Bild med tillstånd från TV4. Foto: TV4.

Missa inte säsongsstarten av Sommar med Ernst ikväll! TV4 kl. 20!

? Mia


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsDen underskattade blomman, basen i många buketter som står sig precis hur länge som helst. Vill du ha några snittblommor hemma som står sig länge - köp en bunt rosa nejlikor - underbart och sött!

? Mia

Likes

Comments
Det var ett bra tag sedan vi skickade ut tackkorten för Filippas dop så nu kan jag visa fotografierna på bloggen också. Dopklänningen är ca 70 år gammal men har bara använts till min morbror och bror så jag tyckte det var på tiden att börja nyttja den igen för första gången på 30 år (!). Nu dessutom första flickan och jag hoppas på att kunna döpa fler barn i den förstås. Dopfilten stickades av min farmor till mitt dop och är därmed 34 år gammal i år. Minnen för livet!

Grattis Sandra (utan blogg), Anneli och Spacegirl som vann varsit kit Wettex! Och tack till Grayling Sweden som gjorde tävlingen möjlig samt till alla som deltog!

Det kommer snart en ny tävling så håll utkik!

? Mia

Likes

CommentsNy leverantör i butiken är Nigella Lawson och först ut är de emaljerade redskapen, sött och praktiskt durkslag och kakformar i gräddvit plåtburk. Härligt med snygga köksredskap, inte sant?

Och glöm inte den pågående sommarrean!

? Mia

Likes

Comments


Bild med tillstånd från SVT. Foto: Carl-Johan Söder/SVT.

Vet inte om det är tantvarning på APS men i så fall må det så vara. Allsång på Skansen startar ikväll i SVT1 kl. 20 nu med nye programledaren Måns Zelmerlöw. Eftersom jag har svårt för Anders Lundin ska jag ge Måns en chans, tror det kan bli så mycket bättre! Ett annars mysigt koncept med allsång och svensk sommar med alla våra käraste visor!

Och missa inte nya avsnitten av Morden i Midsommer, samma kanal kl. 21!

? Mia


Likes

CommentsVet att många helst av allt gömmer elektronik i gamla skåp, bakom dörrar och liknande vilket förvisso är riktigt snyggt och dammar mindre, det tycker jag också. Men i vårt fall så funkar det inte, vi tittar rätt mycket på film och tv och dessutom kan jag tycka att har man spenderat flertalet tusenlappar på tv, stereo och annat så får de mer än gärna synas! ;-)

Nu råder dilemmat när Filippa börjat försöka krypa lite så smått och hennes nästa steg så småningom blir att resa sig och hitta alla intressanta knappar i ögonhöjd att stänga igen till dvdspelare och andra apparater i tvbänken. Det är ju ingen brådska ännu men skönt att kolla i tid. Jag har dock ett dilemma - jag hittar inte någon tvbänk med plexiglas eller liknande, som passar och som är snygg! De flesta är öppna vilket föranleder mig till att undra - har inte formgivarna barn??

? Mia

Likes

CommentsHaft en härlig midsommar? Vår var varm men regnade och åskade bort. Den innefattade till och med ett strömavbrott!

Ett hett tips just nu är Marabou Limited Edition Caribbean. Smak av banan och kokos. Jag vet, låter inte klokt men den överraskade och är riktigt god!

Ett annat tips om ni liksom jag vill vinna en iPod? Jag deltar i tävlingen "Är din blogg värd en iPod?" här.

? Mia

Likes

Comments
Ni glömmer väl inte att plocka sju sorters blommor, klättra över sju gärdsgårdar och inte yppa ett ord före du somnar (annars slår inte önskningen in), stoppa dem under kudden och drömma om er tillkommande?

Jag och mitt lilla hjärtegryn önskar er en riktigt härlig och skön midsommar!

? Mia

Likes

CommentsBilder med tillstånd från Sweet paul.
Foto hus: Ellen Silverman, Foto Jeg ?
och fiskpinnar: Colin Cooke

Om du gillar blommor, pasteller, mat, inredning och att sukta, kika på vackra bilder och bara njuta, ja, då törs jag garantera dig att du kommer älska Sweet paul!

Gratistidning + blogg, du finner alltsammans här!

? Mia

Likes

CommentsBilder med tillstånd från TV4. Foto: TV4.

Ni missar väl inte Leila ikväll..? TV4+ kl. 21. Och denna gång bakar hon i ett strandhus i franska Bordeaux!

? Mia

Likes

Comments