Så var ännu en Valborg (nästan) till ända. En lugn och stillsam sådan här hos oss med tacos till middag. Men det doftade förföriskt gott i vår lilla by där förmodligen 95 % av våra grannar grillade...

En stilla långpromenad i vår Trädgårdsstad och dess omgivningar där vi själva bor i ett terrakottafärgat putsat hus med inspiration från England och Danmark. Vår by är byggd efter engelsk gammal förlaga där man bodde om gårdar och odlade själva sina grödor. Jag undrar om vi bor kvar om några år i en femma i tre plan kanske eller om vi funnit vårt drömboende..?

Hursomhelst har det varit en lagom varm och underbar vacker lördag, ovanligt varm för att vara Valborg här i Göteborg, den brukar annars vara isande kylig.

Fortsatt trevlig Valborg med några timmar tillgodo!

? Mia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsVisst är det underbart med blommor? Mitt tips nu inför helgen (och annars förstås) är att köpa påskliljorna som nu reas ut! Jag fyndade denna stora skönhet för 10 kr och små för 3 kr. Doftar förföriskt gott medan de blommar och när de vissnat planterar jag ut dem så har jag vacker färgring till våren för bara några kronor - perfekt!

Inväntar maken för lite fredagsmys såvidainte inventeringen på hans jobb blir väldigt sen. Filippa sover gott (peppar peppar) efter lite numera kvällskink vid sängdags, måtte det vara en fas som går över fort! Hon sover dock faktiskt (återigen peppar peppar) så gott om nätterna (om än sämre om dagarna) och får gärna fortsätta med det tycker mor och far ;-)

Passar på att fråga småbarnföräldrar om fina bodys med omlottknäppning, tycker det finns mest till de allra minsta?

? Mia

Likes

CommentsMer nyheter i butiken - vi har fått en laddning med timrar och vågar. Ny i gänget är den vita vågen (utöver den cremefärgade och svarta). Urfina allesammans!

Ha en härlig fredag! Idag kommer Filippas mormor och morfar för att hälsa på (och avlasta lite). Lite myskalas alltså! Morfar är nämligen Filippas favorit, det är svårt att missa. ;-)

? Mia

Likes

CommentsMagträning har varit hatobjekt nummer ett för Filippa, usch och fy vad hemskt hon tyckt det varit och givit hals efter bara några sekunder på mage. Så har det varit länge men nu i påskhelgen så kovände hon och var knäpptyst. Till och med pratade lite med pappa - uuuh uuuh!

Så har hon sedan några dagar tillbaka börjat vända sig från ryggläge till sidan och pratat med figuren till höger i babygymmet, nya kompisen, tjenamoss!

? Mia

Likes

CommentsBland det bästa jag vet är något som jag tror underskattat av många. Soffhäng och ett bra tvprogram eller film om kvällarna (helst Greys Anatomy, Desperate housewifes eller nya Off the map). Svårare än så är jag inte att pleasa. Några tända ljus och dra upp benen i soffan för en stunds mys. Lite extra lyx = Marabou choklad.

? Mia

Likes

CommentsI år har jag pyntat minimalt. Så lite att jag inte ens tagit fram ett smack, bara påskliljor har prytt vårt hem. Har istället lagt krut på att umgås med min lilla familj men när jag ser bilden från förra året ångrar jag mig lite. Hur har ni påskpyntat i år?

? Mia

Likes

Comments

animated gif maker


Häftig funktion som ni kan testa här. (Min hade blivit bättre om fotografierna var tagna på exakt samma ställe.)

Filippa, då 12 dagar gammal, i sin fars gamla kläder som han bar 35 år tidigare..

? Mia

Likes

CommentsAllt Lasse Hallström gör blir bra.. Nåt att hyra i påsk kanske? Rekommenderas starkt!

? Mia

Likes

CommentsGlad påsk!
önskar jag och Filippa

? Mia

Likes

Comments