Lite smolk i bägaren/bebisbubblan i form av en vrålskrikandes Filippa under de senaste eftermiddagarna/kvällarna. En totalt genomsvett mamma som också gråter och när maken väl kommer hem har hon oftast lugnat ner sig så så mycket avlastning blir det inte tyvärr. Kolik eller inte,
närmare väggen har jag nog inte aldrig varit och paniken är gigantisk om eftermiddagarna och kvällarna. Inte mycket hjälper men det är nog dags att tala med BVC igen.. Att säga att jag är trött, sliten och ledsen är en stor underdrift.

Min emaljbalja som vi badat lillan i från start är nu för liten och utbytt mot en vanlig i plast. Badandet går fint, hon är lite avvaktande fortfarande men har börjat plaska med benen så vi har förhoppning om att hon ska tycka att det är skönt och roligt! ;-)

? Mia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments
Foto ur tidningen Fixa Själv, bilder Mia

En ny tidning har sett dagens ljus, Fixa Själv är ett samarbete mellan Bonnier och Clas Ohlson, nåt för dig som gillar pyssel och att fixa hemma oavsett hur du bor. Jag fick nöjet att få läsa det första numret och tycker tidningen är perfekt nu till våren när trädgårdslivet börjar och det börjar bli dags att fixa med hus, bil, båt och allt vad som kan tänkas. Dessutom ett bra pris - 29 kr!

? Mia

Likes

CommentsFinns det något härligare än de där stunderna när man trippar ut på uteplatsen i lagom värme med ett glas saft och en tidning, ledig från alla måsten och bara kan njuta av lediga stunder? Och nåt annat härligt är tvätt som hänger ute och doftar fräscht, gott av både tvättmedel och frisk luft. Tyvärr har jag vare sig upphängning här hemma utomhus och inte heller kan jag hänga ut min egna tvätt eftersom jag har pollenallergi men jag får hålla mig till min första beskrivning istället ;-)

Hoppas på lite vårvärme och hämtning av våra trädgårdsmöbler hos svärisarna om inte alltför lång tid! Vi har fått in påfyllning av m a s s a flaskor Maison Belle i butiken, tvättmedlet är helt helt underbart och jag frossar lite extra i det när inte lillans små kläder är med i tvättmaskinen, då använder vi allergitestat och doftfritt. Bra förstås men jättetråkigt när tvätten inte doftar något längre. Så då blir det lite extra lyxigt när man väl får använda lite doft! ;-)

Tusen tack till er som röstar på mig!

? Mia

Likes

Comments
Vanligaste frågan här hemma har nog varit - var är nappen? En liten sak som är så stor tröst för lillan. Och trots att vi har några stycken så vill man ändå ha minst en inom räckhåll så jag kunde inte motstå denna söta, egentligen en ljuslykta men blev istället perfekt som nappförvaring vid hennes säng!

? Mia


Likes

Comments

Älskade Filippa, extra solig mot sin mamma denna dag (läs igår), sex och en halv vecka gammal nu. Oj, vad tiden går, det känns på ett sätt som det var igår vi kom hem med henne men på ett annat sätt som hon funnits alltid..

? Mia

Likes

CommentsÄr det vår i luften? Plusgrader, snön har smält bort, krokus och snödroppar tittar upp i rabatterna och fåglarna kvittrar som besatt. Jo minsann, jag tror faktiskt det är v å r på gång!

Tänkte be om tips på låga blommor, typ marktäckare eller bara blommor som är söta i rabatt som utfyllnad?

? Mia


Likes

CommentsTack för rara kommentarer till förra inlägget, tänk att en ögonblicksbild kan bli såpass bra! Jag hade faktiskt stått och poserat ett tag dessförinnan för maken med Filippa i famnen men blev mest nöjd med detta som han knäppte när vi var klara och jag skulle lägga ned Filippa. Där ser man!

Ljuvligare säng har ni väl inte sett? Vår Junosäng har fått sällskap av docksängen Rosaline som Filippa förhoppningsvis ska bädda ner sina små vänner i så småningom.

Sängen säljer vi i butiken, en söt kopia av Juno- och Sebrasängen. Görs för hand, underbart hantverk! Liten men passar bebiskaninen och de små kaninerna från Maileg och andra små nallar och dockor förstås. Den finns i vitt och rosa, varav den rosa bara gör en gästvisit medan den vita kommer finnas framöver.

? Mia

Likes

Comments

Så har Ellis Corner öppnat igen efter att ha varit stängd sedan Filippa föddes. Vi firar vår lilla dotter och att EC blev 2 år den 8 februari med att ha fraktfritt (endast inom Sverige) idag, torsdagen den 17 mars.

Massa nyheter har inkommit och mer kommer in allt eftersom så kika gärna in!

? Mia

Likes

CommentsNån mer än jag som är en chocoholic? Jag har fått äran att få testa ett par nya smaker som kom i brevlådan häromdagen.

Jag brukar inte vara så förtjust i mintchoklad men å så god - Lindt Creation Mint smakar precis som det låter, mörk choklad med mint och det bästa av allt är nog att en bit räcker länge, man känner att det är god kvalitét. Likadant med Creation Hazelnut de Luxe som är en av de godaste chokladkakor jag någonsin smakat.

Lindt har en kampanj just nu som bygger på att de söker 150 provsmakare. Om du vill testa nya smaker innan de kommer ut i handeln ansöker du här. Och chokladkakorna bara m å s t e ni smaka!

? Mia


Likes

Comments