Man blir så glad när någon tänker på en och skickar vackra blommor och vackra tankar... Häromdagen stod ett blomsterknyte utanför dörren när vi varit på stranden och inuti de allra finaste blommor. Tack, ni vet vilka ni är!

Mia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Bilder med tillstånd från HM


Jag var så nöjd med läget innan sommaren och hade tänkt att det enda jag behövde komplettera Filippas garderob med i höst var en ny overall och så höst- och vinterskor. Tsss, vad trodde jag! Det var innan jag nu kollade av, för säkerhets skull inför förskolestarten, bara en koll vad som passade och inte genom att helt sonika låta Filippa prova sina kläder. Vilket hon absolut inte har nåt emot, hon ÄLSKAR kläder och byter flera gånger om dagen (gissa om tvätthögen blir stor..)..

Men jo, tur jag kollade - tjejen har gjort ett rejält skutt på meterskalan så det var en rejäl stor hög jag fick lägga undan. Hur är det möjligt att växa så fort?? Oh well, det var bara att kolla igenom garderoben och göra en liten beställning på HM, tur jag hade eftersom det är fraktfritt just nu och jag hittade ursöta plagg till stora växande damen!

Mia

Likes

CommentsFrån ett bad till ett annat... Vi spenderade morgonen och förmiddagen på stranden, innan "alla andra" kommer och det är så skönt att få välja och vraka mellan platserna. Men medan Filippa är ett blötdjur i poolen hemma är hon en riktig badkruka och fegis vid havet. ;-) Jag hade så hemskt gärna velat bada men kan inte just nu med anledning av missfallet. Då blev jag glad att läsa i tidningen att Norden får en riktigt fin brittsommar - då kan jag också få bada snart i lagom värme hoppas jag!

Mia

Likes

Comments


Vi tokfyndade - tycker jag - en pool till Filippa på rean på Rusta. 179 kr fick vi ge för denna och jag har redan tipsat om den på insta (@hemochlycka heter jag där) så nu gör jag det här också. Gissa om den är poppis och Filippa och hennes far ser jag nästan inte röken av om dagarna..

Mia

Likes

CommentsTack supersnälla ni som lämnat kommentarer som värmer och tröstar! De värmer i hjärtat och jag har läst dem om och om igen.

Vi repar oss, om än långsamt långsamt, med en tagg i hjärtat och ett annat sinnelag än vanligt. Det går inte att ligga i sängen hela dagarna när man har en treåring. Och tur är väl det. Vi åker dessutom i skytteltrafik till Näl för kontroller, det här missfallet var helt annorlunda än det vi fick för fyra år sedan så det är tyvärr mer långdraget men jag vet att vi har det värsta bakom oss som tur är.

Gårdsbutiken är stängd imorgon lördag.

Mia

Likes

CommentsEn ängel kom, log och vände om. Det skrivs så ibland så vackert i dödsannonser och jag finner de orden så fina. Och det är precis så det känns. H*n valde att bo ett litet tag i min mage, stryka mig på kinden och sedan vända tillbaka.

Idag fick vi veta att det lilla liv som bosatt sig i min mage inte klarat livhanken. Och jag kommer att vårda minnet ömt i hjärtat, vi har fått ytterligare en ängel i himlen som bara blev några veckor gammal i min mage. Ännu ett tidigt missfall. Och vi är såklart otroligt ledsna. Mycket. Men livet går vidare. Kanske inte idag eller imorgon. Just nu står det still. Men en annan dag.

Mia

Likes

CommentsVi väntar och väntar.. I fredags var vi inne på gyn för att kolla upp det lilla livet i min mage eftersom jag har blödningar. Men läkaren kunde vare sig se bu eller bä. Eller jo, en del kunde hon se men inte göra ett bedömande utan nu väntar vi på måndag då det ska kollas igen om det är ett litet liv som inte är så gammalt och stort som vi trott, ett pågående missfall eller rent utav ett utomkvedshavandeskap. Det sistnämnda verkar vara knappast troligt trodde hon men kunde inte utesluta det helt heller.

Såå, en lång helg är det, ännu fler dagar att gå och vänta plågsamt tills måndag morgon och jag har förstås redan tagit ut sorgen i förskott medan maken är lite mer hoppfull.. Jag önskar så innerligt och högt att vi får behålla det som bor i min mage!

Mia

Likes

Comments

Bilder: maken

Dagarna har gått och går väldigt långsamt här när man väntar på att få kolla upp på gynakuten på fredag. Tur man har en liten treåring som gör allt för att få uppmärksamhet då... ;-)

Imorgon är det dags för koll, håll gärna alla tummar och tår för oss att allt är som det ska, vi är fruktansvärt nervösa!

Mia

Likes

Comments