Sista chansen att flytta över de bloggar ni följer genom Google är idag då läsaren stängs ned imorgon! Om ni följer bloggar genom Google är tipset att flytta över det enkelt till en liknande läsare, Bloglovin.

Tips om hur ni gör - se här!

? Mia


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Lånad bild från Tapwell.se

Nu skulle jag vilja be er om lite hjälp! Vi hade ju bestämt oss för köksblandare från Ikea, tyckte den var såå fin men efter att ha hört både det ena och andra om kvalitéten på Ikeas blandare har vi beslutat att ta en helt annan. Såå - nu skulle jag vilja höra erfarenheter och tycke om köksblandare av olika slag!

Jag har fattat tycke från denna från Tapwell - är den bra?

Så har gårdsbutiken öppet som vanligt idag kl. 10-14 och ni missar väl inte LOPPISET i garaget intill?

? Mia

Likes

Comments
Här har lilla rara docksängen Juno och sängkläder kommit in i lager igen i butiken! Och med det önskar jag er en härlig fredagkväll!

? Mia

Likes

CommentsBild med tillstånd från tidningen Älskade hem

Nåt jag är jättedålig på att piffa till det i dukningen.. Det borde ju faktiskt inte vara så svårt! Lite vackra servetter, ta fram det där porslinet man är lite rädd om och ta några minuter extra. Faktum är att man behöver ju inte bjuda in folk för att duka vackert, det räcker ju med fredagskväll!

? Mia

Likes

Comments

Så var det återigen tajm för moodboard i Inspirationsfabriken. Och jag gör som jag brukar, väljer ut några bilder som jag känner passar fint för juni månad.

Mys (levande ljus brinner här trots att det är varmare) - jordgubbar (hur kan man inte låta bli att äta jordgubbar under sommaren??) och blommor (egentligen för foto för butiken men jag har ju glädjen att njuta av dem sedan också).

Så varsågod, lite juni mood från mig!

? Mia

Likes

CommentsJag har en del som följer mig via Bloglovin, en enkel tjänst som gör att du inte missar de blogginlägg från bloggar du följer, men också via Google som fungerar ungefär på samma sätt. Men - ni som följer mig via Google - har ni koll på att det stängs ned/bommas igen om några veckor?

Så, i förhoppning om att inte tappa så många läsare på detta, hoppas jag att ni vill fortsätta följa mig men tipsar er om att registrera er på Bloglovin istället. Det gör ni enkelt och lätt och lägger därefter till de bloggar du vill följa genom att importera dem från Google. Detta gör du här!

Jag använder mig själv av Bloglovin som är guld värt, skulle inte klara mig utan denna sajt!

? Mia

Likes

Comments

Hej hopp, haft en fin midsommar? Vår har väl varit bra, sisådär med vädret men lugn och skön med sill, potatis och jordgubbar förstås!

Apropå väder så undrar jag var sommaren tog vägen? Det blåser och regnar om vartannat, i alla fall här på västkusten. Kanske det fina vädret är slut för i sommar eller i alla fall på ett tag? Brukar det inte vara så - vi hade ju fint till strax före midsommar och sedan blev det ruskigt..

Hursomhelst - jag köpte för några veckor sedan - medan det var riktigt varmt - ett par sköna svala långärmade tunikor till Filippa för att skydda mot solen. Båda kommer från Lindex och favoriten är den rosa, den vita var lite väl urringad egentligen utan knappar så jag sydde i några stygn (knappsömnad är inte min grej..). Och lite extra stora för att ha att växa i. Men mycket fina och sköna båda två!

? Mia

Likes

Comments
Minns ni denna lilla tulta? Två år har gått sedan bilderna togs på den då blott fyra månader gamla Filippa. Det känns så otroligt avlägset!


Jag gjorde ett försök till nya 2 1/2 årsmidsommarbilder men tjejen vägrade stoltsera med blomkransen. Och bli fotad ska vara roligt så då struntade vi i det. Med dessa nostalgiska bilder istället önskar jag er en fin midsommar! 

Jag anar att det inte är så många som är inne i bloggvärlden dessa dagar så jag passar på att ta en välförtjänt bloggpaus på några dagar. Jag ska lägga mig raklång mellan flyttkartongerna (jo, de samlar sig) och stirra upp i taket, det är vad jag ska göra - helst inte så mycket mer än det och att äta sill å potatis å jordgubbar! ;-)

Förresten - missa inte sista dagen FRAKTFRITT i butiken på midsommardagen! Men håll utkik, det kommer snart fler erbjudanden med anledning av vår flytt!
? Mia

Likes

Comments

Bild med tillstånd från Ölands byggnadsvård


Det är mycket när man köper hus! Ena ytterlampan är trasig såg vi på visningen så den behöver bytas ut och vad ska man skaffa då? Denna tycker jag var jättefin i gammal stil men det finns ju så mycket..

Maken ska pendla vilket gör att jag och Filippa kommer vara ensamma ett par kvällar och nätter - inte så smart för någon som är mörkrädd men det är väl bara att morska upp sig eller? Tur att sommaren och hösten är ljus tills vidare så man hinner vänja sig innan mörkret kommer som ett lock över alltsammans. Och tur vi ska ha larm upp till öronen, då känner jag mig tryggare. Men kanske tajm att byta ut deckarna mot nåt helt annat tror jag!

Mia

Likes

CommentsJag är väldigt svag för sött till de små och igår kom det en ny laddning från Maileg med påfyllning av kaniner och grisar och lite annat till butiken!

Ballerinaskorna är, som ni kanske vet, kraftigt försenade men är utlovade till oss i augusti!

Mia

Likes

Comments