Foto: Martin

Idag lyser marschallerna utanför gårdsbutiken och Stina som driver den bjuder på 10 % rabatt på Ellis Corners sortiment, julgodis och juldricka mellan kl. 10-16, längre öppet idag alltså! Välkommen om du har vägarna förbi Kungälvstrakten!

(Rabatten gäller endast gårdsbutiken och endast idag, 1 december.)

? Mia


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments
Darin - kunde det göras bättre än såhär? Knappast, gud så bra!

? Mia

Likes

CommentsBilder med tillstånd från tidningen Lantliv. Av Kerstin Danielsson, foto Sofi Sykfont. 


Aaaah, får man ha det hur vackert som helst hemma? Så vanvettigt snyggt kök och jag blir sjuk av längtan efter ett lika vackert kök själv. Och ett hus att ha det i förstås.

Hursomhelst är köket mitt i prick i min smak och jag skulle hemskt gärna vilja få plats med en platsbyggd sittbänk, gärna med förvaring i. Förvaring - ja, ni känner mig väl vid det här laget - älskar att få till det med förvaringsutrymmen!

? Mia

Likes

Comments
Bild med tillstånd från Livet hemma.


Å vad jag blir sugen på att byta ut lite textilier när jag ser denna bild från Ikea. Att soffan dessutom var riktigt snygg gör inte saken sämre. En pläd, ett par nya kuddar - filten längst upp och den slängd över kanten ser mycket intressanta ut för lite soffmys!

? Mia

Likes

Comments


Bild med tillstånd från HM

Vill tipsa om tältet som fanns på HM:s kampanj med Unicef för ett litet tag sedan. Eller rättare sagt - kan fortfarande finnas! Vi roffade åt oss det sista i en av Göteborgs HM-butiker för bara ett par veckor sedan så om du vill ha är mitt tips är att ringa runt. Vet att många suckade över att det tog fort slut på nätet men ibland har man tur så testa!

Här gjorde tältet stor succé, tyvärr väl stort för vår lägenhet men det går ju att gästspela med det ibland tills vi flyttar.

? Mia

Likes

Comments

Bild med tillstånd från Plaza interiör

Så otroligt vackert. Några florabilder och lite blommor. I sin enkelhet och all sin prakt. Något att inspireras av kanske? Moodboard?


? Mia

Likes

CommentsSom ni kanske vet har vi gjort en ommöblering för ett tag sedan här hemma. Filippa fick eget rum och vi fick därmed flytta in arbetsplatsen i vårt sovrum.

I ena delen av vårt sovrum hyser vi numera alltså arbetsdel och andra delen sovrumsdel. Eftersom arbete innebär en hel del prylar vill jag försöka göra det så avskalat och enkelt som möjligt i sovrumsdelen för att kompensera. Nattduksborden fick inte plats men under sängen har vi varsin låda för tidningar och småplock man vill ha nära sig. Gardinerna är fortfarande mörka men ska bli vita vartändelider..

? Mia

Likes

CommentsJag fick äran att testa Blossas nytillskott - Blossa Alkoholfri Glögg. Det passar mig jättebra, jag har svårt för glögg med alkohol i, vet inte varför men jag gillar det inte helt enkelt.

Nykomlingen baseras på ett fylligt rött vin som gör att man verkligen känner vinkaraktären trots att alkoholen har avlägsnats. Blandningen med druvjuice, socker och Blossas kryddblandning får mig att ge tummen upp - mycket god, helt i min smak och är precis som glögg ska smaka enligt mig!

? Mia


Likes

Comments
Bild med tillstånd från tidningen Lantliv.
Av Eva Smultrongård Eriksson Foto Magdalena Björnsdotter.


Det här längtar jag som en tok efter ibland. Särskilt när makens saker kryper längre och längre in på mitt territorium och gör mitt eget mindre..

En egen, alldeles egen arbetshörna. Lite lantligare, lite mer gammaldags än vad vi har nu, absolut inte i sovrummet och gärna vitt! Stolen är ju underbar och skrivmöbeln likaså..

? Mia

Likes

Comments


Bild med tillstånd från Alvhems mäkleri.

Vitt är ju rackarns så snyggt tycker jag, som ni nog vet vid det här laget, men svart i lagom doser likaså. Att addera som klickar här och där eller faktiskt, som här, svarta skåpsluckor. Kan tyckas hårt och mörkt men här är det mesta ändå vitt så då funkar det tycker jag! Jag hade nog dock skippat den svarta väggen och behållt den vit liksom de andra och hellre kört på svarta detaljer för att plocka upp det svarta i luckorna. Eller en svart griffeltavlevägg för komihåg och recepten?

Men visst funkar det! Det är alltid kul att titta in hos andra tycker jag. Även om man själv inte vill ha det på ett sätt så funkar det mycket väl hos andra!

? Mia

Likes

Comments