Nytt och påfyllning i butiken från Mailegs sötaste kollektion hittills tycker jag - titta bara! Nytt är att man köper kaninerna i underkläderna och köper till kläder (om man vill).

Vi har dock inte fått allt, bland annat kommer ballerinaskorna och mycket annat fint in senare men maila oss gärna om du vill reservera dina skor till ballerinan så skickar vi dig dem fraktfritt när de kommer in!

Så har vi förstås fått in de oerhört populära grisarna och Bambi igen!

? Mia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsBilder med tillstånd från Mandel

En av mina absoluta favvisbutiker är Mandel, göteborgsk sådan men finns även som webbutik. Och jag älskar handla på nätet, så praktiskt och smidigt! Vila, Object, Vero Moda är några av deras märken. Jackan tycker jag är superfin och skulle mer än gärna ha den i vår!

? Mia

Likes

CommentsTips till er som liksom jag inte ännu hade fixat kalender, egentligen hade jag tänkt nöja mig med googlekalendern på nätet som jag och maken delar på men tycker det är rätt trevligt med en pappers också. Särskilt för födelsedagar och andra bemärkelsedagar som jag helst vill kunna se överskådligt på ett enkelt sätt och slippa sätta på datorn.

Jag har sneglat lite på Ernsts snygga kalender men tänkt att näää, det får räcka med google. Fram tills att Ica Maxi satte ned den till 49 pix, då kunde jag inte låta bli! Så det får bli mitt tips för dagen, rea är väl aldrig fel eller hur?

Ni missar väl inte slutspurten förresten på Ellis rea - halva reapriset februari ut!

? Mia

Likes

Comments

Med tanke på gårdagens tokiga bilder så kommer förmodligen min lilla dotter säga när hon blir lite större - mamma, vad 17 lade du ut för bilder på bloggen på mig egentligen?? Och för att jämna ut de tokiga bilderna så varsågod, lite tjusigare - några av 2-årsbilderna - ni vet, jag förevigar dottern varje födelsedag! Nu ska jag bara plocka ut 1 st som ska förstoras och in i ram..

? Mia


Likes

Comments
Denna torsdag vill Inspirationsfabriken veta vem jag är. Och det undrar jag också ibland, just nu är jag denna tjej, busande med min dotter om dagarna när jag inte packar paket, packar upp leveranser, mailar och jobbar på annat sätt med butiken emellan varven förstås!

(Sorry att jag är dålig på att titta tillbaka till er för tillfället, har mycket i huvet just nu men ska ta tag i det alldeles strax, jag lovar!)

? Mia

Likes

Comments
Bilder med tillstånd från tidningen Sköna hem

När jag var liten kunde man välja på gardinlängder och gardinkappa. Förutom rullgardin då men det är väl nåt annat egentligen. Så gammal är jag! Eller minns jag fel? 

Tror inte det fanns så mycket mer att välja på så att jag älskar hissgardiner är kanske inte så konstigt. Filippa har en i sitt rum och jag tycker det är mycket praktiskt, en gardin som dessutom funkar som rullgardin om man så vill. Dessutom lite mindre platskrävande än ett par längder. Fiffigt på liten yta, se bara ovan!

? Mia

Likes

Comments

Fy vilket trist väder vi har här i Göteborg idag, duggregn och allmänt dassigt. Usch! Eftermiddagspromenixen kommer bli en blöt historia..

Men - i butiken och inne är det våååår! Vi fick precis en stor laddning från Isabella Smith inklusive vårens rengöring Spring som gör sitt tillfälligt besök nu i vår och sommar! Och från Monica Johansson har jag fått fotat och stoppat in två nyheter i butiken, fat och skål - underbara som allt annat från Monica!

? Mia

Likes

CommentsVi har gjort om lite i vardagsrummet, rottinglampan i hörnet har pensionerats, byrån har flyttats, cdhyllorna har flyttat till en annan familj och en ljusslinga som jag hittade i förrådet åkte upp för att få lite ljus. Högtalarna ska (tyvärr) upp på väggen i sinom tid.

Vips så blev det en ny känsla, lite lugnare för ögat och lite ljusare. Lite nyare för inga pengar alls!

? Mia

Likes

Comments


Bild med tillstånd från Alvhems mäkleri.

Skönaste rummet är väl sovrummet helt klart, särskilt för trötta småbarnsföräldrar efter en hel dag med en trotsig och arg liten tjej.. Och så härligt vilsamt och skönt ser detta sovrum ut, vackert trägolv, lugna färgval och härliga sängtextilier. Min smak!

Finfin lördag vänner!

? MiaLikes

Comments