Bilder med tillstånd: Fotograf Karin Linde

Jag tyckte vi kunde köra det superenkelt och med bara två vittnen, som mina föräldrar gjorde. Blivande maken tyckte annorlunda så jag gav med mig och vi gifte oss i Masthuggskyrkan med ett nätt litet gäng i bänkarna. Så det blev enkelt i alla fall, bröllopsmiddagen hade vi hemma, klänningen kom från Noa Noa eftersom jag var praktisk redan då och ville kunna använda den igen. Det har jag dock inte gjort, gick upp i vikt så att den inte passade. Nu passar den igen efter min viktminskning men tillfället har liksom inte infunnit sig..

Nåväl, idag har vi varit gifta i 10 år, klyschan att tiden går fort stämmer ju fast jag vet inte om de tio åren har gått så fasligt fort ändå. Det känns som vi hunnit med en hel del sedan dess!

? Mia


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsImorgon lördag är gårdsbutiken här på Öståkersvägen 1 i Dingle öppen kl. 11-13 samtidigt som det är jippo i Dingle centrum med ponnyridning, marknad, ansiktsmålning (gratis!), hoppborg och mycket annat. Mer om det ser du här.

Hoppas vi ses! Jag har både REA exklusivt för gårdsbutiken och fått in massa nytt, däribland jul!

? Mia

Likes

Comments


Oj, länge sedan jag hade så många bilder i ett och samma inlägg. Och så har jag lite bloggtorka, märks det? Inlägget kommer inte riktigt så tätt längre..

Hursomhelst har leveranserna kommit tätt den här vecka till min butik. Se bara!

Och så säger jag grattis till Madelene som vann tävlingen om texilier från Jotex! Maila mig dina adressuppgifter så kommer de snart.

? Mia


Likes

Comments
Bilder med tillstånd från Jotex

Jag har fått äran att i samarbete med Jotex ha en hösttävling om underbara varma, hemtrevliga textilier med höstfeeling. De kommer från deras egen kollektion Huntingdale med inspiration av livet från jaktstugan. Serien är en hyllning till det enkla och okonstlade som inte måste kosta massa pengar. Låter väl bra tycker jag, eller hur? Superfin färgskala nu inför hösten!

Vill du vinna ett set om 2 påslakanset i fyra delar, en pläd och en kudde? Skriv då en kommentar till detta inlägg och glöm inte att ange din mailadress!

Tävlingen pågår t o m onsdag, lycka till!

? Mia


Likes

CommentsOjojoj så mycket fint som trillade in igår från Maileg till butiken! Underbart, sött och vackert! Och eftersom vi fått in så mycket jul från våra leverantörer så har vi nu öppnat julfliken på allvar, lite tidigare än vanligt men varför inte! Mer jul är på väg in!

Tips - på instagram @elliscorner - firar vi idag 2000 ++ följare genom rabatt på 20 % för er som följer så följ oss och hämta rabattkoden som du skriver in i kassan!

Mia


Likes

Comments


Ja, idag är en sån där riktigt trötterdag igen så jag låter bilderna tala och idag får de kommer från Filippas rum, tjejen som älskar kläder!

Mia

Likes

Comments
Jag har hittat något som jag vill ha här i köket istället för denna loppisfyndade pall som numera flyttat ut till Filippas lekstuga men krocken grävde ett stort hål i plånboken så vi får se om det kan bli en julklapp eller lite längre fram helt enkelt.. Ni får se!

Ja, min dotter är väldigt intresserad av kläder så ena dagen sjörövare, andra dagen prinsessa. Två kjolar på varandra. Förstås. Vad annars? Och rätt vad det är ligger ekipaget avslängt nånstans, jag lovar - plockar kläder, hårspännen, hårband och borstar hela dagarna i ända!

Volangkjolen finns i min butik och är alldeles underbar!

Mia

Likes

Comments

Förra helgen bakade vi jag och Filippa och jag har helt glömt att visa bilderna. Jag är lite seg just nu, har varit rekordmycket ensam med dottern medan maken jobbat både veckodagar som helger så september har väl inte varit så lugn och skön precis. Men nu ser vi ljuset i tunneln och till helgen är det vi 3, kommer inte ens ihåg när vi var ihop en hel helg senast! Skönt ska det bli!

Hursomhelst bakade vi en fantastiskt god och enkel, snabb och smart kaka. Man rör ihop alla (smör, socker, ägg och mjöl) ingredienser i en kastrull på spisen och sedan ner med smeten i en form. Fiffigt va? Lättare kan det banne mig inte bli och så tar man färska eller frysta bär och vips in i ugnen. Mycket god och receptet hittar du hos Cassandra från Hela Sverige bakar, här.

Mia

Likes

CommentsKvällsljuset i vardagsrummet/matrummet är magiskt såhär års! Jag brukar inte ha ont av mörkret men sedan vi flyttade till hus saknar jag solljuset mycket den mörka årstiden. Därför lapar jag i mig ljuset dessa kvällar och sparar i en burk tills jag verkligen behöver det. Nä, det går ju inte tyvärr men man kan ju låtsas! ;-)

Mia


Likes

Comments