Söta målarböcker åter i lager i butiken, så mysigt att sitta och rita, skriva och måla tycker jag. Och lärorikt också!

Mia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är gårdsbutiken öppen kl. 11-13 med min mamma som vikare. Idag är det kontant och faktura som betalningsmedel.

Välkommen!

Mia


Likes

CommentsImorgon lördag är gårdsbutiken här i Dingle öppen kl. 11-13. Min snälla mamma står som vikarie denna gång och denna dag är det kontant och faktura som betalningsmedel.

Om du behöver vägbeskrivning finner du det på hemsidan. Välkommen!

Mia


Likes

Comments


Jo, jag lever. Nätt och jämnt. Känns det som.

Det har liksom varit lite mycket de senaste veckorna. Missfall. Sorg, bearbetande. Krock. Chock och med allt vad det innebär i pappershantering, försäkringar, leta ny bil, ny bilbarnstol, hyrbil. Och till råga på allt stopp i avloppet, rejält stopp så vi fick ringa slamsugning, förmodligen 50 år gammal skit (pardon my French) som till slut liksom pluggade igen. Renovering i ett rum i källaren och renovering i hallen i källaren. Superroligt men lite tröttande ändå. Och då var det ändå svärfar och pappa som utförde dessa arbeten men i alla fall. Och så supermånga order från er kära kunder (superkul, fortsätt gärna med det!), miljoner tack!

Men hursomhelst, jo, jag är trött. Jag behöver sömn. Men med en treåring som sover emellan oss som är förkyld och låter som ett sågverk om nätterna blir det inte så mycket sömn heller. Så just nu hoppas jag på en friskare treåring och därmed lite mer sömn så ska det nog bli vardag och en lite piggare undertecknad Mia igen!

Mia

Likes

Comments
Vi fick lite presenter bara sådär helt apropå från två olika håll till vår lilla tjej. Och eftersom dessa några sällan eller rättare sagt faktiskt aldrig träffat Filippa (ännu i alla fall) så knäppte jag några kort för att posta och ett kort blev jag såpass nöjd med att faktiskt tänkte sätta på väggen.

3 1/2 år minsann, det är stort det!

Mia

Likes

CommentsVi har fått in sååå mycket sött till de små till butiken, mest till tjejer än så länge men mer till killar kommer senare i höst och efter årsskiftet. I helgen t o m måndag har vi FRAKTFRITT så passa på!

? Mia

Likes

CommentsNu kör Inspirationsfabriken igång igen efter sommarlov. Vet du inte vad det är för något? Kika in här så får du se.

Dagens tema är vardagsrum. Och mitt vardagsrum = kök och tvärtom. Nä, inte riktigt men nästan. Vårt kök är inte så stort utan vi valde att förlägga matplatsen till det stora vardagsrummet och det är vi supernöjda med. Och här bredvid kökssoffan har farfars och pappas gamla korg från deras fiskebåt kommit fram och hyser mina tröjor som jag tar till om kvällarna när jag blir uggen. Pallen fick jag som yttepytteliten från min mormor och morfar.

Dagens vardagsrum alltså, i alla fall köksdelen av det!

Fin torsdag i regnrusket!

Mia

Likes

CommentsVisste du att Sverige endast har bötesstraff för sexualmissbrott mot barn? Idag är maxstraffet 2 år.

Jag stödjer ECPAT - organisationen mot barnmisshandel. Gör du det också genom att dela den här filmen på blogg, hemsida eller instagram. Då blir du också ECPAT-supporter.

Mia

Likes

Comments


Jag vet inte hur vädret är hos er men här regnar det lite eller mycket varje dag nu och det känns verkligen som att hösten har kommit. Det där med att det sas att det skulle vara fint in i oktober stämmer då inte riktigt. Inte än i alla fall.

Så jag tror att det är tajm att lägga undan sittdynorna snart som jag förvarat här, och satsa mer på att mysa inne istället. Inte dumt det heller!

Fin söndag!

Mia

Likes

Comments