Bild med tillstånd från POMPdeLUX.

Idag kl. 10 öppnar POMPdeLUX, min favvis när det gäller kläder till de små, sin webbutik för vår- och sommarkollektionen. Jag ska spana efter några plagg till Filippa, brukar handla på deras rea men är det nåt som är vanvettigt sött (som typ allt..) så kanske det blir ett klick dessförinnan..

Grattis Jenny till presentkortet i butiken på 500 kr! Och tack till alla som tävlade och skrev så rara saker om min blogg, det värmer ska ni veta!

? Mia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments
Opiffad vardag med femtioelva leksaker eller köksprylar (lika roligt eller kanske ännu roligare emellanåt!) som man plockar upp lika många gånger. Kruka som väntar på ny blomma och skåp som väntar på tyg innanför dörrarna (projekt sedan månader tillbaka). Alltid nåt på gång som behöver göras. Ja, ni kanske känner igen er..?

? Mia

Likes

Comments
Jag har sagt det förr och jag säger det igen, finaste kollektionen ever från Maileg är den senaste! Passande nog bland annat prinsessa och prins, perfekt nu när prinsessan Estelle har fötts.

Så mycket sött, en hel del kom in till butiken igår och mer kommer senare!


? Mia

Likes

CommentsBilder med tillstånd från La Redoute.

Herregud, tiden går så himla fort emellanåt och det slog mig att vi behöver fixa lite svala, sköna sommaroutfits till Filippa. Jag ligger hela tiden steget före och har nästkommande storlek liggandes i garderoben men att det blir sommar också har jag faktiskt glömt..

Tipsar om La Redoutes bodys, så vanvettigt söta och till bra priser!

Grattis till vinnarna i Niveatävlingen som blev;

Pauline, Anders, Sandra, Fanny och Leif

Ni har fått mail! Och tack till Nivea som sponsrade vinsten samt alla tävlande!

? Mia

Likes

CommentsAllra första detaljen från TineK fick jag när vi firade min födelsedag (lite i förskott). Älskar skålarna i svart och grått och denna minivariant är perfekt för mina ringar när jag jobbar i köket och inte vill ha dem på mig. Så slipper jag få razzia när jag förlagt dem en stund senare..

? Mia

Likes

CommentsFoto med tillstånd av Ikea.
Foto: Nina Broberg/IKEA Livet Hemma

Nä, jag är inte sponsrad av Ikea, inte det minsta men kan inte låta bli att visa deras vanvettigt snygga inspirationsbilder som kommer då och då i min inbox.

Vi inreder inte med rosa här hemma, tror inte det skulle falla Martin i smaken men jag ser ju definitivt hur vanvettigt fint det skulle kunna bli! Och en egen liten liten walk-in-closet kanske jag skulle kunna få till en dag och då skulle det nog banne mig kunna bli lite rosa där..

? Mia

Likes

CommentsJag är riktigt loppissugen men har inte kommit iväg på riktigt länge, sovmornar och familjemys har helt enkelt gått före. Särskilt sovmornar, ni som också är mammor och pappor vet väl precis hur det är..

Det vore hemskt skoj om man lyckades komma över de där riktigt roliga fynden, hitta en gammal skärbräda eller nåt riktigt fint. Har ni gjort några loppisfynd ni är extra glada för?

? Mia

Likes

Comments