De härliga sängkläderna med det ståtliga namnet Drottningholm från Himla finns nu (som beställningsvara) i butiken!

? Mia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsBild med tillstånd från fotograf Karin Linde

Så har det blivit söndag och vi är mer än trötta idag efter flyttstök igår trots att vår numera stora tjej med eget rum har sovit hela natten. Även om hon varit duktig dessförinnan så hoppas vi på det framöver också även i eget rum!

Idag ska vi plocka vidare med våra nya rum i lagom takt det lilla som är kvar och äta en liten bit bakelse - idag firar nämligen jag och min Martin 8-årig bröllopdag - gummibröllop minsann! Och med en av våra bilder från den stora dagen får den bli söndagsbilden i Inspirationsfabriken, visst är det lite höstfeeling i den?

? Mia

Likes

Comments

Jahopp, då är det moving day! Eller nja, inte riktigt, vi ska ju inte flytta även om det känns så. Det står sopsäckar, lådor och grejer både här och där som vi trillar över och retar oss på. Men för ett gott syfte försås!

Det enda som är hyfsat färdigt är fönstret som är tvättat, en ny rullgardin uppsatt, myslampan och en blomma från Filippas farmor har hittat hit. Rosa såklart! Gardinstång ska inhandlas och gardin är på väg hem från Ellos.

Idag väntas tapetsering och ommöblering av två rum så nu kavlas ärmarna upp minsann!

? Mia

Likes

CommentsHar glömt att visa er ett shoppingfynd, eller fynd och fynd var det väl inte direkt men i alla fall, som jag fick tag i för ett halvår sedan. Det är inte mycket gult som kommer över tröskeln härhemma med denna fick det. En gammal låda för Cocacola-flaskor. Sånt gillar jag!

? Mia

Likes

Comments

Bilder med tillstånd från Lindex

Om det nu mot förmodan är nån som missat samarbetet mellan det italienska modehuset Missoni och Lindex så får ni en hint av mig. Snygga mönster och snygga outfits! Både till stor och liten, me like!

Kläderna säljs i butik från och med idag!

? Mia

Likes

CommentsBild med tillstånd från Årets Bak- och Dessertmästare

Jag blev tillfrågad om jag ville delta i tävlingen Årets Bak- och Dessertmästare - en tävling i samarbete med Fazer, för alla som älskar att baka. Hur smickrande och lockande det än må vara var jag tvungen att tacka nej, dels för att tiden inte räcker till och dels för att jag tror att så många andra gör det så mycket bättre än jag.

Men - jag vill hursomhelst tipsa om tävlingen, jag vet att det finns såå många därute som är såå duktiga - ta chansen! Du kan läsa mer om tävlingen här.

? Mia


Likes

Comments


Filippa är fenomenal när det gäller att hålla sig framme. Öppnas ett av Ellis-skåpen full med varor är hon snabbt framme och inspekterar. Men är inte så klåig, tittar noggrannt och forskande, petar lite försiktigt och kontrollerar.

Och åker kameran fram så är hon snabbt framme igen - spjuver & linslus!

Söndagsbilden(erna) i fabriken!

? 
Mia

Likes

Comments
Bilder med tillstånd från Ikea

Det här tycker jag var en smart grej, bakmatta! Inte nog med att du får massa figurer med på kuppen och bara kan rita på dem med choklad med det tillhörande ritverktyget för att pryda bakverken med, du kan dessutom använda den som underlägg när du bakar. Ritverktyget kan du även stansa med, perfekt!

Nåt jag måste kika efter på nästa Ikeabesök, 79 kr är ju som hittat!

? Mia

Likes

Comments

Jag har som så många andra i bloggvärlden/inredningsvärlden fäst en bild från Nordens Flora i en klädnypa på väggen.

Höstnypon får symbolisera hösten här hemma och jag funderar på att kanske göra mig en nyponkrans att hänga på ytterdörren?


? MiaLikes

Comments