Bildkollage av foto med tillstånd från POMPdeLUX.

Ny säsong för söta och snygga klädesplagg för de små, POMPdeLUX öppnar sin webbis för säsongen idag! Ska absolut ta en kik, farligt mycket snyggt..

? Mia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsNästan klar fotovägg men bara nästan. När mannen inte har tid får man ta tag i projektet alldeles själv med hammaren i högsta hugg. Inte perfekt och nåt extra hål i väggen (skit också) men det må det vara värt! Slutresultatet med några fotobyten och efter lite justering på snett och vint kommer!

Letar s m å bokstäver M och F, nån som vet var jag kan finna sådana?

? Mia

Likes

Comments


Bildkollage av foto med tillstånd från Garant.

Har sett både i bloggvärlden och i butikerna de riktigt snygga förpackningarna av ditten och datten av märket Garant. Snyggt!

Har man ett skafferi att gå in i eller kanske öppna hyllplan vill man ju gärna att förpackningarna ska vara snygga. Nog för att det finns fina burkar och lådor att tömma över i men budgetsmart är väl ändå om man kan låta det stå kvar i originalförpackningen?

? Mia

Likes

Comments


Foto: Martin
Filippa i mormor och morfars uterum med Filippas mammas gamla trävovve. Ny favorit!


En helg med god mat och gott sällskap hos Filippas mormor och morfar med besök av min farbror och faster. Myspys och bad i pool (Filippa alltså) i mormor och morfars nya uterum, sova natt ensam inne hos mormor och morfar (gick förvånansvärt bra) och lite avlastning för oss föräldrar.

Nu väntar en ny vecka med allt vad det innebär, sommaren går mot sitt slut och en regnig höst har redan börjat här hos oss. Åska och ösregn, snacka om en tråkig start på hösten! Dags att ladda med ett stort lass värmeljus från Ikea för nu väntar innesäsongen helt klart!

Vad gör ni i höst? Vi ska bara vara, mysa inne och ladda inför en underbar jul!

P.S Min lilla tjej sa m a m m a i torsdags, klart och tydligt, lycka ?!

? Mia

Likes

CommentsScreenshots över Papier Mache.

Ljuvliga bilder och texter. Absolut sötaste tidningen hittar du här.

? Mia


Likes

CommentsSå har alla ramar kommit upp på väggen så äntligen. Men i väntan på de sista korten som ska skrivas ut av maken så får ni se vad vi gjorde när Filippa var riktigt liten. Arg och ledsen för att vi lånade hennes lilla ihopknutna hand. Sött att ha på väggen. Går även att göra halsband och armband av trycket men det kostar skjortan så jag avvaktar och tittar på dem på väggen så länge. ;-)

? Mia


Likes

CommentsBilder med tillstånd från Granit.

Vår lilla tjej är nästan 7 månader och har redan mycket leksaker som hon fått från snälla vänner, bekanta och familj. En del skrymmande också vilket inte riktigt egentligen går ihop med vårt boende så det gäller att förvara rätt och förvara smart. Smart tycker jag är i korgar så vi behöver en eller ett par till. Granit har en riktigt snygg variant jag suktar efter för visst är det väl ändå bra att välja nåt som är snyggt när det ska stå framme?

Jag ska nog ta mig in till city och shoppa min korg och passar då gärna på att shoppa min favorit kanelmandel, åå gud så gott, tipselitipsar! Synd att plånboken inte är så tjock, då hade gärna nåt mer fått följa med hem..

Och psst - Granit hälsar att de startar webbutik hösten-12!

? Mia

Likes

CommentsRensar bort kläder som Filippa blivit för stor för och konstaterar att de små växer vansinnigt fort! När byxor drar sig uppåt och bodysarna börjar bli för korta i ärmarna är det helt klart tajm att vika undan och lägga i lådor tills nästa bebis behöver dem om några år. När annars sliskigt amerikanska slut i filmerna blir helt plötsligt logiska och smörmusik är helt okej
konstaterar jag att jag fått lättare till tårarna. Nåt som kommer med åldern eller med barnen?

? Mia

Likes

Comments


Kollage med bilder/höstnyheter med tillstånd från La Redoute.

Jag ser fram emot att få klä mig i sköna mjuka koftor, burra in mig i en mysig pläd, klä mig i snygga kappor (last!) och se vackra färger i naturen. Däremot helst inte så mycket regn att jag kan ta mina dagliga promenader med Filippa!

Och i butikerna kommer höstnyheterna, jag suktar och tycker (nästan) allt är snyggt!

? Mia

Likes

Comments
Mors lilla Olle, en av de sötaste och mest kända sagorna som vi väl känner till? En gammal bok som maken och hans bror haft när de var små kom svärmor med. Söt som socker och så mysigt med sagostund för Filippa! Är riktigt svag för 30-40-50-tal, vet inte varför men det är nostalgi för mig..

? Mia

Likes

Comments