Påsken hittade även in i Filippas rum, ett enkelt påskris även där med lite påskägg från Maileg (äldre varianter) och några fjädrar. Men min lilla tjej brydde sig inte nämnvärt, slängde bara ett öga på riset när jag visade och fortsatte leka. Tja, jag försökte i alla fall!

? Mia


Likes

Comments
 Långfredagen går i slapphetens och trötthetens tecken efter att ha haft en hektisk skärtorsdag. Men en skön dag med vackert väder och lite god mat. Jag har plockat in lite påskris, inte så vackert utan jag fick ta det jag kom över. Ett par påskägg och ett par fjädrar så är det påsk i vardagsrummet!

? Mia

Likes

CommentsInspirationsfabrikens torsdagstema är moodboard för mars månad. Och jag vet inte riktigt om jag har nån mood för mars överhuvudtaget. Det är lite.. stiltje.. typ.. här hemma på inredningsfronten och jag vet inte ens vad jag ska stoppa i krukorna i fönstren. Mina pelargoner gillar mig inte och dör ifrån mig en efter en, bara Filippas lever fortfarande, i ett norrfönster ironiskt nog.

Men - eftersom mars innehåller påsk - så blir det påsk i krukorna och softa färger (som vanligt) även denna månad. Fast det är ju det jag trivs med allra mest också. Softa färger alltså. Och gärna grönt i krukorna! Om än lite väl gröna påskliljor än så länge. Det är ju meningen att de ska vara gula såhär års. Så jag säger bara vääääx påskliljor, väääx - så ni hinner stoltsera med gula blommor medan det är påsk!

Glad skärtorsdag på er förresten!

? Mia

Likes

Comments
Bild med tillstånd från tidningen Sköna hem

Jag gillar inte krusiduller och massa krimskrams i inredningen. Inte heller i dukningen, ens i jul och påsk. Men denna dukning tycker jag faktiskt var söt även om det var en del på bordet så tycker jag inte att det gör något eftersom allt har samma färgton. Milt och vackert!

Nåt att anamma till påskens bord kanske?

? Mia

Likes

Comments


Missa inte att rabatten som du får genom Instagram på hela sortimentet i butiken går ut idag! Leta upp Ellis Corner på Instagram - @elliscorner och hitta rabattkoden på 10 % rabatt som går ut om några timmar!

? Mia

Likes

Comments
Det är hög tid att börja fundera på påskmenyn! Det gamla vanliga blir det garanterat, varför ändra på nåt som fungerat så många gånger förr? Men desserten vore skoj att testa nåt nytt, vi får väl se vad det kan tänkas bli.

Så är det allra första gången som Filippa får påskägg. Och eftersom hon inte äter godis så får det bli nåt annat i ägget, en Mailegkanin är väl nog så påskig tycker jag!

? Mia

Likes

Comments

Bilder med tillstånd från Ica Maxi

Å vilka snygga somriga bilder med matlagning i fokus! Här blir det inte nån grillning alls i sommar, vår grill förpassades till de sälla jaktmarkerna efter förra säsongen. Efter att ha stått ute i ur och skur året om i sex säsonger kan ni ju tänka er hur den såg ut.. Inte bra, inte bra.. Man kan ju tycka att hyresvärden kunde ha hållit med ett kallförråd när de ändå bjussar på liten trädgårdstäppa!

Oj vad jag svamlar! Tja, det var ju inte det jag skulle skriva om inte. Jag skulle skriva hur läskad jag blir på iskall jordgubbssaft (nä, tål fortfarande inte alkohol sedan gallstenen), en stor köttbit direkt från grillen, sitta i sköna utemöbler på min altan (som jag inte har ännu, den sitter på huset jag inte köpt ännu och inte ens hittat), lyssna till svag musik som kommer inifrån köket och bara njuta av sommaren..

? Mia

Likes

CommentsJag fick äran att testa två nya sorters juicer från God Morgon - God Morgon Inspiration Strawberry och God Morgon Super C. Jag älskar riktiga juicer, ni vet - där man känner fruktkött och helst inte innehåller extra tillsatt socker eftersom jag försöker gå ner i vikt.

Strawberry ger smak av söta jordgubbar syrliga svarta vinbär som möter den mustiga doften av solmogna äpplen. Mmmums, en smak av sommar om ni frågar mig, mycket god och en juice jag gärna köper igen! Super C var också god och ger dig mer än dubbelt så mycket c-vitamin som vanlig apelsinjuice i form av apelsin och acerola. Inte heller den innehåller tillsatt socker.

Jag gillar att lyxa till det på helgerna (vardagarna blir det bara te) så jag kommer nog absolut köpa God Morgon-juicerna igen!

? Mia


Likes

Comments