Ja, så kom den ju äntligen till slut. Sommaren. Varma dagar, lite mindre varma ibland. Och blommor i överflöd...

Imorgon lördag 31/5 är gårdsbutiken här på Öståkersvägen 1 i Dingle öppen kl. 11-13, välkommen! Jag rear just nu så det är värt att ta en titt och behöver du vägbeskrivning hittar du det här.

Grattis Findus69/Birgitta Vikingson som vann sängkläderna! Maila mig dina adressuppgifter så kommer de snart från Jotex! Tack till alla som tävlade, det kommer fler tävlingar framöver så håll utkik!


? Mia

Likes

Comments
Inspirationsfabrikens tema denna torsdag är ordning och reda. Sånt jag älskar, att var sak ska ha sin plats. Och det gäller ju inte bara hemma utan när man är iväg. Jag fick en väska mamma ratat som visar sig passa perfekt när jag susar till och från förskolan med Filippa. Ner med mina två telefoner (jo, en för mig och en för firman) och så nycklar. Och nån gång kanske några sedlar eller guldtior om jag behöver inom Ica på vägen hem.

Perfekt - ordning och reda och så återanvändning! Snygg och lagom perfekt för mig!

? Mia

Likes

Comments
Allra sötaste docksängen finns nu åter i lager i butiken! En kopia av den danska klassikern Juno för småttingar och alldeles alldeles underbar om ni frågar mig..

? Mia

Likes

CommentsJag har så otroligt mycket blåklint att jag bara plockar och plockar och plockar in.. Men idag har vi plockat nåt annat också jag och Filippa. Lupiner! Hittade faktiskt även vita också, inte så vanligt vad jag vet?

? Mia

Likes

Comments

Nu startar sommarREAN! Välkommen in i butiken och fynda!

? Mia

Likes

Comments


Tror ni inte att vi är lite dåliga på att skämma bort oss? Jovisst, god mat och lite sådär men jag tror man ibland glömmer bort det bästa. Sova!

Och jag har fått äran att i samarbete med Jotex hålla tävling om underbara sängkläder, jag vet vad jag pratar om då vi har unnat oss dessa till oss själva - såå sköna och såå snygga! Detaljer i form av knappar och fina tryck gör det extra mysigt att krypa till kojs.

Tävlingen hålls om påslakan för två personer inklusive superfina örngott från Jotex egna serie Hedda så man kan bädda ordentligt skönt och mysigt. Du kan välja mellan färgerna vit, linnebeige, blå och grå.

Så - för att vinna vill jag att du kort och gott skriver en kommentar till detta inlägg och berättar vilken färg du skulle vilja vinna. Glöm inte att ange din mailadress så jag kan kontakta dig om du vinner.

Men skynda dig - tävlingen pågår till och med onsdag!

? Mia

Likes

CommentsNytt och påfyllt från Maileg!

Idag är sista dagen som du kan shoppa i butiken till 20 % rabatt på ALLT! Skriv in koden FÖRHANDSREA så dras rabatten automatiskt i kassan. På söndag startar REAN, missa inte det heller, det går såklart alltid att göra ytterligare en beställning att plussa på din 20 %-order, det är bara att lägga en ny order i butiken alternativt mailar oss så samfraktar vi (frakten justeras i efterhand i så fall)!

? Mia

Likes

Comments
Mamma fota mig! Mamma fota kissen!

Jojomän, jag har en liten linslus här hemma och konstigt är väl inte det så mycket som det fotas här hemma både av mig och make.. Och hon har ju en kamera hon också om än bara i plast än så länge..

Så, från Filippa kommer det här en liten myshälsning, hoppas ni får en fin helg! Tittar ni in i helgen så kommer det en ny tävling..

? MiaLikes

CommentsMåste visa, blev så himla nöjd med mitt nya skal till mobilen. Som ni ser längst upp så var det hög tid att byta ut mitt gamla som var både trasigt på flera ställen och smutsigt. Och lätt som en plätt på iphonebutiken.se gjorde jag ett personligt med mina kära på till en rimlig slant!

? Mia

Likes

Comments