Något annat jag fick när jag fyllde (dock inte av maken) var den lilla vita ankan fylld med blomster. Och jag anar att den inte kommer bo så länge till i vardagsrummet. Jag tror en liten fröken har utsett den till sin och går och klappar på den med jämna mellanrum. Och som mamma får man väl dela med sig antar jag eller hur?

? Mia

Likes

Comments
Jag fick ett fång rosor av maken på födelsedagen som var såhär vackra.. Tyvärr lever bara två ännu men de höll sig länge tycker jag!

Och apropå rosor har jag fått hit min farmors ros till trädgården som varit på mellanlandning hos svärmor en längre tid. Med knoppar kan jag ju bara hoppas att jag får den att trivas men jag är lite nervös, rosor är inte min starka sida tyvärr. Ska förstås göra mitt bästa, vore ju fantastiskt kul om den vill bo i min lilla trädgård!

? Mia

Likes

Comments

Vilket sommarväder vi har!

Så är påsken nästan bortplockad här hemma, det som återstår är riset som jag plockade bort fjädrarna ur men behöll fåglarna. Ett litet tag till, typ över helgen bara, sedan åker det också och allt återgår till vardagen.

I helgen har vi haft barnvakt igen och medan Filippa har det lugnt och skönt att vi jobbat och grejat här hemma jag och maken. Inte så dumt det där, en helg hinner man riktigt mycket om man lägger manken till!

? Mia


Likes

Comments
Imorgon lördag 26 april är gårdsbutiken här i Dingle öppen kl. 11-13 med 10 % rabatt på allt (gäller april månad ut)! Rabatten gälller även i nätbutiken. Om du behöver vägbeskrivning hittar du det här.

Välkommen!

? Mia

Likes

CommentsHar ni sett att Inspirationsfabriken startat upp igen efter en längre tids dvala? Om ni inte stiftat bekantskap ännu går det att göra det här.

Och dagens tema var en ny chans. I ett morgonstökigt sovrum. Och min - eller rättare sagt krukväxtens - blev att få nytt liv från en julgrupp till egen kruka. Lite halvdassig men än finns det liv och hopp...

? Mia

Likes

Comments
Jag har inte plockat ned påsken än faktiskt, jag segdrar det lite. Tycker att det är lite vårigt också, inte bara påskigt, särskilt eftersom vi inte har så mycket gult. Vasen kommer från farfars far och dotterns egenhändigt gjorda påskpynt från förskolan är så svårt att ta ned, det är så rart! Så ett par dagar till, sedan så..

? Mia

Likes

Comments
Jag gissar att inte så många sitter framför datorn i påsk och jag tänker göra likadant så därför önskar jag glad påsk med Filippas fina fågel som fick paradplatsen i hallen!

Fin helg!

? Mia

Likes

CommentsTack för grattishälsningar!

Lite nyheter och påfyllning från Maileg har kommit till butiken! (Missa inte rabatten om 10 % april månad ut!) Och med den söta kaninen som passar fint även att pynta i påsk med såväl till barnen passar det väl fint att önska glad påsk tycker jag!

? Mia

Likes

Comments..för mig idag som fyller åååååår! Hela 37 minsann och jag har faktiskt inte minsta ålderskris överhuvudtaget tro det eller ej, känns helt ok!

? Mia

Likes

Comments