I vår lilla by stoltserar en sorts träd per gård. Vi bor om gårdar, inte gator. Vår gård har björkar vilket ju förstås är jättefint men ännu finare är en gård lite längre upp som stoltserar med magnoliaträd. Vanvettigt vackert!

Nu börjar de få knoppar och förra året såg de ut såhär. Ska se om jag kan försöka komma ihåg och smyga mig dit när de är i full blom. Nåt vackrare har jag knappast sett!

? Mia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments
Rätt tydligt att lilla fröken minsann i n t e tyckte fiskdammen var rolig överhuvudtaget och fått nog av att ställa upp på kort, nix pix!

Men om någon annan liten är mer fiskintresserad finns dammen i butiken tillsammans med det likaså nyss inkomna släktträdet i tyg, båda från Oskar och Ellen!

? Mia

Likes

Comments
Så var denna vy ett minne blott, numera stoltserar här på den lilla ytan istället något till Filippa. Vi fixar och donar lite grann för henne som springer mellan sin lilla hörna i sovrummet och vardagsrummet så det verkar som hon tagit det för sitt lilla rum. Härligt tycker jag!

Fortsättning följer...

? Mia

Likes

CommentsTvå nykomlingar - vackra kannor och en tredje storlek hjärtskål från Monica Johansson plus påfyllning av hjärtskålar och kronor. Finns i butiken!

? MiaLikes

Comments

De allra finaste skolplanscherna i nyproduktion har kommit från en ny leverantör tillsammans med fler retrosnygga detaljer. Finns i butiken!

? Mia

Likes

Comments


Bild med tillstånd från UNICEF


Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling. Med det här blogginlägget så vaccinerar jag 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

? Mia

Likes

Comments
Tack söta ni som grattade för så rara ord!

Piffning och projekt pågår i barnkammardelen i sovrummet! Jag hängde upp den lilla fågelburen vid Filippas doptavla från Ylva Skarp, tyckte den var söt där. Och eftersom hon verkar älska djur så passar det väl fint! ;-)

? MiaLikes

Comments

Just nu gör jag inventering av lägenhetens alla skåp, hyllor och vrår för att rensa, rensa, rensa och skicka vidare till svärmors loppis som startar 12 maj för säsongen. Packar ner allt i lådor eller pappkassar som retar gallfeber på maken eftersom de står lite överallt i arbetsrummet. Ungefär precis där man behöver komma fram. Men lägg datumet på minnet, vi är ett litet gäng som samlar ihop och gör oss av med både nytt och gammalt så ni kan verkligen fynda!

Inför varje säsong tror jag att jag inte har ett smack att göra mig av med men varje gång kommer jag med flera kassar och lådor. Gissa om det är skönt att göra sig av med saker!

Vad är du - spara eller rensa?

? Mia

Likes

Comments
Bild med tillstånd från Alvhem.

Egentligen låter det kanske fånigt att tråna efter nåt så enkelt som ett skafferi men det gör jag! I vår gamla lägenhet hade vi ett genuint vitt -50-talskök med skafferi och är det nåt jag saknar så är det skafferiet helt klart. Plus att vi hade mer skåp och lådor, lite ironiskt eftersom vår nuvarande lägenhet är större.

I vårt kommande boende s k a jag ha skafferi, det är nåt som är säkert! Helst med en gammal vacker dörr då förstås och vackra burkar och snygga förpackningar. Det gör det liksom lite mer roligt, eller hur?

? Mia

Likes

Comments