Första augusti, sista sommarmånaden! Väldigt varmt, väntar på lite svalka och inte lika många värmegrader.

Bröllopsbilder, dopkort, kakelplattor, kanske nåt litet beroende på hur mycket plats det blir och så bokstäverna VI som redan fanns sedan tidigare.
Klassiskt svartvitt i vita ramar, luffarslöjd och lite udda. Det går inte fort men det är på gång!

? Mia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Bild med tillstånd från Bli inredare.

Jag fick en bok i brevlådan häromdagen, en nyutgiven sådan, som berättar om ämnet hur man blir inredare med just denna titel. En dröm kanske för många? Har bläddrat i boken och tycker nog den ger bra många tips och råd. För vem vet.. En dag kan drömmen bli sann och då vore det väl bra att få hjälp en bit på vägen?

Se tips och råd även på hemsidan! Boken finns att köpa här.

Har du några drömmar?

? Mia

Likes

CommentsDet finns så mycket att titta på
när sommarn kommer till oss
grodor som hoppar i bäck och damm
och kalvar som nyss kommit loss.

Barfota utan strumpor och skor
ska jag vandra med dej
ut till sommarn där vindarna bor
till ros och förgätmigej.

Jag plockar smultron vid vägens kant
och trär sen upp dem på strån
det killar så skönt under foten min
jag känner gruset med tån.

Barfotavisan/Mats Paulson

? Mia

Likes

Comments
Har ni några laster kära bloggvänner? Jag kanske har erkänt tidigare att jag tycker (tyvärr) att choklad (helst ljus sådan) är vanvettigt gott (men så klarar jag inte längre plockgodis, för sött!) men inredningsvis är keramik, vacker textil samt snygga och praktiska saker nåt jag gärna tittar efter i butiker.

För visst är det förvisso kanske lite ytligt emellanåt men fine, då må jag vara ytlig, jag gillar att omge mig med fina ting, det känns så mycket roligare så! Är det dessutom nåt som är både praktiskt och snyggt är det en stor bonus helt klart!

Köksredskap från Nigella, kuddfodral och kopp från Anna Wrigstad Östberg finner du i butiken!

Och tack snälla anonym som satte pricken över iet genom att se att min loppisfyndade träback kommer från Schous bryggeri (Oslo)!

? Mia


Likes

CommentsKan inte påstå att jag lyssnar till country var och varannan dag men måste erkänna att det inte är så dumt ändå och spritter lite i mig när jag lyssnar till såsom Faith Hill, Shania Twain och.. Taylor Swift.. Ett plus är förstås snygga videos!

? Mia

Likes

Comments
Har helt glömt bort att visa er mitt senaste loppisfynd, en gammal träback/låda. Men, hjälp mig, vad står det på? Har försökt googla fram bryggeriet/båtnamnet (?) utan resultat.

Hursomhelst en perfekt tidningsförvaring!

? Mia

Likes

CommentsI butiken är lagret av Maison Belle-flaskor från Isabella Smith åter påfyllt! Och reapriserna är sänkta ytterligare, passa på!

? Mia

Likes

CommentsJaha, så var den semestern till ända även detta år då. Maken åker tillbaka till jobbet igen och lämnar mig och Filippa allena. Riktigt trist, har uppskattat dagarna med oss alla 3 hemma, särskilt eftersom M är borta långa dagar så har det varit extra välkommet. Men allt har ju ett slut!

Apropå slut, från semester till nåt helt annat - ni slänger väl inte vaniljstången när den är urskrapad? Tror jag tipsat er förr men det är värt att köra en repris! Lägg vaniljstången i en burk med socker en vecka eller två så tar sockret smak. Kör sedan socker plus stång i mixern så har du ditt eget vaniljsocker med härliga svarta prickar i. Lyxigt och budgetsmart, inte sant?

? Mia

Likes

Comments
Filippas farmor och farfar var hos oss på middag häromkvällen och tog med sig ett litet fång av blommor från egna trädgården. Alltid välkommet förstås, jag som är snål och helst inte tar in så mycket från vår täppa. Rosor och malva, visst gör de rummet?

Grattis Hanna till vinsten i tävlingen om en goodiebag och tack till Fabolous Living som gjorde tävlingen möjlig!

? Mia

Likes

Comments
Fotomodellande härhemma med Filippa för Ellis går finfint! Hennes egen skallra är ballerinan som hon fram tills nu knappt brytt sig om men nu är den storfavorit förutom den röda lilla docka jag hade när jag var liten för en vansinnigt massa år sedan.

Lönen är förstås hög, dvs pussar i massor!

Ellis andra (eller första kanske man ska säga) modell ljuvligt söta S har blivit hela drygt 2 1/2 år och fått lillebror jämngammal med Filippa, jiss vad tiden går! Prins, prinsess, soldat och ballerinaskallror finner du i butiken här!

? Mia

Likes

Comments