En liten söndagsbild såhär på kvällskvisten i ett kyligt västsverige. Icke egna rosor tyvärr, min egen ser lite lessen ut men jag lever på hoppet för kommande tider. I glasburken har jag börjat samla på sommarens strandbesök men sommaren får skynda på sig om det ska hinnas med att fylla burken, värmen är inte direkt tryckande just nu..

Mia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsJa, gammal förvaring skrev jag, jag vet inte riktigt hur de ska benämnas de söta förvaringslådorna med text på? Saltkaret fann jag på loppis för några tior och mjölbyttan kom svärmor med och frågade om jag ville ha. OM jag ville! Och visst är de fina tillsammans trots att de är olika till utseendet?

Från och med imorgon lördag har jag öppet i gårdsbutiken här i Dingle varje lördag t o m 2/8! Välkommen mellan kl. 11-13 på lördagar i sommar!

Mia

Likes

Comments
Det är så härligt att få hänga tvätten ute såhär års och jag är så lyckligt lottad med tak över altanen som gör att vi kan hänga där även om det skulle skvätta lite regn så är det skyddat. Fiffigt och smidigt! Men vi har även en tvättvinda nere på gräset så jag har gott om upphängning vilket är såå skönt efter minimalt med upphängning i lägenheten där vi bodde förut.

Och det gäller att passa på, snart kommer höst och vinter igen och då är det inneliv som gäller åter. I alla fall för tvätten.. ;-)

Klädnyporna hittar du i min butik!

Mia

Likes

CommentsJo, här dröjer sig midsommar kvar ännu med den fina blomma vi fick av svärisarna i midsommar och den känns så himla somrig vilket kanske kan behövas nu mellan de lite kyligare vindarna som passerar..

? Mia

Likes

CommentsJag fick ett ryck igen - jag tänkte vi kunde baka en kaka i en nyloppisfyndad hjärtformad kakform och jojomän, det var precis det vi gjorde igår. Eller rättare sagt make plus dotter med lite direktiv från undertecknad.

Minstingen i sällskapet var kanske allra helst intresserad av att smaka på sockret, som alltid när det bakas här hemma.. ;-) Men det blev till slut en gammaldags mjuk pepparkaka, lätt som en plätt och smakade mycket smarrigt!

? Mia

Och i förra inlägget var vi i Bovallstrand, bara en liten bit härifrån oss!

Likes

CommentsVi hade väl egentligen tänkt ta en riktig slappardag igår men så fick jag ett ryck och frågade maken om vi inte skulle ta en tur. Och visst är det så att man faktiskt inte måste åka utomlands eller långt bort i Svea rike för att uppleva det fina, denna lilla pärla ligger alldeles i närheten av oss här på västkusten. Vi tog med oss smörgåsar, lite fika å festis och vips så var vi på en enkel utflykt! På vägen hem hittade jag lite fina ting på loppis men mer om det en annan dag.

Nån som känner igen sig, var styrde vi kosan igår?

? Mia


Likes

CommentsSkön dag idag eller hur? Jag har haft en kund i gårdsbutiken (du vet väl att du kan maila mig om du vill komma en annan dag än mina öppna lördagar?) och nu väntas en skön dag med inte så mycket på agendan och äta lite rester från gårdagen. Sämre kan man ha det!

Vill påminna om att det är sista dagen med FRAKTFRITT i nätbutiken, passa på!

? Mia

Likes

CommentsLång väntan på farfar och farmor (tyckte Filippa som ansåg att de såklart borde ha kommit 06:30 på morgonen när hon stod upp), sill å potäter, jordgubbar, pinsamt enkla rulltårtelsebakelser till fikat, choklad-och jordgubbstårta till efterrätt, dans runt midsommarstången och en liten promenix. Och trädgårdsprat i mängder med en trädgårdsälskande svärmor. Och solsken - sol, inte illa!

Fin midsommarkväll kära vänner!

? Mia

Likes

Comments


Foto: Martin

Ja, att befinna mig framför kameran är inte min grej verkligen och definitivt inte i baddräkt men vad gör man inte för blogg och insta.. ;-)

Jepp, gårdagen blev badpremiär för mig och Filippa, supervarmt var det väl inte som kanske syns men det gick an, trots att jag är västkustens största badkruka tror jag. Fast fegisen som stod kvar på bryggan och fotade är maken men han ska i nästa gång! :-D

? Mia

Likes

Comments