Emil å Ida, Plupp, Pippi o Herr Nilsson, Pelle Svanslös och Findus - alla i lager igen i butiken!

? Mia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsJag tror jag och Filippa börjar vänja oss vid de nya rutinerna, dvs att hon numera går i förskolan. Inte på heltid och inte varje dag men i alla fall. Hon har dock varit väldigt mammig och pappig på kvällarna men inte är väl det konstigt när ens värld vänds upp och ner på lite grann..

Så börjar januari närma sig sitt slut och jag konstaterar att det var en månad full på agendan och februari blir likaså. Våra första månader brukar te sig så med många födelsedagar och möten men i mars lugnar det ner sig igen, skööönt!

? Mia


Likes

CommentsJag älskar bra förvaring! Den lilla lådan från By Lassen på byrån, byrån i sig som slukar massor, nyckelskåpet som döljer fula nycklar.. Nu härnäst på tur står makens arbetsrum och vårt gemensamma arbetsrum, två rum alltså som jag ska försöka sätta tänderna i. Inte lika rolig förvaring dock, skruvar och muttrar i makens rum är inte riktigt så kul att sätta tänderna i som hallens plock var.. ;-)

? Mia Likes

Comments
Jag är otroligt fånig med hyacinter varje januari. Älskar dess doft och njuter av dem så länge som möjligt. Nu är de sista (eller kan jag fynda några till tro?) på utgång och jag vet inte hur jag ska klara mig utan doften ända fram till syrén, schersmin och kaprifol tar vid...

? Mia 

Likes

CommentsIgår kom påfyllning från Isabella Smith till butiken med serien Maison Belle och däribland kom också Spring som finns tillfälligt inne nu i vår!

? Mia 

Likes

CommentsIgår kom en laddning ljuva textilier från Himla och en liten laddning från Maileg med Bambis!

Finns i butiken!

? Mia 

Likes

Comments
Med reportaget förde det med sig att jag inhandlade lite nya blommor eftersom jag hade haft kål på de föregående. Och eftersom det var lite ebb i butikerna på just julblommor förutom rea på hyacinter så blev det lite åretomblommor till fönstren och lite rött till bordet. Bland annat.

Det röda på bordet är cyklamen planterat tillsammans med tulpanlökar och mossa. Och jag är chockad över att cyklamen fortfarande lever och mår bra, det borde den inte göra när den flyttade in hos mig.. Nu kommer den säkert stendö med anledning om att jag skryter om det men nåt rätt måste jag ju göra! Glömma vattna kanske? ;-)

? Mia 

Likes

Comments


Varför köper jag inte gula blommor oftare? Vi fick underbara tulpaner i helgen av kompisar som besökte oss och det är som en vitaminkick och känsla av sol här inne, uuuunderbart!

? Mia 

Likes

Comments
Lite vår- och sommarfeeling idag till er som känner att ni behöver det mitt i kallaste vintern!

? Mia 


Likes

CommentsIbland är det viktigt att stanna upp, tänka efter och faktiskt uppskatta det man har. Visst känns det motigt vissa dagar när man har fullt upp, är trött, har en trotsig dotter och en man som kanske inte ens är hemma MEN jag har ett fint hus, en fin make, en underbar dotter (trots trots), ett jobb jag älskar och många andra och annat jag tycker om..

För allt det är ju faktiskt inte helt självklart..!

? Mia 

Likes

Comments