt får det minsann hänga ett tag till!

? Mia

Likes

Comments

Bilder: maken


Ja, ska man vara riktigt petig så har vi faktiskt inte fått snö utan HAGEL, små små kulor i ett par cm som kom i en enorm störtskur häromkvällen men vad gör det när det funkar lika bra som snö?

? Mia

Likes

Comments
Det där med julklappar från jobbet är ju en smart grej alltså... Särskilt när årets julklapp från makens arbetsplats var denna skönhet. Fantastiskt bra! Sånt som man använder och dessutom är riktigt fin, ja, det gillar jag.

Nu gäller det bara att komma igång med vinterns grytor, jag måste erkänna att jag är urdålig på sånt och helt enkelt undvikit grytor av alla de slag just därför men jag fick en julklapp som nog kanske kan hjälpa mig lite med det.. Men mer om det senare!

? Mia

Likes

CommentsJa, det var den julen det! Så är den över, eller nja, kanske inte riktigt, jag låter pynt och gran stå framme ett tag till, i alla fall över nyår så får vi se sedan. Granen dricker inte direkt så mycket vatten så jag bara väntar på att barren ska dala ner så fort man tittar på den.

Men julafton var fin, tomten kom och gick och vi hade besök (ur bild). Juldagen och denna dag har lunkat förbi i ett väldigt lugnt tempo. Och då menar jag MYCKET lugnt, vi har bara varit alla tre, bakat lite, promenerat lite, sovit, ätit gott av julmatresterna och slötittat lite på tv. Precis som julen ska vara tycker jag, kravlös, full av lugn och ro med de närmaste.

Bäst just nu är förstås att det är helg, maken är hemma och så bara ett par dagar av jobb innan det är lite ledigt igen till nyår!

? Mia

Likes

Comments


Nu är REAn i full gång i butiken! Fortsatt god jul!

? Mia

Likes

Comments
Ja men god jul!

Nu stänger jag av datorn ett litet tag och försöker varva ner med lite mys här hemma några dagar med god mat och lite (eller mycket) sött.

Jag tipsar om mellandagsrean för butiken som startar om en dag eller två men det återkommer jag till, missa inte den, du håller lätt koll på när den startar genom att kika här på bloggen, instagram, facebook eller nyhetsbrevet! Och missa inte att sista dagen med 10 % rabatt på ALLT är idag!

Fröjdefull jul, ät och må gott!

? Mia

Likes

CommentsFoto: Kungahuset.se

Kan inte låta bli att visa julhälsningen från kungafamiljen, så söt liten Estelle!

? Mia


Likes

CommentsNär vi langade in granen genom altandörren hoppade hon jämfota av iver och ville dansa runt den. När vi precis fått i den i foten började hon dekorera den med sina hårband och diadem. När jag tog fram lådan med pyntet hoppade hon igen och började dekorera med 5-6 dekorationer på varje gren. Och när vi hängt upp hälften skulle vi dansa runt den. Så det fick vi ju göra då. Några halvvarv eftersom den står intill fönstret. Men helkul det också. Sedan dekorerade vi med resten och sedan höll lilla fröken på att välta hela ekipaget med vatten i.

Men nu står den där och jag säger igen, tindrande ögon hos min lilla - det bästa som finns!

? Mia

Likes

Comments