Bilder med tillstånd från Smartgirl.seNär man går här hemma så är det inte direkt de alla vackraste plaggen jag klär mig i. Tyvärr! Men det rimmar liksom inte när det viner köttfärssås och spagetti runt öronen eller blir total genomvåt när det ska badas. Filippa alltså! När vi så ska iväg nånstans jag och Filippa så är det ju trevligt att klä om sig och upp sig lite grann! Men å andra sidan skulle jag nog behöva uppdatera min hemmaoutfit för visst vill man vara lite småfin hemma också?

Hittade till ett par nya butiker med kläder på nätet för mig - som dessutom har rea just nu. Smartgirl.se och motsvarigheten för kläder herr Smartguy.se Mycket bra och snygga märken med många plagg som gärna hade fått klickas hem till mig, bland andra dessa från Noa Noa. En snygg kofta för hemmalivet och tunikan passar ju för både ock!

? Mia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments 


Mina blommor har verkligen fått lida sedan Filippa kom till världen och för någon månad sedan hade jag haft död på alla utom en. Orkidén. Om den sedan klarar sig vet jag ännu inte, det får tiden utvisa. Jo, jag glömmer dem helt enkelt. Länge! Men så kom svärmor som en räddande ängel till mina tomma krukor och vips så har jag i alla fall EN blomma nu. Förutom orkidén då. 


Förvisso skulle jag ju kunna köpa nya blommor men jag är kräsen. Mycket! Och har bestämt mig för att hittar jag inget jag gillar får jag vänta lite till. Tills jag hittar nåt jag vill ha. Men pelargoner är ju pelargoner. Alltid fina. Klassiska. Och somriga till på köpet. Vita dessutom! Så vem vet, det kanske blir en till..


Vad har ni i era krukor?


? Mia

Likes

CommentsBild med tillstånd från Åhléns.

Det går bra för Ylva Skarp, nu börjar hon ett samarbete med Åhléns! I vecka 38 kommer hennes alster ut i Åhléns butiker i form av kuddar (399 kr) och mattor i två olika motiv (399 kr) i jute samt lampett (399 kr), vas (599 kr) och skål (499 kr) i stengods.

Lika snyggt som alltid Ylva! Mattan är nog min favvis och skulle gärna få flytta in här hemma..

Och ni missar väl inte att vi har en egen avdelning med Ylva Skarps alster i butiken?


? Mia

Likes

Comments

Bild med tillstånd från tidningen Lantliv. Foto: Katarina Grip Höök. Nr. 7 2012.
Nu har maken semester, tjohoo! Å vad jag längtat efter sovmornar varannan dag..

Kan inte låta bli att visa ytterligare en bild från formgivaren Synnöve Morks hem på vackra Gotland. Åå så jag längtar efter enkelheten, möjligheten att kunna möblera luftigt men ändå ha allt man behöver. Så snyggt med det svarta brädgolvet, den fina gamla sängen och det rasande snygga skrivbordet (vill ha!).

? Mia

Likes

Comments

Bild med tillstånd från Ikea Livet hemma. Foto: Nina Broberg. Stylist: Tina Hellberg
Med härliga bilder från
Ikea Livet Hemma trånar jag och räknar timmarna fram till makens semester som börjar NU. Men först ska han en sväng till Budapest med - eh - jobbet ironiskt nog (inte alls avis och tajmingen kunde väl varit bättre)...

? Mia

Likes

Comments


Äntligen har de försenade termosarna och nyckelskåpen kommit till butiken! Snyggaste nyckelskåpet jag nånsin sett och finaste termosen att ta med till stranden i sommar och utflykten i höst och vinter!

? Mia

Likes

Comments

Bild med tillstånd från tidningen Lantliv. Foto: Katarina Grip Höök. Nr. 7 2012.
Tokgillar formgivaren Synnöve Morks vardagsrum i det vita trägolvet, den vackra kakelugnen, skolplanscherna på rad på en enkel list, ja till och med vedkorgen! Men så längtar jag efter en tok efter hus också och kollar Hemnet varje dag, sörjer det vackra huset som inte var så vackert men detta hade jag flyttat in i bums om priset varit rätt! Och läget förstås..

? Mia

Likes

Comments

Bild med tillstånd från Ikea Livet hemma
Vilken underbar hörna! I en del av huset som kanske inte går att utnyttja till så mycket är det ju perfekt med en dagbädd som ett liten vilohörna eller ett litet gästrum!

Love it!

? Mia

Likes

Comments

 

Hoppas ni haft en fin midsommar! Jaa, det där huset jag kärade mig ned i tog vi en extra titt på men nope, inget husköp blir det inte där inte. Så synd när man gått ned sig totalt och verkligheten visar sig vara en annan. Nog för att mäklaren ska visa husets bästa sidor men de visade sig inte vara så många, utan att överdriva.


Synd också när man till och  med börjat möblera huset i tankarna, så typiskt mig!


Mia

Likes

Comments


Äntligen dags! Vi önskar er alla en riktigt fin midsommar, mycket god mat, vila och passa på att umgås med era nära och kära. Det tänker vi göra!

?
 Mia

Likes

Comments